- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #5.701
slm kızlar nasılsınız ben yeniden aranızdayım beni hatırladınımzmı...ağustos ve eylül ayında bir kaç arkadaşla beraberdik......
poti sen bilirsin gonel f iğne kulllandım ben ekimde aşılamam oldu
tutmadı 7 kasımda adet oldum
o günden sonra adet olmadım 36. gün bitti
32 günde olurdum
bu iğneler adet düzenii bozuyor mu(((,kist mi oldu acaba
poti sen bilirsin gonel f iğne kulllandım ben ekimde aşılamam oldu
tutmadı 7 kasımda adet oldum
o günden sonra adet olmadım 36. gün bitti
32 günde olurdum
bu iğneler adet düzenii bozuyor mu(((,kist mi oldu acaba
tutmadı mı canım bebek
kaç aydır olmadı senin
cuma günü ameliyatla bebeğim alındı....
çarşamba gecesi lekenin geldğini farkettim perş drma gittim ultrasonda kalp atışını duyamadık kürtaja karar verildi....cuma günü ameliyat oldum....
cuma günü ameliyatla bebeğim alındı....
çarşamba gecesi lekenin geldğini farkettim perş drma gittim ultrasonda kalp atışını duyamadık kürtaja karar verildi....cuma günü ameliyat oldum....
canım sende sorun nedir?bizde belki tüp bebek yaptıracağız.eşimde sperm düşüklüğü var...
canım sende sorun nedir?bizde belki tüp bebek yaptıracağız.eşimde sperm düşüklüğü var...
cok gecmis olsun canim,rabbimsaglikli bebekler versin sana insallah
benim artık 3 ay ara vrme durumum var kendimi toparlamam(fiziksel olarak toparlanması gerekiyor)gerkiyor....
ne zaman yaptıcaksanız
olmazsa bebiş biz de yaptırız artık yaza doğru ona da zaman lazım ama
boluda yok ankaraya gitmek lazım :)
canım kürtajdan sonra kendine çok dikkat et..İlaçlarını dikkatli kullan..üşütme sakın..bende 2 adet döneminden sonra çalışmalara baişladım..2 aydır deniyoruz..yaşın kaç...
eşine doğal yiyeceklerden yedirdinmi....canm banyo esnasında sıcak suda zararlı buna dikkat edin
evet canm dikkatliyim....evimiz kaloriferli hatta ayaklarımda patikler ,hırkalar üşümemeye dikkat ediyorum..antibiyotik kullanıyorum sabah akşam..ilaçlar bitince kontrolüm var yine..yaşım 26 sen?
hmm hadi bakalım hayırlısı olsun canmmm.inş herşey yolundadır....canım benim ilk bebeliğim 4 ayda olmuştu ve boş gebelik oldu..sonra ben ve eşim testler yaptırdık...genetik testlere bakıldı..Eşimin sperm sayısı ve morfolojiis çok düşük çıktı..çok üzüldüm ..eşim ilaç kulllanıyor proxed isimli besin takviyesi..keçiboynuzu kürü yapıyoruz..bide arı balı poleni yiyor..bakalım canım 2 hafta sonra tekrar test vereceğiz..
n zaman düzene girdi adet dönm.drn birşey söyledimi ilişki konusunda..hayır çalışmıyorum canm odunum aslan parçam yğidim izin veermii:))canım benimde yaş 28..bende antibiyotik kullandım dikkat etmiştim kendime..Adetlerimde düzene girdi şükür..sen çalışıyormusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?