- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.461
aynen canım ya ne düşüneceğimi şaşırdım bende birde insanların üztümüze gelmesi yokmu deli oluyorum bizden sonra evlenen bı tanıdık vardı ikizleri olacakmış yeni hamile dün bi akraba bana dedı ki siz daha bekleyin millet ikiz yapıyo sanki ben keyfimden yapmıyorum
aynen canım ya ne düşüneceğimi şaşırdım bende birde insanların üztümüze gelmesi yokmu deli oluyorum bizden sonra evlenen bı tanıdık vardı ikizleri olacakmış yeni hamile dün bi akraba bana dedı ki siz daha bekleyin millet ikiz yapıyo sanki ben keyfimden yapmıyorum
ayyyy bende nefret ediyorum canım o durumdan nişanlanırsın ne zaman evleneceksiniz evlenirsin ne zaman çocuk yapacaksınn cocuk olur 2. ne mazan bu ne yaaaaaa insanı strese sokmaktan başla bi işe yaramıolar ya
sırrf bu yüzden ben saklıyorum bebek yapmak için uğraştığımızı sadece bi kaç kişi bilio
evet cnm 1 yıldır bekliyorum.15. denemem benimde ..2 yıl aralıksız dgm kontrol hapı kullandım.Doktor 2yıldan fazla kullanma demişti zaten ...kişiye göre değişri etkisi kimi 3 ay da kimi 6 ayda hamile kalır dedi.1 yıl sonunda incelemeye alırız demişti.
Sen ilaç veya iğne falan kullandın mı?Ben henüz rahim filmi çektirmedim .
canım ben hiç korunmadım..hep eşim korundu..
ben de buna çok güveniyordum zaten..
ilaç almadım , adetlerim de saat gibidir..hiç şaşmaz.hemen olur diye düşünürdüm hep..
kısmet meselesi de tabiki..
Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda versin inşaallah..
Rahim filmini bu ay adet olursam 25inde çekecekler..
görünürde hiç bi problem yok çünkü..
yumurtluyorum , yumurtam çatlıyor,eşimin sperm durumu maşaallah çok çok iyi..
rahim filmine kaldı yani bizim sonucumuz..
hakkımızda hayırlısı olur inşaallah tatlım..
zaten aslında çevre baskısı insanı strese sokan ...Ben kimseye söylemedim bebek düşündüğümüzü..
Ama yine de etraftakiler kıyaslamaya başladı.Hadi elinizi çabuk tutun falan.
İnsan biraz düşünceli olur ya belki olmuyo acaba karşımdaki üzülür mü diye.
birde üst komşum her seferinde bitane yapta ikinciyi ne zman yaparsan yap dio bide ilkini yaptıkta ikinci kaldı bunları duydukça dahada geriliyorum
ya bırak işte düşüncesiz insan bunlar ya
benimle aynı dönemde evlenenlerin hatta sonra evlenenlerrin kimisi hamile kimisinin çocuğu oldu
kayınvalidem bi yandan onun akrabaları bi yandan durmadan soruyorlar sizene be sizenee
bide geçen gün taa kayseriden bi kadın benim için hamile demiş ben saklıomuşum
ben istanbulda oturuyorum artık sen düşün ne kadar iğrenç insan olduklarını
kızlar ben etraftan çok annemden muzdaribim..
her lafı bebeğe getiriyor..
öyle yapma bebeğin olmaz, kilo ver bebeğin olsun , yere basma ,onu yeme ,bunu içme ,sigarayı bırak....
daha bi sürü şey..evlendiğinde yapsaydın şimdi şuralarda koşturuyor olacaktı diyo..
annem 1 yıldır denediğimizi bilmiyor..o yazdan bu yana diye biliyor..
annemin çocuğu 7 yıl olmamış 8. yılında abim olmuş.ondan korkuyor sanırım..
benim için endişelendiğinin farkındayım ama bazen boğulacak gibi oluyorum..
bişey de diyemiyorum üzülmesin stres yapmasın diye..
ama bi gün patlamaktan korkuyorum..
canım ben hiç korunmadım..hep eşim korundu..
ben de buna çok güveniyordum zaten..
ilaç almadım , adetlerim de saat gibidir..hiç şaşmaz.hemen olur diye düşünürdüm hep..
kısmet meselesi de tabiki..
Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda versin inşaallah..
Rahim filmini bu ay adet olursam 25inde çekecekler..
görünürde hiç bi problem yok çünkü..
yumurtluyorum , yumurtam çatlıyor,eşimin sperm durumu maşaallah çok çok iyi..
rahim filmine kaldı yani bizim sonucumuz..
hakkımızda hayırlısı olur inşaallah tatlım..
Cnm bende dgm kontrol hapı etkiler bikaç ay diye düşünmüştüm ..Ama doktor ilgisi yok diyor.
Sorun yok hızlandırmk için yumurta geliştirici verelim dedi sonra da çatlatma iğnesi tabi 3 ay denicez dedi.yumurta sayısını arttırarak şansımızı arttıracaktık güya.4 yumurta oldu yine bebek olmadı.Kısmet.
Bu ay 2 yumurtam var bakalım.3. denemem zaten.Eğer bu ay da olmazsa bende rahim filmi çektiricem.
Rahim filmi için kimi ağladım diyo ,kimi hiç anlamadım diyo.Anesteziyle yaptıranlar bile var.Ben kendini kasmayla ilgili olduğunu düşünüyorum.Korkma kendini rahat bırak bence ...
insanlara anlatmak zor bigün bağırıcam herkesin içinde oluyoda benmi yapmıyorum die bu ne ya geçen ay midemi üşütmüştüm bulantım vardı bu ay eltim aradı kayınvalidemle birlikte oturuyolar bulantıların geçtimi dıo her ay bı baheneyle soruyo adet zamanlarımız yakın eltımle geçenlerdede telde soruyo adet oldunmu sen dıe onunki gecıkmiş 2 gün bana dıo sen oldunmu millet şeyimizin derdine düştü yaa
kızlar ben etraftan çok annemden muzdaribim..
her lafı bebeğe getiriyor..
öyle yapma bebeğin olmaz, kilo ver bebeğin olsun , yere basma ,onu yeme ,bunu içme ,sigarayı bırak....
daha bi sürü şey..evlendiğinde yapsaydın şimdi şuralarda koşturuyor olacaktı diyo..
annem 1 yıldır denediğimizi bilmiyor..o yazdan bu yana diye biliyor..
annemin çocuğu 7 yıl olmamış 8. yılında abim olmuş.ondan korkuyor sanırım..
benim için endişelendiğinin farkındayım ama bazen boğulacak gibi oluyorum..
bişey de diyemiyorum üzülmesin stres yapmasın diye..
ama bi gün patlamaktan korkuyorum..
Heyy allahım...
Aslında bu konularda ne kadar susarsanız insanlar daha çok üstünüze geliyor.Biraz ters konuşmak lazım galiba.
Bana laf atanlara zamanı geline diyorum.Ben ne zaman istersem.Susuyolar hemen.
Benim sadece annem ve kayınvalidem biliyor.Annem zaten ananeliğe hazır değilmiş pek umursamıyor.
Kayınvalidem oğlunun çocuğunu istiyor bide yalnız ya bebeğe bakmak için bizimle yaşayacak biraz da ondan galiba...Ben de en çok işin bu kısmını kafaya takıyorum...
çalışıyormusun canım neden sizde kalacakki
evet cnm çalışıyorum en fazla 3 ay izin kullanabilirim sanırım.
Bu arada mevr ve mannak gününüz listeye göre geçmiş görünüyor kızlarrr.
Ne durumdasınız?:79:
slm kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?