Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim ben rahim filmi çektirdim bu hafta doktorum korun falan demedi varmı dır bilginiz korunmalımıyım bu ay

tam 1 yıl oldu bizim bu ay film çektirdim doktor 3 ay kendiliğinden olma ihtimali var dedi sorun yok diyor herşey normal ama olmuyor 3 ay olmazsa aşılama yapalım dedi inş olur siz ne zamandır istiyosunuz

canım bizde 1 yıldır deniyoruuz. ben doktora gittim ama film falan istemedi hormon testi yaptı, prolaktinim ve troidim yüksek çıktı hap ile tedaviye başladıık bakalım 1 ay kullanıp tekrar gidiceem. hormonların nasıl baktırdın mı sen onlaraa.

gurbetgüzeli dün gece döktürmüşün maşallah gıııııııııı allah ne etmesin seni topigin neşeli bacısıııııııı
eeee biraz moral veriyorsam ne mutlu bana topigin hem maskotu hemde haydariyesiyim gizzzzzzzz
canim uzme yaa dr,dan sanki hic cocugun olmayacak diye rapor aldin oluruna birak lutfen yapmayin olacak vakti zamani var canlarim benimmmm

İyi akşamlar herkese. Ben de geldim. Herkes nasıl?
hosgeldinnnnnn
arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim ben rahim filmi çektirdim bu hafta doktorum korun falan demedi varmı dır bilginiz korunmalımıyım bu ay

HSG çekildikten sonra:

Lekelenme tarzında ya da az miktarda vajinal kanama olabilir. Eğer kanama artarsa ya da birkaç günden uzun sürerse doktorunuzu arayın

Hafif ya da orta şiddette bel ve kasık ağrısı olabilir. Ağrı artar ise doktorunuzu arayın

Ateş ortaya çıkar ise bu erken bir enfeksiyonun belirtisi olabilir hemen doktorunuzu arayın

İşlem sonrası 48 saat süre ile banyo yapmak, cinsel ilişkide bulunmak, vajinal tampon kullanmak sakıncalı olabilir.

geçmiş olsun tatlım.....

Bugün 12 gün süren kanamam için doktora gittim. Doğum kontrol hapını yarıda kestiğim için olduğunu söyledi doktor.
Eşim bebek istemiyor. Bu yüzden kavga ediyoruz. İki gündür eve gelmiyor Ben de doktordan ilaç yazmasını istemedim. Korunmayacağım...

kizlar yarin misafrim gelecek evi temizledim son anda tel geldi gelcez diyeeeeee evi temizledim toz alcam bugun hep disaridaydim eve 6 da geldim simdide gidem kara lahana saram yarin 2 ye kadar evde yokum misafirde 4 de gelecekkk dua edin isimi erken bitiremmmmmm

canıım eğer istiyorsan korunma tabii çünkü hemen tutma olasılığı çok yüksek değil maleseef allahım inş. çok beketmez kavuşursun bebeğine.

sebeb ne yawww bu kadar istemiyor bu adammm benimkide istemiyordo ben hapi ikisindede biraktim aaa dedim unutmusummmmmm sen ona belli etme istemiyroum senin dedigin olsun de aradan zaman gectikten sonra birak hapiiiii unutmusum herhal dee ise yarii aldiracak halide yok yaaaa

hormonlarıma bakıldı prolaktinim yüksek çıkmıştı 30 falandı dostınex kullandım 1 ay düştü sonra 2 ay da klomen kullandım bu ay da film çektirdim ben bayağı hızlı gitmişim:))

hormonlarıma bakıldı prolaktinim yüksek çıkmıştı 30 falandı dostınex kullandım 1 ay düştü sonra 2 ay da klomen kullandım bu ay da film çektirdim ben bayağı hızlı gitmişim:))

ewet canıım sen epey ilerlemişsiin allahıım fazla bekletmedeen inş. bebeğine kavuşturur. bende o haptan kullanıyorum haftada 2 defa, inş. filme falan gerek kalmadaan tutunur bebeğim beklemek istemiyorum doktor doktorda gezmesini sevmiyoruum...

inş cnm filme gerek kalmaz hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeklerimize kaç yıllık evlisin

canıım eğer istiyorsan korunma tabii çünkü hemen tutma olasılığı çok yüksek değil maleseef allahım inş. çok beketmez kavuşursun bebeğine.
İnşallah fakat kocam evde yokken nasıl bebek yapıcam onu da bilmiyorum zıv zıv ağlamaktan bıktım artık.

Hazır değilmişiz. Kendi sorunlarımızı aşmadan çocuk yapamazmışız. Böyle eften püften bahaneleri var GurbetGuzeli. Zaten artık kullanmayacağım hap filan, kendisi korunsun. Vücuduma hormon yükleme derdim yok benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…