- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.261
evet başarı düşük gibi..bakalım doktora bi sorayım..ya üfff crafty canım çok sıkılıyor..bu ne zor bir yol ya...
canım ya kabakulak geçirmeyen varmıdır...ne bileyimmm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.napıcaz bizzzzzzzzzzzzzzzzz..moral bozuk benimm.
aynen şeker almadan önce bi şperm testi yaptırmak lazımmış...
ne edeyim bende eltim yavrum dertli kocasıyla kavga gürültü. aklımdan biraz verdim onaiyidir valla asıl sen nettin?nasıl geçti hamiş olarak ilk günün?? bide şu tickeri değiştir bari..
mucckk
mıhabbet ettik bacı başka bişi etmedik
ya tanselim
you tube
my tube
çözümü var ne dertlenion yavru yaaaaa
canım ya kabakulak geçirmeyen varmıdır...ne bileyimmm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.napıcaz bizzzzzzzzzzzzzzzzz..moral bozuk benimm.
kızlar
bide kocalarınızın geçmişinde kabakulak&boğmaca varsa sperm kalite ve azlığını en çok etkileyen faktörmüş haberiniz ola gittiğimiz 2 prof da aynı şeyi dedi bize
benimki ikisinide geçirmiş :)
defolu aldım ah ah :)
bozma moralini tatlım yaa..olacağı varsa bir spermlede olur olmayacaksada karnını yarıp içine bebek koysan gene olmaz.. dimi ama.. bekleyecez görecez bakalım olacakmı??
canım nasılsın dedim görmedin beni heralde neyse,anlatıyım ben:)doktora gittim ben bugün elimde sonuçlarla,benim hormon değerlerini iyi buldu,spermiyogram içinse,evt sayı düşük ama hareketlilik toplamda iyi,morfoloji de kötü değil dedi..moralinizi bozmayın dedi,beni muayene etti..şu an sağ yumurtalıkta 17 mmlik iyi bir yumurta varmış..2 ay yumurta takibi yapalım dedi..eğer olmazsa başka şeyleri düşünürüz dedi..pazar günü çalışın pazartesi tekrar gel bakalım duruma dedi..birazcık içim rahatladı..
valla sorma pek keyifli değilim..hemen demoralize oluyorum...
canım nasılsın dedim görmedin beni heralde neyse,anlatıyım ben:)doktora gittim ben bugün elimde sonuçlarla,benim hormon değerlerini iyi buldu,spermiyogram içinse,evt sayı düşük ama hareketlilik toplamda iyi,morfoloji de kötü değil dedi..moralinizi bozmayın dedi,beni muayene etti..şu an sağ yumurtalıkta 17 mmlik iyi bir yumurta varmış..2 ay yumurta takibi yapalım dedi..eğer olmazsa başka şeyleri düşünürüz dedi..pazar günü çalışın pazartesi tekrar gel bakalım duruma dedi..birazcık içim rahatladı..
tannselcim ben de aynı senin gibi hemen moral bozuyorum,ama crafty haklı..artık yeni bir sürü şey çıkıyo,çok çok büyük bir problem olmadıkça herkes çocuk sahibi oluyor,biz de olucaz merak etme canım..
Kızlar göğsüm agrıyo nefes alırken
cikerimi üşüttm ben öksürük te var
bal yıyıp yatıcam
optum sızı
tanselım moral bozmak yok
aylavyu tanseeel
aylavyu tanseeel
aylavyu tanselll
tez hamiş olasıca seni:)
doğru canım ama..beklemek zor ama gelsin bebişlerimiz...
Kızlar göğsüm agrıyo nefes alırken
cikerimi üşüttm ben öksürük te var
bal yıyıp yatıcam
optum sızı
tanselım moral bozmak yok
aylavyu tanseeel
aylavyu tanseeel
aylavyu tanselll
tez hamiş olasıca seni:)
vay be herkesler burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?