Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

tebrikler cnm
elmaya özelden msj at mavilesin seni

Hayirli olsun gulsah Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
crafty linkledigin sayfayi okudum canim benimde korkularim var insallah oyle birsey degildir Allahtan gelen herseye raziyim verecek olan o .Bakalim ben yarin sabah tekrarlayayim birde kan vereyim ne sonuc cikicak Insallah rabbim iyi haberler vermeyi nasip eder.

yubacım pozitif görmüşşsün teste..inşallah hamilesindir..içtiğin ilaçlarında etkisi olabilirmi acaba?

iyi akşamlar ben bir şey sorcaktım.1 hafta oldu ve adet olmadım.bugun test yaptım.çizgi c ile t arasında ve t ye daha yakın çıktı.bana yardımcı olurmusunuz.cevaplarınız ıcın sımdıden teşekkürler...

canım hiç böyle bişey duymadım..bence testi tekrarla..hatta kan testinde baktır..1 hafta gecikmiş..

iyiyim canım benim.bayadır giremedim topiğe.nasılsınız bakalım.bu ay pek hamiş yok herhalde.bu arada sen nasılsın tatlım.

canımcım bu ay kesattı vallahi:))ama bugün aldık hamile haberleri ve çok sevindik..bende iyiyim canımya işte iş güç idare ediyoruz..sen kaç aydır deniyordun,bi ara vericemmi demiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…