- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #7.901
hadi bakalım hayırlı kocaman yımırtaların olsun inşallah
ben de kürlere bakacam bu ay yeter dedim artık
ben soğan eşim keçiboynuzu bi de böyle takılalım nolcek
ben çok üşüyorum bugün.hasta olucam sanırım..keyfim yok o yüzden.
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
SS nerdesin beee
valla çatladım bak strese soktun beni :18::18::18::18::18:
inşallaaah hayırlı haberlerle gelir....
inşallah cnm inşallah.
inşallah cnm inşallah.
benide alın listeye adet günüme bir kaç gün var sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah olmam
ben kaçırdım neler oluyor yaww...
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr
slm kızlar, dün dr a gittim adetin 2.günü hormonlara baktı, yine lh yüksek
ultrasonla baktı, pko aynen duruyor, glukofen ve progestan verdi, 2 ay kullan olmazsa gel klomen başlarız dedi
offf o kadar üzgünümki ağlayarak rahatlamaya çalışıyorum, ne yapsam bilmiyorum, glukofenin faydasını gören de çok olmuş okudum topikleri, o kadar sabırsızımki, düşünmekten uyuuamıyorum, gözümü açtığımda ilk bunları düşünüyorum, isyan etmiyorum ama çoook üzülüyorum
günaydınmı?
biz öğlene geldik canom..yenimi kalktın yoksa ohh ne güzel valla kıskandım şimdi seni.
çok kötü bir gece geçirdimdün akşam 7 de uyumuşum 11 de kalktım sonra tv izlim dedim izledim salonda üstüme battaniye attım uyuyacaktım bir anda kalbim çok hızlı atmaya başladııı sonra ellerim ayaklarım uyuştuu kımıldayamadım dua etmeye başladım yaa inanmıcaksınız ama arkamdan sesler gelmeye başladı sanki birileri arkamdan duamı ediyodu konuşuyomuydu anlayamadım bildiğim bütün duaları unutuverdim cıglık atıcam atamadım çok korkunçtu kızlar tüm gücümü toplayım attım kendimi koltuktan koşa koşa eşimin yanınaa nası sarılıyom varya altıma yapmadıgıma sükür bide aglamışım sabah eşim söyledii anca kendime geldim valla okuyunca inandırıcı gelmiyor ama yaşadım resmenn rüya desem değildi çok korktumm cevşenimde var ama neysee
slm kızlar, dün dr a gittim adetin 2.günü hormonlara baktı, yine lh yüksek
ultrasonla baktı, pko aynen duruyor, glukofen ve progestan verdi, 2 ay kullan olmazsa gel klomen başlarız dedi
offf o kadar üzgünümki ağlayarak rahatlamaya çalışıyorum, ne yapsam bilmiyorum, glukofenin faydasını gören de çok olmuş okudum topikleri, o kadar sabırsızımki, düşünmekten uyuuamıyorum, gözümü açtığımda ilk bunları düşünüyorum, isyan etmiyorum ama çoook üzülüyorum
aman cnm karabasan falan mı uğradı acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?