- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.141
canom tekrar gelmene çok sevindim,hoşgeldin..rahim filminden korkma,kısa süreli bir kasık ağrısı oluyomuş o kadar canım
merhaba arkadaşlar
nasılsınız
inş. canım öyle olur.düşüğüm 4.5 aylıken suyumun erken gelmesiyle oldu,doktor enfeksiyon dedi bir sürü antibiyotik kullandım valla.
kızlar beni durdurun test yapmamak için kendimi zor tutuyorum halbuki daha var
canım evet bir gebelik yaşadım ama sperm sonucuda kötü çıkınca moral bozuldu..eşime keçiboynuzu kürü yapıyoruz, polen yiyor bide doktorun verdiği bir ialç var onu kullanıyor..biz tabi çalışmaları bırakmadık.bu ay ovulasyon günümüde testle takip ettim..tam o günlerde ilişkiye girdik..bakalım ne olur..
canomya bu bebiş yoluna girdik,heryerimiz kurcalandı vallahi:))kürtajlar, muayene felan ne zor yavvv kadın olmak, anne olabilmek..anestesi verirler belki..
müjdeli haberlerini bekliyoruz canım.bu arada belirtiler hissettiğinde paylaşırsan çok sevinirim.
canım valla azcık acındırayım kendimi diyorum ilk başta anestezi verirse verir vermezse yapcek bişi yok mecbur bayılacaz kendimi biliyorum rahmimde yara vardı onu yaktırdım canım yanmadı ama doktorla vedalaştım adam kapıyı kapadı hoooppp ben yerde en son doktorumun gülümsemesini hatırlıyorum
canım iyiyim..seni görünce canım hem şeker hemde leblebi istiyor ya...
evet melike ecesuuuuu :)ay inşallah canımcım,senin daha önce de birileri içine doğmuş tutmuşmuydu ne öyle hatırlıyorum,inşallahhh
iyi olur iyi olurrrrrinşallah diyeyim canım..adet günüm 25 aralık bakalım ne olur...
kızzz acuk bekleee bakim
bu arada az önce arkadaşım aradıııı kız 5 aylık evli millet kısır diye bakıyodu benim engiiiiiiiin tecrübelerimden bir bukle sunmuştum hamile kalmışşşşşşşş darısı tüm isteyenlerim başınaaaaaaaaa
senin ki baya ilerlemiş düşükmüş. tekrar geçmiş olsun canım. nasıl enfeksiyon oluşmuşta suyun gelmiş ki:26::26:
saol canım.bende o zamanlar acemiydim demekki.doktoruma şikayetlerim anlatmıştım akıntı filan,ama takibini yapamadı ve saflık mı dersin o an bende doktoruma güvendim.öğrenmiş oldum enfeksiyon erken doğuma düşüğe sebep oluyormuş tedavisi olmazsa.sanırım keseyi inceltiyor ve bir yerden deliniyor kese işte.zaten o dönem bir de üsütne soğukalgınlığı geçirmiştim iyi beslenememiştim.zor bir deneyim oldu.resmen doğumanını yaşadım ama ellerim bomboş çıktım hastaneden(
saol canım.bende o zamanlar acemiydim demekki.doktoruma şikayetlerim anlatmıştım akıntı filan,ama takibini yapamadı ve saflık mı dersin o an bende doktoruma güvendim.öğrenmiş oldum enfeksiyon erken doğuma düşüğe sebep oluyormuş tedavisi olmazsa.sanırım keseyi inceltiyor ve bir yerden deliniyor kese işte.zaten o dönem bir de üsütne soğukalgınlığı geçirmiştim iyi beslenememiştim.zor bir deneyim oldu.resmen doğumanını yaşadım ama ellerim bomboş çıktım hastaneden(
crafty bana viskili çikolata alırmısın yeni yıl hediyesi olaraktan ama bitterli olsun taaammı canım
banada banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?