Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Ben de sebepsiz çok ağlıyorum
çok mu takıyoruz acaba bebek durumlarını bilinçaltımızda bilmiyorum
sonra eşim bak ne güzel mutluyuz beraberiz falan diye teskin ediyo normale dönüyorum

yok ben bebeki takmadım çok şükür benim bi tane kızım var allahım sizlerede versin inş ne güzel bizleri seven kocalarımız var biz kadınlar tuhafız biraz ya ondan herlde ağlak hallerimiz :2::2:

poöti azcık yağdı cnm burda da kar
orası neresi yaww buda kar mar yoggg
sağlıkla kucagına alısın inş.
o gun yakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

,

durum bundan ibaretttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

canım bendede olmuştu doktora gitmelisin bende yara çıkmıştı umarım kötü bişey yoktur
Ben de sebepsiz çok ağlıyorum
çok mu takıyoruz acaba bebek durumlarını bilinçaltımızda bilmiyorum
sonra eşim bak ne güzel mutluyuz beraberiz falan diye teskin ediyo normale dönüyorum

ahh canım kıyamam takma kafana bu kada vücuduna böle işkence etmemelisin çünkü kendini kötü hissettiğin zaman vucut bebegi almıyo nasıl anlatsam ki psikolojini bozarsan bünye kabul etmiyormuş bebikiii mutlu üzgün hayattan bıkmış heşeye olumsuz yaklaşırsan olmazzzzzzzzzzzz

bu arada GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNN bulutumdan ses yokmu hala yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haklısın psikolojinin hamile kalmak üzerindeki etkisi diye googledan yazdım birsürü yazı çıktı
bu bir kısır döngü oluyo
sen çok üstüne düşüyosun olmuyo, olmayında sen daha çok üstüne düşüyosun
arap saçına döndü dırıdırım

ben ilk bebegimi kaybettiğimde mahvoldum hemen yenisini yapmak için gün saydım ama nasılım biliyomusun gece yataken sabah kalkarken yemek yerken banyo yaparken bile düşünüp aglıyodum Allah o ay vermedi bana ama hep aklımdaydı sonra pek umursamadım ama genede içimde bir yerdeydi kendimi başka şeeylere verdim 3.ayda hamile kaldım tekrar yani bu sen ne kadar iyiyim desende vucut yaşadıklarından düşüncelerinden etkileniyooo 2. gebeliğimdede çok düşündüm onuda kaybettim geçen ay yani olumsuz hiç bişey sokmayacaksın kafana pozitif bak olaylara ama kafanla değil sadece ruhunla bedeninle umarım kafanı şişirmedim insan acı tecrübeler yaşayınca başkasının aynı şeyleri yaşamasını istemiyor umarım herkesin ALLAH gönlüne göre versin canım

Son düzenleme:
selammm bem geldiiiiiiimmm

dün akşam yumoşuma bakmaya gittimm... doktor klomene başlamadan önce büyük olasılık çatlatma iğnesi olacaksın demişti... akşam bi baktı çatlamışş... doktorcuğumun yüz ifadesi beni çok mutlu etti aaa çatlamış zuzu süpersin dedi yani bende sorun yok tescillendi onaylandııı... zaten doktorun söylediği zamanlar çalışmada yaptıkk... bundan sonrası beklemeye kaldı...

ohhhhh süperrrrrrr

hayır ne demek kafa şişirmek,
yaşadıklarına çok üzüldüm Allah sabır versin,
önemli olan şu dünya denen gölgelikte imtihanı geçebilmek
ama yine de teslimiyetimiz tam olamadığı için böyle kaygılara kapılıyoruz.
Allah var problem yok diyemiyoruz çoğu zaman

Allah hayırlı sağlıklı bir evlat versin sana ve hepimize

gunaydın siteyi takıp ediyorum surekli saolun bazen sorum oldugunda cevaplarınız için .
yıne bı sorum var kıslar yardımcı olursanız sevinirim
20 ay olucak korunmuyorum ama bebekte olmuyo artık gidiyim dıyorum bi doktora bugun adet oldum cuma gunu ne randevu alsam olurmu hanı adetımın 7 gunu ilk defa gıdıcegım için hiç bilgim yok nasıl napıcak nerden bakıcak :))
bide benim adetlerim duzenli acana tahlıl falan istermi yanı bıraz bılgı verırsenız bana sevinim ..

hoşgeldin canım çok sevindim hayırlısı inşallah
hadi bakalım hep beraber bekliyoruz güzel haberlerini

merhaba canım,
alttan muayene yapar önce, bir sorun var mı fizyolojinde diye
sonra prolaktin ve tsh hormon değerini ister,
eğer sende bir sorun yoksa eşinin spermiogram değerini ister
onda da bir sorun yoksa aşılama yapılır diye tahmin ediyorum
çünkü 20 ay bekleme süresi kendi kendine olabilmesini beklemek için yeterli

canım hoşgeldin ilk kez oldugu için alttan muayene ediyor yanında biriyle gitmeni tavsiye ederim sakın korkma spekulum la bakacak sonada ince uzun bir çubukla bakar ben ilk gittiğimde öyle baktı önce yara,kist yada enfeksiyon varmı ona bakar

merhaba canım... adetinin 3.günü gitmen gerekiyor yumurta takibi içinn... ben 2 aydır 3.günümde gidiyorum.. bütük olasılık görünürde bi problem yoka klomen verecek ve takibe alacak.. bence daha fazla zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…