- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.381
Ben de sebepsiz çok ağlıyorum
çok mu takıyoruz acaba bebek durumlarını bilinçaltımızda bilmiyorum
sonra eşim bak ne güzel mutluyuz beraberiz falan diye teskin ediyo normale dönüyorum
orası neresi yaww buda kar mar yogggpoöti azcık yağdı cnm burda da kar
sağlıkla kucagına alısın inş.merhaba hanımlar
bende buraya yazmıştım bu ay benim ayım olsun diye çok istiyodum diye belki beni hatırlayanlar vardı
ve çok şükür hamileyimmm:))
ikinci meleğimiz geliyo
tüm isteyenlere Allahım nasip etsin
o gun yakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
,
durum bundan ibaretttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
canım bendede olmuştu doktora gitmelisin bende yara çıkmıştı umarım kötü bişey yokturKondomla korunuyordum fakat bir ilişki sırasında kondomda problem oldu. İlişkiden 2 gün sonra ertesi günü hapı aldım. Bir de eşim Yasmin almış eczaneden. Regl günüm geldiğinde de Yasmine başladım. Sonra bu sorunlar olunca bıraktım onu da. Hala kanamam devam ediyor.
Ben de sebepsiz çok ağlıyorum
çok mu takıyoruz acaba bebek durumlarını bilinçaltımızda bilmiyorum
sonra eşim bak ne güzel mutluyuz beraberiz falan diye teskin ediyo normale dönüyorum
kızlar bulurumdan haber varmı?
ben geçmişin hepsini okuyamadımda.
kızlar bulurumdan haber varmı?
ben geçmişin hepsini okuyamadımda.
kız dün bende duygusal olarak diplerdeydim nedensiz, şükür sabah aynı şekilde uyanmadım.
ahh canım kıyamam takma kafana bu kada vücuduna böle işkence etmemelisin çünkü kendini kötü hissettiğin zaman vucut bebegi almıyo nasıl anlatsam ki psikolojini bozarsan bünye kabul etmiyormuş bebikiii mutlu üzgün hayattan bıkmış heşeye olumsuz yaklaşırsan olmazzzzzzzzzzzz
haklısın psikolojinin hamile kalmak üzerindeki etkisi diye googledan yazdım birsürü yazı çıktı
bu bir kısır döngü oluyo
sen çok üstüne düşüyosun olmuyo, olmayında sen daha çok üstüne düşüyosun
arap saçına döndü dırıdırım
selammm bem geldiiiiiiimmm
dün akşam yumoşuma bakmaya gittimm... doktor klomene başlamadan önce büyük olasılık çatlatma iğnesi olacaksın demişti... akşam bi baktı çatlamışş... doktorcuğumun yüz ifadesi beni çok mutlu etti aaa çatlamış zuzu süpersin dediyani bende sorun yok tescillendi onaylandııı... zaten doktorun söylediği zamanlar çalışmada yaptıkk... bundan sonrası beklemeye kaldı...
ben ilk bebegimi kaybettiğimde mahvoldum hemen yenisini yapmak için gün saydım ama nasılım biliyomusun gece yataken sabah kalkarken yemek yerken banyo yaparken bile düşünüp aglıyodum Allah o ay vermedi bana ama hep aklımdaydı sonra pek umursamadım ama genede içimde bir yerdeydi kendimi başka şeeylere verdim 3.ayda hamile kaldım tekrar yani bu sen ne kadar iyiyim desende vucut yaşadıklarından düşüncelerinden etkileniyooo 2. gebeliğimdede çok düşündüm onuda kaybettim geçen ay yani olumsuz hiç bişey sokmayacaksın kafana pozitif bak olaylara ama kafanla değil sadece ruhunla bedeninle umarım kafanı şişirmedim insan acı tecrübeler yaşayınca başkasının aynı şeyleri yaşamasını istemiyor umarım herkesin ALLAH gönlüne göre versin canım
selammm bem geldiiiiiiimmm
dün akşam yumoşuma bakmaya gittimm... doktor klomene başlamadan önce büyük olasılık çatlatma iğnesi olacaksın demişti... akşam bi baktı çatlamışş... doktorcuğumun yüz ifadesi beni çok mutlu etti aaa çatlamış zuzu süpersin dediyani bende sorun yok tescillendi onaylandııı... zaten doktorun söylediği zamanlar çalışmada yaptıkk... bundan sonrası beklemeye kaldı...
gunaydın siteyi takıp ediyorum surekli saolun bazen sorum oldugunda cevaplarınız için .
yıne bı sorum var kıslar yardımcı olursanız sevinirim
20 ay olucak korunmuyorum ama bebekte olmuyo artık gidiyim dıyorum bi doktora bugun adet oldum cuma gunu ne randevu alsam olurmu hanı adetımın 7 gunu ilk defa gıdıcegım için hiç bilgim yok nasıl napıcak nerden bakıcak :))
bide benim adetlerim duzenli acana tahlıl falan istermi yanı bıraz bılgı verırsenız bana sevinim ..
gunaydın siteyi takıp ediyorum surekli saolun bazen sorum oldugunda cevaplarınız için .
20 ay olucak korunmuyorum ama bebekte olmuyo artık gidiyim dıyorum bi doktora bugun adet oldum cuma gunu ne randevu alsam olurmu hanı adetımın 7 gunu ilk defa gıdıcegım için hiç bilgim yok nasıl napıcak nerden bakıcak :))
bide benim adetlerim duzenli acana tahlıl falan istermi yanı bıraz bılgı verırsenız bana sevinim ..
hoşgeldin canım çok sevindim hayırlısı inşallah
hadi bakalım hep beraber bekliyoruz güzel haberlerini
merhaba canım... adetinin 3.günü gitmen gerekiyor yumurta takibi içinn... ben 2 aydır 3.günümde gidiyorum.. bütük olasılık görünürde bi problem yoka klomen verecek ve takibe alacak.. bence daha fazla zaman kaybetme
saolun kıslar
peki adetim 7 gunu gıtsem bı sorun olmaz heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?