Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

canom tekrar gelmene çok sevindim,hoşgeldin..rahim filminden korkma,kısa süreli bir kasık ağrısı oluyomuş o kadar canım

canomya bu bebiş yoluna girdik,heryerimiz kurcalandı vallahi:))kürtajlar, muayene felan ne zor yavvv kadın olmak, anne olabilmek..anestesi verirler belki..

inş. canım öyle olur.düşüğüm 4.5 aylıken suyumun erken gelmesiyle oldu,doktor enfeksiyon dedi bir sürü antibiyotik kullandım valla.

senin ki baya ilerlemiş düşükmüş. tekrar geçmiş olsun canım. nasıl enfeksiyon oluşmuşta suyun gelmiş ki:26::26:

müjdeli haberlerini bekliyoruz canım.bu arada belirtiler hissettiğinde paylaşırsan çok sevinirim.

canomya bu bebiş yoluna girdik,heryerimiz kurcalandı vallahi:))kürtajlar, muayene felan ne zor yavvv kadın olmak, anne olabilmek..anestesi verirler belki..

canım valla azcık acındırayım kendimi diyorum ilk başta anestezi verirse verir vermezse yapcek bişi yok mecbur bayılacaz kendimi biliyorum rahmimde yara vardı onu yaktırdım canım yanmadı ama doktorla vedalaştım adam kapıyı kapadı hoooppp ben yerde en son doktorumun gülümsemesini hatırlıyorum

canım ya söyle versinler kısa bi anestezi..eziyete gerek yok yazık bize ya..

ay inşallah canımcım,senin daha önce de birileri içine doğmuş tutmuşmuydu ne öyle hatırlıyorum,inşallahhh
evet melike ecesuuuuu :)

kızlar beni durdurun test yapmamak için kendimi zor tutuyorum halbuki daha var

gitme diyeydim
tuteydim gollarınııııııııııı

inşallah diyeyim canım..adet günüm 25 aralık bakalım ne olur...
iyi olur iyi olurrrrr

kızlar beni durdurun test yapmamak için kendimi zor tutuyorum halbuki daha var

kızzz acuk bekleee bakim

bu arada az önce arkadaşım aradıııı kız 5 aylık evli millet kısır diye bakıyodu benim engiiiiiiiin tecrübelerimden bir bukle sunmuştum hamile kalmışşşşşşşş darısı tüm isteyenlerim başınaaaaaaaaa

vallahi ne güzel olmuşş..Allahım çok büyük, olmazı olur yapar...

senin ki baya ilerlemiş düşükmüş. tekrar geçmiş olsun canım. nasıl enfeksiyon oluşmuşta suyun gelmiş ki:26::26:

saol canım.bende o zamanlar acemiydim demekki.doktoruma şikayetlerim anlatmıştım akıntı filan,ama takibini yapamadı ve saflık mı dersin o an bende doktoruma güvendim.öğrenmiş oldum enfeksiyon erken doğuma düşüğe sebep oluyormuş tedavisi olmazsa.sanırım keseyi inceltiyor ve bir yerden deliniyor kese işte.zaten o dönem bir de üsütne soğukalgınlığı geçirmiştim iyi beslenememiştim.zor bir deneyim oldu.resmen doğumanını yaşadım ama ellerim bomboş çıktım hastaneden (

ayyy canım ya üzücü ama işte bazı tecrübeler yaşanarak öğreniliyor...

canım çok geçmiş olsun resmen içim cız etti allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…