Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

aman yımırtladım geçti
yani geçti borun pazarı sür eşşeği niğdeye yani pehh

pehh deme hadi bakalım kapat bilgisayarı git kocanın yanına yak mumları tokuştur kadehleri yarasın
vur şişenin dibine ..
seviyorum seni
kızlar sizi de seviyorumm
ben de kaçar babamız gelcek şimdi
yarın öğlene kadar uyucam öğleden sonra kocayı işe gönderince burdayım kısmetse
özleyin bizi anacım
öptüümmmmmmmmmmmmm

maaşallah beee. heyde o zaman gidek hep beraber .. bende gidip acıık nazlanayım o zaman.. öptümmmm cancanlar sizi... sevgiler benden de...

merhaba hanimlar nailsiniz
cok uzun bir suredir girmiyodum kk ya
gecen aydan durumumu hatirlayanlar vardir belki ama ben tekrar bi yazayim
en son 19 eylulde regl oldum sonra bida gelmedi bizim kirmizilar doktor lar tahliller derken polikistik over oldugumu ogrendim( cocugunuz biraz zor olur dedi )
doktor bana adet sokturucu progesteroniceren bi ilac verdi 10 gun kullan adet olacaksin dedi
ilac biteli 6 gun oldu ben hala olmadim bende su sagon kurune ve hayit tohumuna baslayayim dedim ama Allahtan umut kesilmez ya hamile isem bebege zarar verir bunlar ben bir test yapayim dedim bugun
ve test poizitif cikti
acaba 6 gun once biten bu ilac testin yanlis sonuc vermesine sebap olmus olabilirmi yada sahip oldugum mini mini kistlerim yanlis sonuc vermesine sebep olmus olabilirmi
saatlerdir arastiryorum internette ama bulamiyorum
aranizda ayni durumu yasayan varmi acaba?

arastirmaya basladim bile klinikleri acik buldugum ilk klinige gidip test yaptiracagim yarinda farkli marka ile sabah testi tekrar edecegim

bu arada soran birine dr un verdiği cevabı okudum o demişki adet olmadım söktürücü kullansammı
o da kullanma test yapmadan
gereksiz yere hormon alma hamileyken demiş
yani inş hamilesindir
hamileysen takma kafana ilaç aldım ne olacak die dedim
gidip acilde yaptırsana hemen
özel hastanelerin lab açık oluo 24 saat
kafan rahatlar

canim Turkiyede olsam hic durmam inan heyecandan yerimde oturamiyorum
ben Ingilteredeyim ve bunlarim saglik sistemi yuzunden polikistik oldugumu bile 2 ayda ancak ogrenebildim

BEN GELDİİİİİİMMMM.
ARKADAŞLAAAAAAAAAARRRR HAMİLEYİİİİİİİMMMMMMMMM
SABAHTAN SÖYLEMİŞTİM ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE SABAH AKŞAM OKUL ÇIKIŞI BİR HASTANEYE GİTTİM KAN VERDİM VE 1 SAAT HASTANEDE GÖZYAŞIM GÖZÜMÜN KENARINDA BEKLEDİM, SONUÇ ÇIKTIĞINDA BANA POZİTİF DEDİKLERİNDE NASIL AĞLADIĞIMA İNANAMIYORUM. ZOR SAKİNLEŞTİRDİLER. ŞAKA MI DİYORUM BU GERÇEK Mİ YANİ HAMİLEMİYİM BEN DİYORUM. EVET DİYOLAR
RABBİM TÜM İSTEYENLERİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…