Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar merhaba nasılsınız
benim bugun 5. günüm hala adet olmadım testtede negatif cıkmıştı acaba geçikmemi bu hiç böle olmazdı yada başka bişiler varda geçmi belli olacak

Son düzenleme:
benim bugun 5. günüm hala adet olmadım testtede negatif cıkmıştı acaba geçikmemi bu hiç böle olmazdı yada başka bişiler varda geçmi belli olacak

jaleli canım idrar testi yapmışsın galiba istersen bide kanda baktır kesin sonuç alırsın idrar testi adet gecikmesinden 7-10 gün arasında kesin sonuç verebiliyo bazen. inşallah hamilesindir

jaleli canım idrar testi yapmışsın galiba istersen bide kanda baktır kesin sonuç alırsın idrar testi adet gecikmesinden 7-10 gün arasında kesin sonuç verebiliyo bazen. inşallah hamilesindir

arkadasım bir hafta önce öğrendi hamile olduğunu 6 haftalıkken
bilmiyorum böle beklemek kötü olacaksa kırmızılar olsunda bizde önümüzdeki maçlara bakalım
inş. tabi güzel haber vardır çok umutlanıp üzülmek istemiyorum
yarın yada pazartesi baktıracam eğer o güne kadar bişi olmazsa

ilahi jaleli güldürdün beni hadi bakalım inşallh alırsın güzel haberleri

carsamba persembe cuma tuttum ablacigim
Allah kabul etsin gulummmm
senınle vakıt guzel gectı abla tanıdıgıma sevındım
bende gizz dah bu biusey degulllll
keki yakıodum sizin yüzünüzden :)
sert oldu üstü :)
kiz Allh canini almasin emiiii 18+ ya nbakarsan ole oluuuuuu
gurbet ablaaaaaaaaaaaaa
şu dez le 16 günde kaç kg verdin yazsana hemen
canim ebnim 2 ayda yaklasik 10 kilo verdim simdide ekim 26 dan bu yana 3 kilo verdimmmm
hadi gozumuz aydunnnnnnnn
ben hic ole gitmedummmmm

merhaba 4 aydır bizde korunmuyoruz ama çok fazla ilişki olmuyor aslında. yumurtlama döneminde 1 gün ara ile 2 veya 3 kez ilişki oldu bu durumda moral bozmama gerek yoktur değil mi
oki kizim bekle o zamnnn sennnn daha 4 ay olmuss yolun uzun seninnnn
merhaba kızlar bende geldim
hosgeldin dadlummmm
kanda baktir derim bennnnnn
merhaba arkadaşlar nasılsınız
eyuyuk sen nasuil sunnnnnnn

kızlar msj az önce okudum dün bana bulutum msj atmış siteye girememiş galiba ama evden yazarım demiş hala ses seda yok offfffffff :18::18::18::18::18::18:

gurbetgüzeli dün gece döktürmüşün maşallah gıııııııııı allah ne etmesin seni topigin neşeli bacısıııııııı

pek iyi değilim canım yaaa aglamak istiyorum söyle bagıra bagıraaaaaaaa haykırmak istiyorum isyan değil bu sadece içimdeki dinmek bilmeyen acımı azaltmak rahatlamak istiyorum

Canım benim ya valla bende öleyim bugün.eltime oturmaya gittim iş arkadaşları geldi herkesin çocuğu var yanında bir tek benim yoktu.Ayyy kafayı yiyecektim ya.Çok kötüyüm bende.Moralim bozuk.Ne olacak böle yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…