Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

geşmiş olsun nazar değdi sana performansından memnunduk
ateşin yoksa güzel bi terle..iyi gelir..iyi geceler..

Son düzenleme:
işta sahalardan böle hareketler görmek istiorum :)
ilgilenmez misin sok gözüme gözüme :)

sevindim bebek maşallah
hiç bişi yok ne güzel
çalış sen bol bol

:))çalışıcam pazarı bekliyorum doktor nezdinde giricez olaya bu sefer belki tutar..benim kocam çok komik yaa,dün benim bilg ı açmışş sağda da benim takvimin mesajı çıkıyor açar açmaz gebe kalma şansınız yüksek diye..gördün mü takvimii gördün mü dedi,ben de gördüm tabii akşamı bekliyorum dedim,ne dese beğenirsin çocukları boşa harcamayalım sen doktora git yarın duruma göre yollarız birlikleri

hoşgeldin canımmmm,nasıl gidiyo hamilelik:)

iyiyim canımm... iyiyim çok şükür ama doktor biraz dikkatli olmamı söyledi plesenta aşağıda imiş kendini toparlar o zamana kadar riskli olabilir dikkatli ol dedi.. 23ünde kontrolüm var.. bi de her gördüğümü canım istiyor ama yiyemiyorum..sen nasılsın?canım iç kafana takma doktota gitmişsin yeni okuyorum geçmişi bak yokmuş bişey .. hadi hafta sonu rastgele inşalllahhhhhh

ahahahhahahahahahahhahahahahaha

aman dikkat et kendine dinlen bol bol,hadi bakalım senin de kontrolün iyi geçer inşallah,ben de iyi sayılırım işte,bakalım kısmet işte canım bekliyoruz güzel haberleri..

koca nasıl kocaaa
üçüodu sevinçten ilgilenio dimi senlee

ayyyy hiç sorma ,,ne cevherleri varmış meğer .. hiç çaktırmıyodu.. ağır abi geçiniyo varya bizim ki ama ne yemek yapmak sormayın.. geçen hafta sonu annemler gelmiş onlar varken yapamam diye kıymalı böreği köfteyi önceden yapıp buzluğa koydu.. bide her akşam oynuyo garibim baba olcam diye çengiye döndü..

afferim onaaaa
aman maşallah 9 ay böle gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…