Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Kızlar sabah bi olay oldu sizle paylaşmak istiyorum ve yorum bekliyorum

Bugün bi arkadaşın morali çok bozoktu, ne oldu dedim..kız başladı ağlamaya aldım odama dedim anlat..o da anlattı, eşiyle tartışmışlar ve eşi buna vurmuş..ben bunu duyunca acayip sinirlandim kıza dedimki hemen boşan.yapılacak başka bişey yok, bu hatanın telafisi yok.hatta avulat arkadaşım var hemen arayım dedim.Kız yazık ağladı, sonrada işten izin alıp gitti..sonra bende üzüldüm acaba çok mu net tepkimi gösterdim..ama dayak ay bu devirde kabul edilirmi ..ya ne bileyim sinir oldum..

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 0 ziyaretçi)

1. KK Pro Üyeelmakurdumusun
2. akillibidik
3. izmirlizuzu
4. irm83
5. eshra_1986
6. canom_14
7. reyhan85
8. crafty+
9. beklemede+
10. medicalsecreter+
11. zeytin96
12. bengu_ck
13. tannsel
14. şeker-leblebi
15. mistrall+
16. SSBULUTUM+

Bu kadar kalabalıkken nede eğlenceli olurdu burası ama benim işim varrrrrr :84: :84: :84:

benim mazlum zuzuşum
ses 1 2 3
ordamısın

burdayımm canım..... yıl sonu bizim yoğun oluyorr ondan fazla zaman ayıramıyorum gelen gidene daldımm çocuk falanda hiç aklıma gelmiyor kiiii yarın yumurta takibi için kontrole gidicem ama ne bilim bi heyecan bi kasıntı haller hiç bişey yok sanki diş çektirecemm
sen nasılsın bakemmm

cnm çok tepki vermemişsin tabii ki ama demeyeydin keşke öle
ben de bırak dayağı yeltenmede atarım kapının önüne ama insanların durumu farklı olabiliyor o nedenle öfkeyle inş yanlış karar vermez. Dayak atabilen hayvan bu kadar fevri hareketle daha beter bişiler yapabilir.
Allah yardımcısı olsun kızın

merhaba tannsel,
bırak bu deviri her devir için bence dayak ilkellik fakat işte karı koca bir anlık sinirli bi haline gelmiş kendine hakım olamamış olabilir.
ama eğer bunu daha önce de yaptıysa alışkanlık haline getirdiyse o hastalık olmuş demektir dedğin çok doğru ama bu tarz durumlarda arkdaşınında ağlamasına bakılırsa ilk defe başına gelmiş gibi fevri davranmamak lazım inşallah eşi yaptığı hatanın farkına varır ve birdaha tekrarlamaz

hımm bence sen başka bişiler daha biliin bu konuda kendinde kaldın ya o açıdan deyyu

aşk olsun kızzzzzzz bu yola birlikte çıktık annatmammı heçççç annatam
şimcikkk
ilişkiden önce kesinlikle banyo yapmayın
ilişkiden sonra belinizin altına yastık koyun
yarım saat yada kesin olsun 1 saat yat
ilişkiden sonra tuvalete gitmeyin varsa önceden halledin işinizi
valla ben son hamiş kaldıgımda yıkanmadım sabah yıkandım
ahanda bu kadan bunları yaptım bide şeyyyy nası desem kiii
eşiniz hemen kalkmasın acuk beklesin spermin hemen çıkmaması için anaaaaaaammmm utandımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sana katılıyorum canım önemli olan bence de alışkanlık haline gelmemesi, işte falan bazen öyle sıkılıyorum ki en ufak bi sürtüşmede eşime bi tane patlatasım geliyo:44:

"ilişkiden önce kesinlikle banyo yapmayın "
ben asla duş almadan girmem yatağa kızzzz
nolcek bu iş
nie yıkanmıoz ki

ama canım bu insan düşünsene o hayvandan kurtulduktan sonra hayatına gayet iyi devam edebilir..ama ne bileyim sende haklısın...

yazıyorum yazıyorum beni sallayan yok kendimi bu topikte fazlalık gibi hissediyorum artık ne diyeyim allah herkesin gönlüne göre versin hoşçakalın

Elmanın adı topikte hiçbirini okuyamıyorum,offff çok daraldım.
İşler aldı başını gidiyo
tamam sen işine bak anacım küsmedik taaam :26:

çoküzüldüm ya
ama kız sevıyosa napsın ha deyınce bosanamaz kı
dayak çok farklı bı psıkolojı ya
eşimden yana oyle bu durum lmadı olmaz da asla
ama babamdan grdüm ben cok
kaldırılacak bi durum degıl

yemekte ne var bu akşam medikom
ımam bayıldı
pilav kaykıldı
cacık yakıştı

bakalım canım inşallah ben de doğmuşumdur içine:))

doğdun gız caktırmaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…