Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

iyidir valla asıl sen nettin?nasıl geçti hamiş olarak ilk günün?? bide şu tickeri değiştir bari..
ne edeyim bende eltim yavrum dertli kocasıyla kavga gürültü. aklımdan biraz verdim ona iş güç nasıl olsun işte takılıyoruz ben bebiş keyfimiz ve kahyamız

mucckk
mıhabbet ettik bacı başka bişi etmedik

benden de
len crafty bu akşamda kan testi süprüzü yapcam kocaya. yarın sabah gidip alacağını sanıyo. emin olamadı deliriyoo.. oh ohh iyi alıştım her akşam süprüz yapmaya. yarın da doğururum çocuğu öyle süprüüzzz yaparım

canım ya kabakulak geçirmeyen varmıdır...ne bileyimmm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.napıcaz bizzzzzzzzzzzzzzzzz..moral bozuk benimm.

bozma moralini tatlım yaa..olacağı varsa bir spermlede olur olmayacaksada karnını yarıp içine bebek koysan gene olmaz.. dimi ama.. bekleyecez görecez bakalım olacakmı??

canım nasılsın dedim görmedin beni heralde neyse,anlatıyım ben:)doktora gittim ben bugün elimde sonuçlarla,benim hormon değerlerini iyi buldu,spermiyogram içinse,evt sayı düşük ama hareketlilik toplamda iyi,morfoloji de kötü değil dedi..moralinizi bozmayın dedi,beni muayene etti..şu an sağ yumurtalıkta 17 mmlik iyi bir yumurta varmış..2 ay yumurta takibi yapalım dedi..eğer olmazsa başka şeyleri düşünürüz dedi..pazar günü çalışın pazartesi tekrar gel bakalım duruma dedi..birazcık içim rahatladı..

sperm sonucu nasıl açık yazsana canım..

Kızlar göğsüm agrıyo nefes alırken
cikerimi üşüttm ben öksürük te var
bal yıyıp yatıcam
optum sızı

tanselım moral bozmak yok
aylavyu tanseeel
aylavyu tanseeel
aylavyu tanselll
tez hamiş olasıca seni:)

işta sahalardan böle hareketler görmek istiorum :)
ilgilenmez misin sok gözüme gözüme :)

sevindim bebek maşallah
hiç bişi yok ne güzel
çalış sen bol bol

canımcım bu hayatta hep güçlü olmak gerek ama işte insan bazen böyle oluyor...Allahım hepimize nasip etsin...Bakın kızlar dualarıma içinizden Amin deyin..

İnşallah canım...hepimiz göbişe bebişi koayalım..canım hadi yat..ıhlamurun varsa yap iyi gelir tatlım..

doğru canım ama..beklemek zor ama gelsin bebişlerimiz...

beklemek çok yorucu yıpratıcı dönem dönem hepimiz düşüyoruz..ama şanslıyızki birçok yöntem var artık..Allah en kısa yoldan versin inşallah..
bende bide çift rahim problemi var..problemler çifter çifter anlıycan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…