- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.241
benimde eşim tusu kazandıktan sonra 9 ay tayinim çıkmamıştı bende öyle gitgel yaptım zor oluyo ama geçiyo..benim adam gün aşırı nöbetteydi 1 yıldır şimdi daha iyi..ama evdeyken sürekli uyuyo şu anda olduğu gibiböyle çocuk olurmu olmaz tabii
tabii ya nöbetten sonra yoruluyorlar..senin eşindede sperm sorunu vardı demi....bu doktorlar strestenmi böyle oluyor..
iyi akşamlar tatlım..bereketli bir günnn..hamişlerimiz var...
stres çok büyük etken tabi..başka sorun varmı bilemiyorum çünkü dr.a gitmiyo kendisi..çok samimi arkadaşı ürolog ama işte...ne desem anlatamıyom
dohtur enişteme sorsana bi hocasına sorsun şu doğal tüpü ist da yapan nere varmış kız
uygun fiyat & ilaçsız sa ban yapem hemen ocak şubatta
selamin aleykimmmm
ben geldimmmm
yidim geldim
1 pidenin yarısını yidim az yidim
stres çok büyük etken tabi..başka sorun varmı bilemiyorum çünkü dr.a gitmiyo kendisi..çok samimi arkadaşı ürolog ama işte...ne desem anlatamıyom
dohtur enişteme sorsana bi hocasına sorsun şu doğal tüpü ist da yapan nere varmış kız
uygun fiyat & ilaçsız sa ban yapem hemen ocak şubatta
bende kocamı zorla götürdüm..tuhaf bu doktorlar..sperm düşük diye ben araştırıyorum ama eşim hiç zamanla olur deyip duruyor...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/212098-dogal-kendi-yumurtasi-tup-bebek.html
alın bebeler
ii diil ama yorumlar
aynen yaa benimkide olcaksa olur zamana bırak diyo anam dr. deyil medyumlar mübarek..
ne ettiniz len bensizzzzzzzz
ne ettiniz len bensizzzzzzzz
kızlar
bide kocalarınızın geçmişinde kabakulak&boğmaca varsa sperm kalite ve azlığını en çok etkileyen faktörmüş haberiniz ola gittiğimiz 2 prof da aynı şeyi dedi bize
benimki ikisinide geçirmiş :)
defolu aldım ah ah :)
kızlar
bide kocalarınızın geçmişinde kabakulak&boğmaca varsa sperm kalite ve azlığını en çok etkileyen faktörmüş haberiniz ola gittiğimiz 2 prof da aynı şeyi dedi bize
benimki ikisinide geçirmiş :)
defolu aldım ah ah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?