Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar ya moralim çok bozuk mantar oldum.Öğlen arası eve gidip travacort sürdüm umarım işe yarar su kullandığım ilaçtanmı acaba.Tatlı kaşınıyorum, yanıyor ve kızarık

delüüüüüüüüüüüüüüü

crafty çok komiksin yalafı gediğine oturtmuşsun

kızlar ya moralim çok bozuk mantar oldum.Öğlen arası eve gidip travacort sürdüm umarım işe yarar su kullandığım ilaçtanmı acaba.Tatlı kaşınıyorum, yanıyor ve kızarık

antibiyotik kullanıosan mantar yapar
günlük ped kullanma
iç çamaşirin mutlaka %100 pamuk olsun ii ütüle
günde 3 kere fln deiştir
ph ı özel olan vajinal sıvı sabun al (eczanede de markette de var)
ıslak bırakma sakın ii kurula yıkadıktan sona
travacort u da günde 3-5 sefer kullan

çok uyuz bir durum amabaska care yok lanet olas beklemek

crafty delüüüüüsüüü
diyet yapıyonmı ben basladım akşam menemenin dibine vurdum dibineeeeeeeeeeee peynırle

ekmek ymedım ::::::::::::::::)

ah bende ekmek yemiyorken gece bi aptallık yaptım.. ekmek tereyağ peynir.. mikimmel kombinasyon

travacort u kullanmadan yıka mutlaka o özel sıvı sabunla şekerim
2. güne geçer bunları yaparsan

ah bende ekmek yemiyorken gece bi aptallık yaptım.. ekmek tereyağ peynir.. mikimmel kombinasyon
kiki

travacort u kullanmadan yıka mutlaka o özel sıvı sabunla şekerim
2. güne geçer bunları yaparsan

diyosunnn:) zuzmanım benimm

kızlar bu arada da vinci haberındeki bebegın ismi azmin
neo la öyle azman gibi

doktorun düşükten sonra kanamam dursun diye verdiği ilacı kullanıyorum canım o yapmış olabilir diye şüpheleniyorum. Dediğin gibi 3-4 kere çamaşırımı değiştiriyorum su vajinal sıvıyı aslında bende düşündüm almayı sebamed nasıl acaba onu alsammı ki?

bu arada crafty verdiğin bilgiler için teşekkür ederim tatlım

sebamedden başka alma zaten

Gülşahcım eğer herhangi bir ilaç ve iğne kullanmadıysan 2. çizgi kolay kolay çıkmaz.Henüz erken olduğundan Hcg değerin düşüktür ve silik belirmiştir.Hcg arttıkça çizgi koyulaşıyor cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…