Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Bengücüm Allaha inancım sonsuz .O ol derse olur.Veren de o ,alan da o...Bekliyoruz ama sabretmek zor bir sınav gerçekten.

amin allah korusun bu işler çok stresli testin sonucunu beklerken bile günler geçmek bilmedi acaba bişey çıkarmı diye allah herkese sağlık ve afiyet versin herşeyin başı sağlık

amin allah korusun bu işler çok stresli testin sonucunu beklerken bile günler geçmek bilmedi acaba bişey çıkarmı diye allah herkese sağlık ve afiyet versin herşeyin başı sağlık

bi ara rahim ağzı kanseri çok gündeme gelmişti bundan 3 yıl önce falan.Hatta kız çocuklarına 9 yaşında vurulması gereken bi iğneden falan bahsetmişlerdi.Ben o dönemde gitmiştim kontrole ama iğne olmadım tabi.Daha yeni denenen bir iğneydi çünkü.ondan sonra da düzenli olarak smear testi yaptırdım.Ben hep onu derim önce annenin sağlıklı olması lazım zaten.

Allah korusun kim bebeişini yarı yolda bırakmak ister....Önce kendimizi koruyalım ve düşünelim.

aynen canım,ben ki düşükten sonra takvimlere hergeçen gün çizik attım üç ay bir an önce geçsin diye...beklemek gerçekten çok zor(

Benim bir arkadaşım vardı kim önce evlenecek diye çekişirdik.Ben önce evlendim
Sonra kim hamile kalacak önce diye çekiştik o hamşle kaldı
Sürekli her anını birlikte yaşadık.yapılan 2 li testlerde negetif çıktı.ardından 3lü test amniyosenteze kadar gitti ne yazıkki.6 aylık bebeği için bi karar vermek zorunda kaldı.Çünkü down sendromlu olduğu%99 du.o saatten sonra kürtajda imkansızdı.Ve ölü bebeği doğurmak zorunda kaldı .

hem 6 ay bekledi hem normal dgm acısını yaşadı.Vücudun tekrar kendini toplaması 8 ay sürdü.Bir de psikolojik etkisi üstüne.Çok yakınen bunu yaşayınca herşeyin hayırlısı diyip halime şükrediyorum.

Pek güzel şeyler değil bu anlattılarım ama aslında burda bekleyen tüm arkadaşların şükür etmesi için bir sebep.

ya şu bebek olayını kafamızdan atabilsek süper olcak nasıl yapcaz bu işi hele adet dönemi yaklaştıkça heyecan basıyo stres yapıyo ne olcak bu halimiz

ya şu bebek olayını kafamızdan atabilsek süper olcak nasıl yapcaz bu işi hele adet dönemi yaklaştıkça heyecan basıyo stres yapıyo ne olcak bu halimiz

beni son hafta stres basıyo malesef...olumlu düşüneyim olumlu olsun diyorum.Hamileyim karnımda bebiş var diyorum.Bu sefer olmazsa çok üzülecek kendini kaptırma diyorum,

Olumsuz düşün kendini hazırla diyorum,bu sefer olucağı varsa da olmucak negatif düşünceden diyorum .

Git gel yaşıyorum sürekli...

aynen canım ya ne düşüneceğimi şaşırdım bende birde insanların üztümüze gelmesi yokmu deli oluyorum bizden sonra evlenen bı tanıdık vardı ikizleri olacakmış yeni hamile dün bi akraba bana dedı ki siz daha bekleyin millet ikiz yapıyo sanki ben keyfimden yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…