- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.481
canım bu sabah adet oldum yine gecikmeyle tam 35. gün oldu yaaa
Hadi ya 35. gün oldukça geç bi süre.ama normal siklusundan 5 gün geçmesine gecikme diyorlar...
Biz nerde 1 gün geçikince tamam
Bu arada mevr ve mannak gününüz listeye göre geçmiş görünüyor kızlarrr.
Ne durumdasınız?:79:
Heyy allahım...
Aslında bu konularda ne kadar susarsanız insanlar daha çok üstünüze geliyor.Biraz ters konuşmak lazım galiba.
Bana laf atanlara zamanı geline diyorum.Ben ne zaman istersem.Susuyolar hemen.
Benim sadece annem ve kayınvalidem biliyor.Annem zaten ananeliğe hazır değilmiş pek umursamıyor.
Kayınvalidem oğlunun çocuğunu istiyor bide yalnız ya bebeğe bakmak için bizimle yaşayacak biraz da ondan galiba...Ben de en çok işin bu kısmını kafaya takıyorum...
allah var kayınvalidem bişey demez yani eltim falanda öyle baskı olsun diye söylemiyo merak edıyolardır ama belkide ben bu konuda hassas olduğum için herşeyı o yöne çekiyorum ne bileyim ya iyice yedim kafayı
ii olmaaya çalışıoz canım sen??
yalnız değilsin canıım hepimiz aynı durumdayız maaleseff yaa
olmuyo desek bu sefer daha kötü muamele yaparlar eminim yapmasalar bile biz öle anlarız off ya offf
canım ben kırmızıları gördüğümü yazmıştım geçmişte gözden kaçtı heralde
evet olmuyo desek bu seferde en ufak bi tesellide bize acıyolorlarmı acaba diye düşünürüz sorun bizde ya allah büyüktür hayırlı zamanda versin inşallah
listede görünce sorayım dedim.;Olsun nm hayırlısı olsun.yeni yıl yeni umutlar demek.
aaa bunu bilmiodum canımm
peki yumurtlama olduktan sonra kaç gün sonra adet olmak gerekio ben 15. gün oldum
Kızlar ben çıkıyorum...Hoşçakalınnnnn:80::80::80:
Kızlar ben çıkıyorum...Hoşçakalınnnnn:80::80::80:
bende çıkıyorum kızlar
yapmam gereken çok iş var ama canım hiç bir iş yapmak istemiyo çok huysuzum bugun ya offf
neyse kendinize ii bakın byby
kolay gelsin canım
selam koprina naber
bende bakayım bi neler var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?