Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canım sende sorun nedir?bizde belki tüp bebek yaptıracağız.eşimde sperm düşüklüğü var...

bozarmi bilmiyorum,bende kullandim o ignelerden ,ama adetimin düzenini bozmadi,dr gitmeni tavsiye ederim,

cuma günü ameliyatla bebeğim alındı....
çarşamba gecesi lekenin geldğini farkettim perş drma gittim ultrasonda kalp atışını duyamadık kürtaja karar verildi....cuma günü ameliyat oldum....

cuma günü ameliyatla bebeğim alındı....
çarşamba gecesi lekenin geldğini farkettim perş drma gittim ultrasonda kalp atışını duyamadık kürtaja karar verildi....cuma günü ameliyat oldum....

canım bende temmuzda boş bebelik denildi ve kürtaj oldum, seni çok iyi anlıyorum..çok üzülüyor insan..kürtajmı oldun

canım sende sorun nedir?bizde belki tüp bebek yaptıracağız.eşimde sperm düşüklüğü var...

canım valla sorunu bilmiyorum
doktorlar da ne yaptığını bilmiyor ki
eşimin değerelri ii
benim tüpler açık
hormonlar değişiyor
bir ara östrejen yüksek çıktı sonra düştü v
bir doktor bu sorun dedi
diğeri bişey olmaz değişir odeğer zaten deddi
yumurtam çatlıyuo mu onu bilmiyom ,
ne bişeyim bişey yok diyorlar işte anlaamdım

benim artık 3 ay ara vrme durumum var kendimi toparlamam(fiziksel olarak toparlanması gerekiyor)gerkiyor....

canım kürtajdan sonra kendine çok dikkat et..İlaçlarını dikkatli kullan..üşütme sakın..bende 2 adet döneminden sonra çalışmalara baişladım..2 aydır deniyoruz..yaşın kaç...

ne zaman yaptıcaksanız
olmazsa bebiş biz de yaptırız artık yaza doğru ona da zaman lazım ama
boluda yok ankaraya gitmek lazım :)

canım doktorumuza 2 hafta sonra gideceğiz bakalım ne diyecek..Ben çalıştığım için şu an zor olur gibi geliyor..Allah izin verirse haziran gibi olyr heralde..Sen istanbuluda araştır çok iyi özel hastaneler var..Memorial var ama pahalı bütçemize uygun olurmu bilmiyorum..Aşılamayı nerde yaptırdın

canım kürtajdan sonra kendine çok dikkat et..İlaçlarını dikkatli kullan..üşütme sakın..bende 2 adet döneminden sonra çalışmalara baişladım..2 aydır deniyoruz..yaşın kaç...

evet canm dikkatliyim....evimiz kaloriferli hatta ayaklarımda patikler ,hırkalar üşümemeye dikkat ediyorum..antibiyotik kullanıyorum sabah akşam..ilaçlar bitince kontrolüm var yine..yaşım 26 sen?

eşine doğal yiyeceklerden yedirdinmi....canm banyo esnasında sıcak suda zararlı buna dikkat edin

canım benim ilk bebeliğim 4 ayda olmuştu ve boş gebelik oldu..sonra ben ve eşim testler yaptırdık...genetik testlere bakıldı..Eşimin sperm sayısı ve morfolojiis çok düşük çıktı..çok üzüldüm ..eşim ilaç kulllanıyor proxed isimli besin takviyesi..keçiboynuzu kürü yapıyoruz..bide arı balı poleni yiyor..bakalım canım 2 hafta sonra tekrar test vereceğiz..

evet canm dikkatliyim....evimiz kaloriferli hatta ayaklarımda patikler ,hırkalar üşümemeye dikkat ediyorum..antibiyotik kullanıyorum sabah akşam..ilaçlar bitince kontrolüm var yine..yaşım 26 sen?

canım benimde yaş 28..bende antibiyotik kullandım dikkat etmiştim kendime..Adetlerimde düzene girdi şükür..sen çalışıyormusun..

hmm hadi bakalım hayırlısı olsun canmmm.inş herşey yolundadır....
canım benimde yaş 28..bende antibiyotik kullandım dikkat etmiştim kendime..Adetlerimde düzene girdi şükür..sen çalışıyormusun..
n zaman düzene girdi adet dönm.drn birşey söyledimi ilişki konusunda..hayır çalışmıyorum canm odunum aslan parçam yğidim izin veermii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…