Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

tabii ya nöbetten sonra yoruluyorlar..senin eşindede sperm sorunu vardı demi....bu doktorlar strestenmi böyle oluyor..

dohtur enişteme sorsana bi hocasına sorsun şu doğal tüpü ist da yapan nere varmış kız
uygun fiyat & ilaçsız sa ban yapem hemen ocak şubatta

tabii ya nöbetten sonra yoruluyorlar..senin eşindede sperm sorunu vardı demi....bu doktorlar strestenmi böyle oluyor..

stres çok büyük etken tabi..başka sorun varmı bilemiyorum çünkü dr.a gitmiyo kendisi..çok samimi arkadaşı ürolog ama işte...ne desem anlatamıyom

dohtur enişteme sorsana bi hocasına sorsun şu doğal tüpü ist da yapan nere varmış kız

canım internetten araştırdım..bak sende bi araştır..memeorialda Semra diye bi hoca varmış..İstanbulda imkanınız daha fazla canım..bende eşimle 2 hafta sonra tüp bebek uzmanına gidicezya sorucam...

stres çok büyük etken tabi..başka sorun varmı bilemiyorum çünkü dr.a gitmiyo kendisi..çok samimi arkadaşı ürolog ama işte...ne desem anlatamıyom

bende kocamı zorla götürdüm..tuhaf bu doktorlar..sperm düşük diye ben araştırıyorum ama eşim hiç zamanla olur deyip duruyor...

[/COLOR][/B]

Doğal Tüp Bebek yöntemi uygulamaya başlayan Eurofertil Tüp Bebek Merkezi Medikal Direktörü Dr. Hakan Özörnek; düzenli adet gören hastalar için tedavinin çok avantajlı olduğunu vurguluyor. Özörnek "Tedavi sırasında yumurtalıklar büyümediği için karın rahatsızlıkları olmuyor, hormonlar aşırı artmadığı için tedavi sürecinde kan almak gerekmiyor hastaların kliniğe geldikleri gün sayısı azalıyor, yumurta toplama işlemi 5dakika kadar sürüyor ve çok hafif bir anestezi kullanıldığı için hastalar operasyondan 15 dakika sonra evlerine veya işlerine rahatlıkla gidebiliyorlar" dedi.

Doğal tüp bebek tedavisinin en önemli avantajlarından bir diğeri ise tedavi maliyetinin çok düşük olması, öyle ki bu tedaviyi normal bir tüp bebek tedavisinin yarısı kadar bir fiyata yapmak mümkün.

kızlar
bide kocalarınızın geçmişinde kabakulak&boğmaca varsa sperm kalite ve azlığını en çok etkileyen faktörmüş haberiniz ola gittiğimiz 2 prof da aynı şeyi dedi bize
benimki ikisinide geçirmiş :)
defolu aldım ah ah :)

canım ya kabakulak geçirmeyen varmıdır...ne bileyimmm canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.napıcaz bizzzzzzzzzzzzzzzzz..moral bozuk benimm.

aynen şeker bunları almadan önce bi şperm testi yaptırmak lazımmış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…