- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.361
canımcım bu ay kesattı vallahi:))ama bugün aldık hamile haberleri ve çok sevindik..bende iyiyim canımya işte iş güç idare ediyoruz..sen kaç aydır deniyordun,bi ara vericemmi demiştin?
canım inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız.evet canım bir ara öle bir karar aldım demiştim ama şimdi yine çççooook istiyom ben anne olmayı.ayın 22 sinde randevum var doktorla bir gideyim bakalım ne diyecek.ben 6 aydır deniyom tatlım.eylül topiğinden beri buralardayım yani.bakalım hayırlısı.inşallah bir gün bizlerde güzel haberler verecez hayırlısıyla.ben inanıyorum...
anladım canım..git doktora eşimle git hatta.ikinizde kontrol olun..benim koçişin spermlerinde sıkıntı çıktı..iyiki hemen gittik doktora diyorum..en azından sorunu biliyoruz..bizde 2 haftadan tekrar sperm analizi yaptıracağız ve tüp bebek uzmanına gidicez..bakalım ne diyecek..
beyza01 ben seni ilk defa görüyorum..nasılsın bakalım...
Kimse bişey yazmıyooooooooooooooo
tüm arkadaşlarıma tek tek tşk ederim iyi dilekleriniz için. Biz 8-9 aydır deniyorduk ne bende ne eşimde hiçbir şey yoktu ama Rabbim bu zamanı hayırlı görmüş nasip etmiş şükürler olsun. Bu nayda tutmasaydı doktorum aşılama yaparız demişti. İçimden allahım aşılamaya kalmadan yüzümüzü güldür düye çok dua ettim. Ayrıca 10 aralık cuma günü sabah saat 7.30 da yaptım testi okula gitmeden önce. 2. çizgi bariz görünüyordu silik falan değildi. Tüm gün okulda her tenefüste wc ye gittim çıkarıp çıkarıp baktım der esnasında kitap arasında baktım Allahım hayal değildir inş. diye dua ettim. Akşamda hastaneye gidip kn verdim Reglime 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, hepimizin dualarını kabul eylesin. İnşallah sağ salim kucağıma almayı nasip eder Rabbim.
İşte böyle benim hikayem
poti bacımmmmm
nassın
5 dk kaçtım sigaraya koca aşşa indi arabanın alarmı çaldı ona bakmaya :)
BEN GELDİİİİİİMMMM.
ARKADAŞLAAAAAAAAAARRRR HAMİLEYİİİİİİİMMMMMMMMM
SABAHTAN SÖYLEMİŞTİM ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE SABAH AKŞAM OKUL ÇIKIŞI BİR HASTANEYE GİTTİM KAN VERDİM VE 1 SAAT HASTANEDE GÖZYAŞIM GÖZÜMÜN KENARINDA BEKLEDİM, SONUÇ ÇIKTIĞINDA BANA POZİTİF DEDİKLERİNDE NASIL AĞLADIĞIMA İNANAMIYORUM. ZOR SAKİNLEŞTİRDİLER. ŞAKA MI DİYORUM BU GERÇEK Mİ YANİ HAMİLEMİYİM BEN DİYORUM. EVET DİYOLAR
RABBİM TÜM İSTEYENLERİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH.
hayirli olsun kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yubam hamissin gicanim Turkiyede olsam hic durmam inan heyecandan yerimde oturamiyorum
ben Ingilteredeyim ve bunlarim saglik sistemi yuzunden polikistik oldugumu bile 2 ayda ancak ogrenebildim
,,bugün fazla giremedim topige,gecmiside okumadan daldim,ne var neyok,Yubacigim insallah hamilesindir canim,
hayirli olsun kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yubam hamissin gi
nasilsin cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?