Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

duandA bize de bizede yer ver..

:)

sabah olmasın guneş doğmasın ne cıkar yurda ay yıldızının ışığı yeter...bu şiir geldı aklıma ilkokulda bagıra bagıra okumustum

kız koptum sana iyi ol emi:86:

afiit olsun bacımmm
bizim bebeler ikiz kız
bende dertlere gebeyim
ama dertlere ii diolar akıllı olurmuş onlar
yeni ırk DERTLER :)

MEDİ BUNU BEĞENDİ.:79:

usg, kan, idrar
alınca hemen gösteririm.. inşallah fazla sıra olmaz
INSALLAH SIRA OLMAZ İDRARI VERİRSİN SIRA OLSADA (HALK DILINDE SIDIK YARIŞI) EN ÖNE KİMİNKİ GDERSE

IYY IGRENC OLDUM GALIBA :)

pis medi pis :) kız ben onları verdim sonuç alcam orda sıra yok ta.. dokturun kapı önünde numaranın yanmasını beklerken köpürüyorum

çok uyuz bir durum amabaska care yok lanet olas beklemek

crafty delüüüüüsüüü
diyet yapıyonmı ben basladım akşam menemenin dibine vurdum dibineeeeeeeeeeee peynırle

ekmek ymedım ::::::::::::::::)

bendeki bu şiddetli sağ taraf bel ağrısı ve çok çok yoğun akıntı sebebi ne olabilir?
Ovulasyon akıntısının aynısının çok yoğunu pardon ama bi nevi şeffaf regl gibi yani
ben 15-16. gün yımırtlıom bugün 19. gün zannumca e bu neeeeeeeee

bir gittim geldim konuya cevap ver butonu gelmiş ya ben altta yazılan bölmeyi istiyorum:84:

Hızlı cevap verme geçici bir süre kapatıldı. Bazen measjların birden fazla gönderilmesine sebep oluyor. BU sorunun sebebini ve çözümünü bulduğumuzda tekrar açılacaktır. . demişler

Türkiye'nin ilk Da Vinci bebeği doğdu!
Yumurtalık tüpleri ameliyat robotu "Da Vinci" ile açılan hasta, Türkiye'de bu yöntemle tüpleri açıldıktan sonra doğum yapan ilk kişi oldu.
10 Aralık 2010 Cuma, 1339

. Sezaryenle yaptığı son doğumunda bağlanan yumurtalık tüplerini Da Vinci robotuyla açtıran Süreyya Aydemir, 4 ay önce Azmin ismi verilen kız bebek dünyaya getirdi.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Klinik Şefi Prof. Ahmet Göçmen, Türkiye'de robotla tüp açma ameliyatını ilk kez kendisinin yaptığını söyledi. Göçmen, “Muş'ta bir kadına, sezaryen doğumla iki çocuk dünyaya getirdiği için tüp bağlamışlar. Biz de robotik ameliyatla kanalları açtık ve çok geçmeden kadın gebe kaldı” diye konuştu.

crafty şaka bi yna belkı bırkaç yumurta çatlamıştır ondandır akıntı ovulasyon akıntısı bu tarfıf ettıgın

canlarım ya
spermi bekleye bekleye çatlıo gariplerim
ama uğrayan yok :)
tembel spermler yumurtacıklarımı çatlattı sinirden
spermler tembellik yaparsa zaten bundan sona yumurtalarımı üniversitelere baaşlıcam
atsınlar birilerine

işte azmin zaferii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…