- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.421
hoşgeldin toprağım nasılsın?
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın havalar nasıl ankarada
fena değil..bugün çok soğuk yok.
kızlar merhaba nasılsınız
benim bugun 5. günüm hala adet olmadım testtede negatif cıkmıştı acaba geçikmemi bu hiç böle olmazdı yada başka bişiler varda geçmi belli olacak
jaleli canım idrar testi yapmışsın galiba istersen bide kanda baktır kesin sonuç alırsın idrar testi adet gecikmesinden 7-10 gün arasında kesin sonuç verebiliyo bazen. inşallah hamilesindir
arkadasım bir hafta önce öğrendi hamile olduğunu 6 haftalıkken
bilmiyorum böle beklemek kötü olacaksa kırmızılar olsunda bizde önümüzdeki maçlara bakalım
inş. tabi güzel haber vardır çok umutlanıp üzülmek istemiyorum
yarın yada pazartesi baktıracam eğer o güne kadar bişi olmazsa
Allah kabul etsin gulummmmcarsamba persembe cuma tuttum ablacigim
bende gizz dah bu biusey degulllllsenınle vakıt guzel gectı abla tanıdıgıma sevındım
kiz Allh canini almasin emiiii 18+ ya nbakarsan ole oluuuuuukeki yakıodum sizin yüzünüzden :)
sert oldu üstü :)
canim ebnim 2 ayda yaklasik 10 kilo verdim simdide ekim 26 dan bu yana 3 kilo verdimmmmgurbet ablaaaaaaaaaaaaa
şu dez le 16 günde kaç kg verdin yazsana hemen
hadi gozumuz aydunnnnnnnnselammm bem geldiiiiiiimmm
dün akşam yumoşuma bakmaya gittimm... doktor klomene başlamadan önce büyük olasılık çatlatma iğnesi olacaksın demişti... akşam bi baktı çatlamışş... doktorcuğumun yüz ifadesi beni çok mutlu etti aaa çatlamış zuzu süpersin dediyani bende sorun yok tescillendi onaylandııı... zaten doktorun söylediği zamanlar çalışmada yaptıkk... bundan sonrası beklemeye kaldı...
ben hic ole gitmedummmmmgunaydın siteyi takıp ediyorum surekli saolun bazen sorum oldugunda cevaplarınız için .
yıne bı sorum var kıslar yardımcı olursanız sevinirim
20 ay olucak korunmuyorum ama bebekte olmuyo artık gidiyim dıyorum bi doktora bugun adet oldum cuma gunu ne randevu alsam olurmu hanı adetımın 7 gunu ilk defa gıdıcegım için hiç bilgim yok nasıl napıcak nerden bakıcak :))
bide benim adetlerim duzenli acana tahlıl falan istermi yanı bıraz bılgı verırsenız bana sevinim ..
oki kizim bekle o zamnnn sennnn daha 4 ay olmuss yolun uzun seninnnnmerhaba 4 aydır bizde korunmuyoruz ama çok fazla ilişki olmuyor aslında. yumurtlama döneminde 1 gün ara ile 2 veya 3 kez ilişki oldu bu durumda moral bozmama gerek yoktur değil mi
hosgeldin dadlummmmmerhaba kızlar bende geldim
kanda baktir derim bennnnnnkızlar merhaba nasılsınız
benim bugun 5. günüm hala adet olmadım testtede negatif cıkmıştı acaba geçikmemi bu hiç böle olmazdı yada başka bişiler varda geçmi belli olacak
eyuyuk sen nasuil sunnnnnnnmerhaba arkadaşlar nasılsınız
canom nasılsın tatlım
pek iyi değilim canım yaaa aglamak istiyorum söyle bagıra bagıraaaaaaaa haykırmak istiyorum isyan değil bu sadece içimdeki dinmek bilmeyen acımı azaltmak rahatlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?