- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.441
ama canım yani bi adı konması lazım neden olmuyo 5 aydır?
sorun psikolojikmi yoksa görünen başka bi problemmi var yani kist olabilir ben idrar yollarımdan çok şüpheleniyorum
duyduğum kadarıyla idrar yolları iltihabı falan olunca olmuyomuş bebiş doğrumu acaba??
Neden olmuyor sorusunun cevabını hemen öğrenemeyebilirsin .Seni anlıyorum boşyere vakit kaybetmek istemiyosun ama ben 1 yılı aşkın bi süredir bekliyorum ve son 3 aydır doktor kontrolündeyim hiçbir sebep bulunamadı henüz.Son 3 aydır da stres içindeyim sorun yoksa neden olmuyor diye..Eğer yaşınız gençse bu stresli döneme girmek için acle etme derim ben ..Aslında en doğrusu kafanı boşaltmak .Seninin için daha çok erken şimdiden kafanı doldurma .
Sonuçta her ay 1 yumurta gelişiyor ve çatlama süresi sadece 2 gün. o günü tutturamamış olmak 5 ay için normal bence.
benim düşükle sonuçlanan gebeliğimde yüzümde aşırı bir parlaklık vardı, senin gibi kasıklarımda batmalar ve göğüslerim çok hassas ve dolgundu..inş.duaların kabul olur canım.birde herzaman hayırlısını isteyelim.bize ne zaman hayırlısı gelecekse o zaman olsun.bu da bir tür sınav belkide.sabrımız nasıl , dua etmeye devam ediyormuyuz , hayırlısını istiyormuyuz diye..
Bende her yıl düzenli olarak rahim ağzı kanseri ön teşhisi için yaptırıyodum smear testini.Ama hamilelik öncesi doktorun yapılmasını istemesi çok güzel.Sonuçta Allah korusun ben kanser riki taşısaydım hamilelik fikrinden vazgeçerdim sanırım.Allah hepimizi korusun.
Neden olmuyor sorusunun cevabını hemen öğrenemeyebilirsin .Seni anlıyorum boşyere vakit kaybetmek istemiyosun ama ben 1 yılı aşkın bi süredir bekliyorum ve son 3 aydır doktor kontrolündeyim hiçbir sebep bulunamadı henüz.Son 3 aydır da stres içindeyim sorun yoksa neden olmuyor diye..Eğer yaşınız gençse bu stresli döneme girmek için acle etme derim ben ..Aslında en doğrusu kafanı boşaltmak .Seninin için daha çok erken şimdiden kafanı doldurma .
Sonuçta her ay 1 yumurta gelişiyor ve çatlama süresi sadece 2 gün. o günü tutturamamış olmak 5 ay için normal bence.
Ama şunu da söyleyeyim ilk doktor kontrolü için 1 yıl beklemeye gerek yok tabi.Rahim gebeliğe hazır mı diye genel bir taramadan geçmekte fayda var.Ama tedavi veya doktor takibine girmek için en az 1 yıl beklemek gerekiyor.
amin allah korusun bu işler çok stresli testin sonucunu beklerken bile günler geçmek bilmedi acaba bişey çıkarmı diye allah herkese sağlık ve afiyet versin herşeyin başı sağlık
Bengücüm Allaha inancım sonsuz .O ol derse olur.Veren de o ,alan da o...Bekliyoruz ama sabretmek zor bir sınav gerçekten.
aynen canım,ben ki düşükten sonra takvimlere hergeçen gün çizik attım üç ay bir an önce geçsin diye...beklemek gerçekten çok zor(
Ama şunu da söyleyeyim ilk doktor kontrolü için 1 yıl beklemeye gerek yok tabi.Rahim gebeliğe hazır mı diye genel bir taramadan geçmekte fayda var.Ama tedavi veya doktor takibine girmek için en az 1 yıl beklemek gerekiyor.
hehhh canımmm anlatmak istediğimde bu yani ben sürekli doktora giden biri değilim acaba görünen bi sorun varmı falan
bende zaten tedaviye başlamasını beklemiom ama en azından bi bakılsın
eşimdende doktora gitmesini isticem
zaten spora başlamayı düşünüyom bide kursa falan yazılırım kafamı meşgul ederim innnşşş
hehhh canımmm anlatmak istediğimde bu yani ben sürekli doktora giden biri değilim acaba görünen bi sorun varmı falan
bende zaten tedaviye başlamasını beklemiom ama en azından bi bakılsın
eşimdende doktora gitmesini isticem
zaten spora başlamayı düşünüyom bide kursa falan yazılırım kafamı meşgul ederim innnşşş
o zaman ben genel bir kontrole geldim hamilelik düşünüyorum diyerek git bence doktora .Zaten doktor sana daha erken olduğunu söyleyecek.
Ben 1 yıl önce kontrole gittiğimde artık bebek istiyorum kontrole geldim demiştim.O da genel kontrol yaptı ve 1 sene bekleeceğiz demişti.İlk gittiğinde sadece fiziksel kontrol yapmıştı yalnız.Tabi bende adet düzensizliği veya herhangi başka bir şikayet yoktu.
kızlar ben çıkıyorum size hoşsohbetler...dün kombim bozulmuştu şimdi eve gideyim de servisten gelecekler.kendinize çok iyi bakın.
önce herkese selamlar kızlar..
pınar sende mi 1 yıldır bekliyorsun..bu ay benim de 12.denemem..görünürde bi problem yok..eşimin spermiogramı da iyi..
bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek...çok korkuyorum..
ya şu bebek olayını kafamızdan atabilsek süper olcak nasıl yapcaz bu işi hele adet dönemi yaklaştıkça heyecan basıyo stres yapıyo ne olcak bu halimiz
kızlar ben çıkıyorum size hoşsohbetler...dün kombim bozulmuştu şimdi eve gideyim de servisten gelecekler.kendinize çok iyi bakın.
önce herkese selamlar kızlar..
pınar sende mi 1 yıldır bekliyorsun..bu ay benim de 12.denemem..görünürde bi problem yok..eşimin spermiogramı da iyi..
bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek...çok korkuyorum..
evet cnm 1 yıldır bekliyorum.15. denemem benimde ..2 yıl aralıksız dgm kontrol hapı kullandım.Doktor 2yıldan fazla kullanma demişti zaten ...kişiye göre değişri etkisi kimi 3 ay da kimi 6 ayda hamile kalır dedi.1 yıl sonunda incelemeye alırız demişti.
Sen ilaç veya iğne falan kullandın mı?Ben henüz rahim filmi çektirmedim .
beni son hafta stres basıyo malesef...olumlu düşüneyim olumlu olsun diyorum.Hamileyim karnımda bebiş var diyorum.Bu sefer olmazsa çok üzülecek kendini kaptırma diyorum,
Olumsuz düşün kendini hazırla diyorum,bu sefer olucağı varsa da olmucak negatif düşünceden diyorum .
Git gel yaşıyorum sürekli...
o zaman ben genel bir kontrole geldim hamilelik düşünüyorum diyerek git bence doktora .Zaten doktor sana daha erken olduğunu söyleyecek.
Ben 1 yıl önce kontrole gittiğimde artık bebek istiyorum kontrole geldim demiştim.O da genel kontrol yaptı ve 1 sene bekleeceğiz demişti.İlk gittiğinde sadece fiziksel kontrol yapmıştı yalnız.Tabi bende adet düzensizliği veya herhangi başka bir şikayet yoktu.
aynenn canımmm benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?