Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

allah var kayınvalidem bişey demez yani eltim falanda öyle baskı olsun diye söylemiyo merak edıyolardır ama belkide ben bu konuda hassas olduğum için herşeyı o yöne çekiyorum ne bileyim ya iyice yedim kafayı

allah var kayınvalidem bişey demez yani eltim falanda öyle baskı olsun diye söylemiyo merak edıyolardır ama belkide ben bu konuda hassas olduğum için herşeyı o yöne çekiyorum ne bileyim ya iyice yedim kafayı

yalnız değilsin canıım hepimiz aynı durumdayız maaleseff yaa
olmuyo desek bu sefer daha kötü muamele yaparlar eminim yapmasalar bile biz öle anlarız off ya offf

yalnız değilsin canıım hepimiz aynı durumdayız maaleseff yaa
olmuyo desek bu sefer daha kötü muamele yaparlar eminim yapmasalar bile biz öle anlarız off ya offf

evet olmuyo desek bu seferde en ufak bi tesellide bize acıyolorlarmı acaba diye düşünürüz sorun bizde ya allah büyüktür hayırlı zamanda versin inşallah

aaa bunu bilmiodum canımm
peki yumurtlama olduktan sonra kaç gün sonra adet olmak gerekio ben 15. gün oldum

cnm her ay regl olduğunda diğer tarafta yeni yumurta geliyor ve gelişmeye başlıyor.yaklaşık 12.-17 günler arasında gelişimini tamam layıp17-20 mm olunca çatlıyor .Ve 2 gün bekliyor.bu süre içinde spermle döllendi döllendi.yoksa yumurta hücresi ölüyor ve tekrar regl oluyorsun.
Normalde 30 günde 1 oluyorsa reglin en fazla 5 gün gecikebilir.Eğer 35. günden sonra da gecikme devam ediyorsa gebelikten şüphelenip test yapın diyorlar.

bende çıkıyorum kızlar
yapmam gereken çok iş var ama canım hiç bir iş yapmak istemiyo çok huysuzum bugun ya offf
neyse kendinize ii bakın byby

Son düzenleme:
selaaam.. dicem de kızlar çıkmış.. hmm .. cumartesi kiminin kocişleri evde anlaşılan :) napalım bizde KK takılalım..
mevr senden naber_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…