- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.341
canim Turkiyede olsam hic durmam inan heyecandan yerimde oturamiyorum
ben Ingilteredeyim ve bunlarim saglik sistemi yuzunden polikistik oldugumu bile 2 ayda ancak ogrenebildim
BEN GELDİİİİİİMMMM.
ARKADAŞLAAAAAAAAAARRRR HAMİLEYİİİİİİİMMMMMMMMM
SABAHTAN SÖYLEMİŞTİM ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRÜNCE SABAH AKŞAM OKUL ÇIKIŞI BİR HASTANEYE GİTTİM KAN VERDİM VE 1 SAAT HASTANEDE GÖZYAŞIM GÖZÜMÜN KENARINDA BEKLEDİM, SONUÇ ÇIKTIĞINDA BANA POZİTİF DEDİKLERİNDE NASIL AĞLADIĞIMA İNANAMIYORUM. ZOR SAKİNLEŞTİRDİLER. ŞAKA MI DİYORUM BU GERÇEK Mİ YANİ HAMİLEMİYİM BEN DİYORUM. EVET DİYOLAR
RABBİM TÜM İSTEYENLERİN DUALARINI KABUL EDER İNŞALLAH.
tebrikler cnm
elmaya özelden msj at mavilesin seni
tşk ederim canım. Darısı tüm isteyenlrin başına inşallah. elmaya msj attım şimdi. ay kendimi maviş görcem
Hayirli olsun gulsah Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin
crafty linkledigin sayfayi okudum canim benimde korkularim var insallah oyle birsey degildir Allahtan gelen herseye raziyim verecek olan o .Bakalim ben yarin sabah tekrarlayayim birde kan vereyim ne sonuc cikicak Insallah rabbim iyi haberler vermeyi nasip eder.
iyi akşamlar ben bir şey sorcaktım.1 hafta oldu ve adet olmadım.bugun test yaptım.çizgi c ile t arasında ve t ye daha yakın çıktı.bana yardımcı olurmusunuz.cevaplarınız ıcın sımdıden teşekkürler...
herkese merhabalar.Hamile arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallahh
çok teşekkür ederim...
dostanecim hoşgeldin...nasılsın?
darısıda bizim başımıza canım..Allahın bizede nasip etsin..AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
iyiyim canım benim.bayadır giremedim topiğe.nasılsınız bakalım.bu ay pek hamiş yok herhalde.bu arada sen nasılsın tatlım.
amin canım aminnnnnnnn.allahım isteyen her kuluna versin.kimseye aratmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?