- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #6.161
saol canım.bende o zamanlar acemiydim demekki.doktoruma şikayetlerim anlatmıştım akıntı filan,ama takibini yapamadı ve saflık mı dersin o an bende doktoruma güvendim.öğrenmiş oldum enfeksiyon erken doğuma düşüğe sebep oluyormuş tedavisi olmazsa.sanırım keseyi inceltiyor ve bir yerden deliniyor kese işte.zaten o dönem bir de üsütne soğukalgınlığı geçirmiştim iyi beslenememiştim.zor bir deneyim oldu.resmen doğumanını yaşadım ama ellerim bomboş çıktım hastaneden(
saol canım.bende o zamanlar acemiydim demekki.doktoruma şikayetlerim anlatmıştım akıntı filan,ama takibini yapamadı ve saflık mı dersin o an bende doktoruma güvendim.öğrenmiş oldum enfeksiyon erken doğuma düşüğe sebep oluyormuş tedavisi olmazsa.sanırım keseyi inceltiyor ve bir yerden deliniyor kese işte.zaten o dönem bir de üsütne soğukalgınlığı geçirmiştim iyi beslenememiştim.zor bir deneyim oldu.resmen doğumanını yaşadım ama ellerim bomboş çıktım hastaneden(
bengücüm ekrandaki senin resmin demi..denizin önünde çekilmişsin..ne tatlıymışsın..
kızzz acuk bekleee bakim
bu arada az önce arkadaşım aradıııı kız 5 aylık evli millet kısır diye bakıyodu benim engiiiiiiiin tecrübelerimden bir bukle sunmuştum hamile kalmışşşşşşşş darısı tüm isteyenlerim başınaaaaaaaaa
teşekkür ederim tanselciğim eminim sende çok tatlısındır.
kızzz acuk bekleee bakim
bu arada az önce arkadaşım aradıııı kız 5 aylık evli millet kısır diye bakıyodu benim engiiiiiiiin tecrübelerimden bir bukle sunmuştum hamile kalmışşşşşşşş darısı tüm isteyenlerim başınaaaaaaaaa
misstral yaaa
sen bilirsin
ışık süsleme yapan bi yer öner bakem ama
ama iş büyük bi çok yerde olcek
var mı bildiin
o engiiiiin tecrubelerini bizimle de payaş yauuu
biz de sebeplenek
kızzz
dün likörlü çikolata geldi bana
yolliim sana olar mı :)
ne hızlı ilerliosunuz yaaa
işim var yetişemiorum pöfffff
engin kim enginlemi takılmışo engiiiiin tecrubelerini bizimle de payaş yauuu
biz de sebeplenek
bende öyle avutuyorum kendimi canım.herşeyde bir hayır vardır.bu arada senin hamilelik nasıl gidiyor.seni tebrik etmiştim.umarım yazımı görmüşsündür.veren de O alan da O.. her şeyde vardır bir hayır. İnşallah tekrar nasip olur da kucağına sağlıkla alırsın canım bebeğini
inş. canım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
canım çok geçmiş olsun resmen içim cız etti allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin
ayyy canım ya üzücü ama işte bazı tecrübeler yaşanarak öğreniliyor...
kız engin tecrübe dediklerimi siz biliyosunuz zaten netten ögrendiklerim yastık fln karşı komsum ve arkadaşımın net kullanma lüksü yok ve biraz utangaçlar kimseye böyle sorular soramıyolardı netten ögrendiklerimi aktardım ikiside o ay hamiş kaldılar sizin bildikleriniz yaneeeeee
tamam ozaman
engin kim enginlemi takılmış
kjocasının adı mı enginmiş
kocasının adı engın olanlarmı
douruyo bu ay ne kim nasıl
craftycim ya bu ne süsleme felan..ne iş anlat bakayım..
kız engin tecrübe dediklerimi siz biliyosunuz zaten netten ögrendiklerim yastık fln karşı komsum ve arkadaşımın net kullanma lüksü yok ve biraz utangaçlar kimseye böyle sorular soramıyolardı netten ögrendiklerimi aktardım ikiside o ay hamiş kaldılar sizin bildikleriniz yaneeeeee
tamam ozaman
engin kim enginlemi takılmış
kjocasının adı mı enginmiş
kocasının adı engın olanlarmı
douruyo bu ay ne kim nasıl
bi poti eksik he
bitek sen eksıksın elma bile topictebak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?