Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bengücüm ekrandaki senin resmin demi..denizin önünde çekilmişsin..ne tatlıymışsın..

veren de O alan da O.. her şeyde vardır bir hayır. İnşallah tekrar nasip olur da kucağına sağlıkla alırsın canım bebeğini

o engiiiiin tecrubelerini bizimle de payaş yauuu
biz de sebeplenek

o engiiiinnnn tecrübelerinden accık bizede sun bakalım belki faydası olur

biz de sebeplenek

kız engin tecrübe dediklerimi siz biliyosunuz zaten netten ögrendiklerim yastık fln karşı komsum ve arkadaşımın net kullanma lüksü yok ve biraz utangaçlar kimseye böyle sorular soramıyolardı netten ögrendiklerimi aktardım ikiside o ay hamiş kaldılar sizin bildikleriniz yaneeeeee

kızzz
dün likörlü çikolata geldi bana
yolliim sana olar mı :)
ne hızlı ilerliosunuz yaaa
işim var yetişemiorum pöfffff

tamam ozaman

biz de sebeplenek
engin kim enginlemi takılmış
kjocasının adı mı enginmiş
kocasının adı engın olanlarmı
douruyo bu ay ne kim nasıl

veren de O alan da O.. her şeyde vardır bir hayır. İnşallah tekrar nasip olur da kucağına sağlıkla alırsın canım bebeğini
bende öyle avutuyorum kendimi canım.herşeyde bir hayır vardır.bu arada senin hamilelik nasıl gidiyor.seni tebrik etmiştim.umarım yazımı görmüşsündür.

canım çok geçmiş olsun resmen içim cız etti allah sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin
inş. canım hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız
ayyy canım ya üzücü ama işte bazı tecrübeler yaşanarak öğreniliyor...

aynen tanselcim insanoğlunun sınavı bitmiyor.

hımm bence sen başka bişiler daha biliin bu konuda kendinde kaldın ya o açıdan deyyu

ya şu yastğı ne zaman koycez yaa bak ben bilmiyomuşum:) başlarkenmi bitincemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…