Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Bulut çooook tebrik ediyorum seni. rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin cuma günü hür*****e. benim de bugün adet günüm. sen nezaman test yapmıştın belirtilerin nelerdi?

Bulut çooook tebrik ediyorum seni. rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin cuma günü hür*****e. benim de bugün adet günüm. sen nezaman test yapmıştın belirtilerin nelerdi?

sağol canımm
daha vardı benim adet günüme. adet gibiydi belirtilerim. geçmişte yazmıştım canım bakabilirsin . dilerim sana da nasip eder Allah

Son düzenleme:
merhaba kızlar
adet günüm 8 aralıktı ama olumlu olumsuz ne olursa o tarihte yazmmam gerekiodu
ama pc evde değildi çok yoğun 2 gün geeçirdim yazamadım nolur kusura bakmayın

ben hala adet olmadım test yapıyorum negatif kafayı yicem yaaa bugün 35. günüm yaaa

bu arada hamile arkadaşımızda tebrik ediyrum Rabbim sağlııkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Ben geldim
Çatlamak üzereyim sabırsızlıktan. Akşam olsa da hastaneye gitsem eşimi aradım onun da boş dersi yokmuş okuldan izin alayım gel beni götür dedim ama olmadı. Arkadaşlar çok heyecanlıyım doğrumudur acaba bariz bir şekilde 2. çizgi görünüyor. Yanlış çıkma ihtimali ne sizce?
Allah'ım sanırım hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…