Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ayyyy bende nefret ediyorum canım o durumdan nişanlanırsın ne zaman evleneceksiniz evlenirsin ne zaman çocuk yapacaksınn cocuk olur 2. ne mazan bu ne yaaaaaa insanı strese sokmaktan başla bi işe yaramıolar ya
sırrf bu yüzden ben saklıyorum bebek yapmak için uğraştığımızı sadece bi kaç kişi bilio

zaten aslında çevre baskısı insanı strese sokan ...Ben kimseye söylemedim bebek düşündüğümüzü..
Ama yine de etraftakiler kıyaslamaya başladı.Hadi elinizi çabuk tutun falan.

İnsan biraz düşünceli olur ya belki olmuyo acaba karşımdaki üzülür mü diye.

birde üst komşum her seferinde bitane yapta ikinciyi ne zman yaparsan yap dio bide ilkini yaptıkta ikinci kaldı bunları duydukça dahada geriliyorum

evet hiç düşünmüyolar sorunları varmı yokmu die evlendin hemen doğurman şart dün misafirlerim vardı hep muhabbet aynı herkes bana dio kilo alma doğum yapcaksın dahada şişersin yok efendim hamile kalıncada bu kiloda kalsam ne güzel olurmuş falan filan gerildim iyice ya yakında insan içinede çıkmıcak hale gelcem yaa

birde üst komşum her seferinde bitane yapta ikinciyi ne zman yaparsan yap dio bide ilkini yaptıkta ikinci kaldı bunları duydukça dahada geriliyorum

ya bırak işte düşüncesiz insan bunlar ya
benimle aynı dönemde evlenenlerin hatta sonra evlenenlerrin kimisi hamile kimisinin çocuğu oldu
kayınvalidem bi yandan onun akrabaları bi yandan durmadan soruyorlar sizene be sizenee

bide geçen gün taa kayseriden bi kadın benim için hamile demiş ben saklıomuşum
ben istanbulda oturuyorum artık sen düşün ne kadar iğrenç insan olduklarını

kızlar ben etraftan çok annemden muzdaribim..
her lafı bebeğe getiriyor..
öyle yapma bebeğin olmaz, kilo ver bebeğin olsun , yere basma ,onu yeme ,bunu içme ,sigarayı bırak....
daha bi sürü şey..evlendiğinde yapsaydın şimdi şuralarda koşturuyor olacaktı diyo..
annem 1 yıldır denediğimizi bilmiyor..o yazdan bu yana diye biliyor..
annemin çocuğu 7 yıl olmamış 8. yılında abim olmuş.ondan korkuyor sanırım..
benim için endişelendiğinin farkındayım ama bazen boğulacak gibi oluyorum..
bişey de diyemiyorum üzülmesin stres yapmasın diye..
ama bi gün patlamaktan korkuyorum..

insanlara anlatmak zor bigün bağırıcam herkesin içinde oluyoda benmi yapmıyorum die bu ne ya geçen ay midemi üşütmüştüm bulantım vardı bu ay eltim aradı kayınvalidemle birlikte oturuyolar bulantıların geçtimi dıo her ay bı baheneyle soruyo adet zamanlarımız yakın eltımle geçenlerdede telde soruyo adet oldunmu sen dıe onunki gecıkmiş 2 gün bana dıo sen oldunmu millet şeyimizin derdine düştü yaa

kayınvalidem tarafından hiç bişey duymadım daha Allah razı olsun..
bakalım salaklık edip görümceme söylemiştim..söylemek zorunda kalmıştım..ablamla telde konuşurken duymuş..mecburen ona da söylemiştim..
Allahtan biz iki tarafa da uzağız..bu yüzdende bu tür konular pek konuşulmuyor..en azından bize gelmiyor..
çalıştığım yerdeki yakın arkadaşlarımın hepsi biliyor..ama saolsunlar hep destek verdiler..

Heyy allahım...
Aslında bu konularda ne kadar susarsanız insanlar daha çok üstünüze geliyor.Biraz ters konuşmak lazım galiba.

Bana laf atanlara zamanı geline diyorum.Ben ne zaman istersem.Susuyolar hemen.
Benim sadece annem ve kayınvalidem biliyor.Annem zaten ananeliğe hazır değilmiş pek umursamıyor.
Kayınvalidem oğlunun çocuğunu istiyor bide yalnız ya bebeğe bakmak için bizimle yaşayacak biraz da ondan galiba...Ben de en çok işin bu kısmını kafaya takıyorum...

ben anneme söyledim canım o bilio ama
sağolsun ben konuyu açmadan hiç açmıyo ben açıncada sadece dua ediyo
ama kayıvalideme söylemediğim halde her ay bi bahaneyle soruyo şimdi gelde böyle bi inasana biz korunmuyorz de şimdi beni strese sokuyo ozaman ne yapar bilmiyorum yaaa

çalışıyormusun canım neden sizde kalacakki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…