Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canımcım bu ay kesattı vallahi:))ama bugün aldık hamile haberleri ve çok sevindik..bende iyiyim canımya işte iş güç idare ediyoruz..sen kaç aydır deniyordun,bi ara vericemmi demiştin?

canım inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız.Evet canım bir ara öle bir karar aldım demiştim ama şimdi yine çççooook istiyom ben anne olmayı.ayın 22 sinde randevum var doktorla bir gideyim bakalım ne diyecek.ben 6 aydır deniyom tatlım.Eylül topiğinden beri buralardayım yani.Bakalım hayırlısı.İnşallah bir gün bizlerde güzel haberler verecez hayırlısıyla.ben inanıyorum...

anladım canım..git doktora eşimle git hatta.ikinizde kontrol olun..benim koçişin spermlerinde sıkıntı çıktı..iyiki hemen gittik doktora diyorum..en azından sorunu biliyoruz..bizde 2 haftadan tekrar sperm analizi yaptıracağız ve tüp bebek uzmanına gidicez..bakalım ne diyecek..

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun .İnşallah bebeğine kavuşursun en kısa zamanda.Ben önce bir gidim diyorum adet öncelerinde son 2 aydır acayip göğüslerim ağrıyo hemde çok erken zamanda başlıyo.Hormonlarımda diyorum bir düzensizlik filanmı varki acaba.Doktora ne diyeceğimide ilmiyorum ya.Ayyy ne zor işler bunlar...

tüm arkadaşlarıma tek tek tşk ederim iyi dilekleriniz için. Biz 8-9 aydır deniyorduk ne bende ne eşimde hiçbir şey yoktu ama Rabbim bu zamanı hayırlı görmüş nasip etmiş şükürler olsun. Bu nayda tutmasaydı doktorum aşılama yaparız demişti. İçimden allahım aşılamaya kalmadan yüzümüzü güldür düye çok dua ettim. Ayrıca 10 aralık cuma günü sabah saat 7.30 da yaptım testi okula gitmeden önce. 2. çizgi bariz görünüyordu silik falan değildi. Tüm gün okulda her tenefüste wc ye gittim çıkarıp çıkarıp baktım der esnasında kitap arasında baktım Allahım hayal değildir inş. diye dua ettim. Akşamda hastaneye gidip kn verdim Reglime 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, hepimizin dualarını kabul eylesin. İnşallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder Rabbim.
İşte böyle benim hikayem

Tebrikler canım.Allah kucapına sağ salim almayı nasip etsin bebeğini.İnşallah birgün bizlerede bu duyguyu tatmak nasip olur.

canim Turkiyede olsam hic durmam inan heyecandan yerimde oturamiyorum
ben Ingilteredeyim ve bunlarim saglik sistemi yuzunden polikistik oldugumu bile 2 ayda ancak ogrenebildim
hayirli olsun kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yubam hamissin gi
, ,bugün fazla giremedim topige,gecmiside okumadan daldim,ne var neyok,Yubacigim insallah hamilesindir canim,

nasilsin cano

kizlar ben yatmaya gidiyorum uyuyamam ama baska turlu zaman gecmiyor yarin olmasini istiyorum hemencecik. dualarinizda banada yer ayirirsaniz cok sevinirim insallah pozitif cikan bu test sonuc ne polikistik overimdan dolayi nede 6 gun once biten adet sokturucuden dolayi olur
Insallah rabbim bebisime kavusmami nasip eder. Yok yere cift cizgi gormek cok uzucu olur ama Hayirlisi Allahtan.

hayirli olsun kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yubam hamissin gi

nasilsin cano

Iyiyim ablacigim,sen nasilsin,diet ne alemde,elmayida heveslendirdin,bende bu hafta baya dikkat ettim yediklerime,4 ten sonra yemedim bir bucuk kilo eksik geldim tardida,hafifledim sanki,bide calismalar basladi onundami faydasi oldu neBugun bi arkadas gordu beni zayiflamissin dedi,sevindim bende,yarin dugun var,yeni ciciler aldim kendime,giyerim artik zayif zayif

slm kızlar muhabbetiniz çok güzel valla henüz çocuk düşünsek mi düşünmesekmi diye düşünmeme rağmen ara ara girip sizi okuyorum ve sizler için dua ediyorum inş en kısa zamanda kucaklarınız dolar

gelelim bana 1 oğlum var 2yaşında eylülde 1 kürtaj geçirdim kızamıkçık geçirdiğim için geçen ay korunmamıza rağmen 6 gün regl gecikti 6 günde 3 test yaptım negatif ilk günler nasıl olur korunuyoz diye üzülürken en son regl oldum diye üzüldüm alışmıştım bayağı şimdi gerçekten çok istiom ama şimdi olursa yaza denk geliyo izinlerimi kullanamıom zorluycak beni ama şubata kadarda beklemek istemiom ( 6 aylık doğmuşum hayatta bekleyemem ) kaybettiğim bebeğimide planlamıştık tam da denk gelmişti olmadı şimdi bırak fani işleri canının istediğini yap diyom ama bide akıllı ol bebeğinin yanında ol rapor mapor uğraşmaa a diyom bilmiom ki ne yapsam benim içimdeki bebek özlemini en iyi siz anlarsınız sizce ne yapayım

doğruyu söylemek gerekirse 1 kere korunmasız oldu ama devam etsek mi amannnnnnn kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…