- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.381
Iyiyim ablacigim,sen nasilsin,diet ne alemde,elmayida heveslendirdin,bende bu hafta baya dikkat ettim yediklerime,4 ten sonra yemedim bir bucuk kilo eksik geldim tardida,hafifledim sanki,bide calismalar basladi onundami faydasi oldu neBugun bi arkadas gordu beni zayiflamissin dedi ,sevindim bende,yarin dugun var,yeni ciciler aldim kendime,giyerim artik zayif zayif
Iyiyim ablacigim,sen nasilsin,diet ne alemde,elmayida heveslendirdin,bende bu hafta baya dikkat ettim yediklerime,4 ten sonra yemedim bir bucuk kilo eksik geldim tardida,hafifledim sanki,bide calismalar basladi onundami faydasi oldu neBugun bi arkadas gordu beni zayiflamissin dedi ,sevindim bende,yarin dugun var,yeni ciciler aldim kendime,giyerim artik zayif zayif
benim iyi gidiyor canimmm valla surekli aynaya bakip seviyom kendimiiii hosuma gidiyor zayif olmakkkkkkIyiyim ablacigim,sen nasilsin,diet ne alemde,elmayida heveslendirdin,bende bu hafta baya dikkat ettim yediklerime,4 ten sonra yemedim bir bucuk kilo eksik geldim tardida,hafifledim sanki,bide calismalar basladi onundami faydasi oldu neBugun bi arkadas gordu beni zayiflamissin dedi ,sevindim bende,yarin dugun var,yeni ciciler aldim kendime,giyerim artik zayif zayif
günaydın herkese, karlı, soğuk bir ankara sabahından merhaba
günaydın cnm.sendemi ankaradasın ne güzel..hava çok soğuk ama demi bugün.
günaydın cnm.sendemi ankaradasın ne güzel..hava çok soğuk ama demi bugün.
hemi de nasıl brrrrrrrrr
bu soğuk havada işe gitmek ne acı
kırmızı değilsin değil mi cicim,
benim ara sıra adet öncesi ağrım geliyo ama ssbulutum da öyle olmuş umudumu kaybetmedim 17 aralık adet tarihim
yok cnm daha değilim.benim günüm bugün gözüküyo ama tamda belli değil aslında.ben geçen ay düşük yaptım.düşükten sonra adet tarihi tamda belli olamayabiliyormuş.
geçen ay olduğunu bilmiyordum canım, hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda olur ve sağlıkla kucağına alırsın
[ı]günaydın arkadaşlar [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?