Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

sevindim fistigim senin adinaaaaaaa ohh ne guzelllllll

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
113 tane fatiha süresi okuyun ne dileginiz varsa kabul olsun insallahh
yada 41 yasini seriffff ne dilerseniz olurrrrrrrrrrrrrrrrr

sevindim fistigim senin adinaaaaaaa ohh ne guzelllllll
su an iyi diyete devammmmmm

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
113 tane fatiha süresi okuyun ne dileginiz varsa kabul olsun insallahh
yada 41 yasini seriffff ne dilerseniz olurrrrrrrrrrrrrrrrr

olursa bende aralığın son günlerinde çift çizgiyi görcem

benim adımıda yazın listeye gitsin bea

şimdi nöbetteyim sabah ilk iş kocişe koşcammm

benim iyi gidiyor canimmm valla surekli aynaya bakip seviyom kendimiiii hosuma gidiyor zayif olmakkkkkk

hımmm bak beklemek için bi sebep daha oğluma 64 le hamile kalmıştım şimdi 74 kiloyum ve vermiom çünkü boğazımı tutmıom

millet hastalanır iştahı kesilir benim artar milller hamileyken midesi bulanır benimmmm hiççççççç bulanmadı üzülüom yani

kırmızı değilsin değil mi cicim,
benim ara sıra adet öncesi ağrım geliyo ama ssbulutum da öyle olmuş umudumu kaybetmedim 17 aralık adet tarihim

yok cnm daha değilim.benim günüm bugün gözüküyo ama tamda belli değil aslında.ben geçen ay düşük yaptım.düşükten sonra adet tarihi tamda belli olamayabiliyormuş.

yok cnm daha değilim.benim günüm bugün gözüküyo ama tamda belli değil aslında.ben geçen ay düşük yaptım.düşükten sonra adet tarihi tamda belli olamayabiliyormuş.

geçen ay olduğunu bilmiyordum canım, hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda olur ve sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…