Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yazıyorum yazıyorum beni sallayan yok kendimi bu topikte fazlalık gibi hissediyorum artık ne diyeyim allah herkesin gönlüne göre versin hoşçakalın

şekerim o kadar yoğun ki topic benimde yazdıım bisürü şeye cvp vermiolar
nie alınganlık yapıosun ki
yapma yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben de bi filmde görmüştüm ilişki sonrası ( tabi orası sansürlü tööbe tööbe) sırtüstü kadın dizlerini karnına çekiyo ve sağa sola hareket ediyo top gibi
adam soruyo nedenini o da yumurtanın kolay döllemesi için diyo
film sonuçta ama yine de ben deniyorum bazen

benim koca akşam yemeğe gidio toplantıyaaaaaaaaaa
bende yapmıcam bişiiiii
alırım iki kayıntı kendime ohh missssssssss
serederim osmanımı ağlaya ağlaya

"ilişkiden önce kesinlikle banyo yapmayın "
ben asla duş almadan girmem yatağa kızzzz
nolcek bu iş
nie yıkanmıoz ki

bende girmiyodum ama vajinanın kendi ıslaklıgımı ne varmış o olmazsa spermler yolculuk etmiyomuşşş ben ilk zamanlarda yıkanıyodum hemen kalkıyodum netten okudum o ay hamile kaldım gerçi kısa sürdü ama sen bi kere dene özellikle 14.günnn

ahahahahaahahhhahahha
sen beni güldürdün Allah seni güldüreee
düşündüm de o halini
hahahahhahahahahahahhahahahaha
çok şekersiniz ya hepinizzzzzzzzzz

yok canım ben böyle düşünemem.alışkanlık felan diye bişey olmaz..bir kere olduysa bi daha olmaz diye bişey yok..bence insanın kendine olan saygısı için çok önemli..ben ailemde hiç görmedim..annemin bile beni dövdüğünü hatırlamam küçükken..olmaz kızlar ya kabul edilemz..

yazıyorum yazıyorum beni sallayan yok kendimi bu topikte fazlalık gibi hissediyorum artık ne diyeyim allah herkesin gönlüne göre versin hoşçakalın

bence alınma güzelim o kadar yoğunki kaçırılıyo bazen
ben sayfalar önce bi soru sordum kimse tınmadı bak hiç küstüm mü!
buradan da kocaman bi taş gelsin tüm sevdiklerime

kız bi an kendimi düşündüm o halde

şekerim o kadar yoğun ki topic benimde yazdıım bisürü şeye cvp vermiolar
nie alınganlık yapıosun ki
yapma yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya bu ne ya crafty ben sıkıldım artık bu alıngan tiplerden..böyle alınganlar girmeyin o zaman..bizde bazen bişeyler yazıyoz cevap verimiyor..bu ne ya..hayret bişey..

ben bi kere ayaklarımı kaldırıken yataktan düşmüştümmm bu hareketi yapmaya kalkarsam kesin evin içinde top gibi yuvarlanırımmm

ahahahhahaha
ofiste gülüom size deli die bakıolar bana
ahhahaha
düştün mü kızım çok komik yaaa
şekle bak bizdeki
valla adamlar bizi bu hallerde göre göre bişi yapmak istemicekler heee

hepsini yaptım olmadı işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:95::95::95::95:

ya bu ne ya crafty ben sıkıldım artık bu alıngan tiplerden..böyle alınganlar girmeyin o zaman..bizde bazen bişeyler yazıyoz cevap verimiyor..bu ne ya..hayret bişey..

+ 1 milyon
bende sıkıldım valla
iki dk bi çorba içip geliorum
yemek yemedim öğlen acıktım
kaçmayın bak küserim alınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…