Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

cnm benim düşükten sonraki ilk adetim olacak.o yüzden gecikme olabilir gibi geliyo bana.bakalım bir ne zaman olucam eğer 1 hafta falan geçerse test yapatım diye düşünüyorum.

biz aynı zamanlarda yaptık düşük değilmi benim 25 ekimdi.biz o zamandan beri eşimle cinsel ilişkiye giremedik hep bir neden çıktı.araya bayram girdi annemlere gittik,bayram geçti eşim yurt dısına gitti yeni geldi şimdi de kayınvalidemler var.zaten mantar da oldum.kocam çatlayacak nerdeysedün sabah parise gidip orada deneyelim dedi bebek için

abooowwwww
kız kocan böyle bekliyordurr

bekliyor valla dün saldırdı resmen annenler var yapamam dedimbaşkasının evinde de yapamam evimizde yatılı misafir varken de yapamam

kapat yatak odasının kapısını yap işini evdekiler rahatsız olur dersen o ayrı
senin adam da iyi sabırlıymış valla :86::86:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nirdesinizzzz :84::84::84::84::84::84:
kimseden ses çıkmıyor
2-3 saatimiz kaldı (şahsen)
takılalım çabucak geçsinnn bitsinn :126:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nirdesinizzzz :84::84::84::84::84::84:
kimseden ses çıkmıyor
2-3 saatimiz kaldı (şahsen)
takılalım çabucak geçsinnn bitsinn :126:

evet benimde mesai bitmesine 2 saat 55 dk kaldı tam memurum yagerçi 2 saat 40 dk sonra kurumda kimse kalmaz

kızlar ben daha gidemedim.. görümcemi bekliyorum.. yalnız gidicem de, yalnız bırakmak istemiyor.. ii mi kötü mü anlayamadım bu durum :) :) haftasonu araya girmese yarın gidim dicem de çatlıcam ahh

evet benimde mesai bitmesine 2 saat 55 dk kaldı tam memurum yagerçi 2 saat 40 dk sonra kurumda kimse kalmaz

hım hım hım memureee hanım ne kurumuymus bakem o merak ettım de ...

bu arada ben geldım doktor vaginalden maginalden bakmadı nasıl anladı bılmıom ama dırekt klomen verdı bunu yarın basla haftaya gorusurus dedı olay bu haplar devam

bide aklıma sey takıldı yıne uzuldum recetenın basına infetilite tedavısı yazdı ben sımdı kısırmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…