- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.281
canımcım bu hayatta hep güçlü olmak gerek ama işte insan bazen böyle oluyor...Allahım hepimize nasip etsin...Bakın kızlar dualarıma içinizden Amin deyin..
Kızlar göğsüm agrıyo nefes alırken
cikerimi üşüttm ben öksürük te var
bal yıyıp yatıcam
optum sızı
tanselım moral bozmak yok
aylavyu tanseeel
aylavyu tanseeel
aylavyu tanselll
tez hamiş olasıca seni:)
beni sevme sen pekiiiiiiiiiiii
ha şöyle yaaa. aminnnnnnn canı gönülden... dualarımız sizinle
işta sahalardan böle hareketler görmek istiorum :)
ilgilenmez misin sok gözüme gözüme :)
sevindim bebek maşallah
hiç bişi yok ne güzel
çalış sen bol bol
hoşgeldin canımmmm,nasıl gidiyo hamilelik:)
:))çalışıcam pazarı bekliyorum doktor nezdinde giricez olaya bu sefer belki tutar..benim kocam çok komik yaa,dün benim bilg ı açmışş sağda da benim takvimin mesajı çıkıyor açar açmaz gebe kalma şansınız yüksek diye..gördün mü takvimii gördün mü dedi,ben de gördüm tabii akşamı bekliyorum dedim,ne dese beğenirsin çocukları boşa harcamayalım sen doktora git yarın duruma göre yollarız birlikleri
canım teşekkürler..senin nasıl gidiyor hamilelik anlat bakalım..
iyi gidiyor canımmm..... okulda pek farketmiyorum ama artık akşamları ii ce vurmaya başladı hem canım otu boku istiyo hemde midem bulanıyor....sen nasılsın canım
ticker deneme
ticker deneme 1 2
ticker deneme
ticker deneme 1 2
iyiyim canımm... iyiyim çok şükür ama doktor biraz dikkatli olmamı söyledi plesenta aşağıda imiş kendini toparlar o zamana kadar riskli olabilir dikkatli ol dedi.. 23ünde kontrolüm var.. bi de her gördüğümü canım istiyor ama yiyemiyorum..sen nasılsın?canım iç kafana takma doktota gitmişsin yeni okuyorum geçmişi bak yokmuş bişey .. hadi hafta sonu rastgele inşalllahhhhhh
koca nasıl kocaaa
üçüodu sevinçten ilgilenio dimi senlee
iyi gidiyor canımmm..... okulda pek farketmiyorum ama artık akşamları ii ce vurmaya başladı hem canım otu boku istiyo hemde midem bulanıyor....sen nasılsın canım
ayyyy hiç sorma ,,ne cevherleri varmış meğer .. hiç çaktırmıyodu.. ağır abi geçiniyo varya bizim ki ama ne yemek yapmak sormayın.. geçen hafta sonu annemler gelmiş onlar varken yapamam diye kıymalı böreği köfteyi önceden yapıp buzluğa koydu.. bide her akşam oynuyo garibim baba olcam diye çengiye döndü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?