- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.461
sincilik hepinizi öpttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
inş cnm filme gerek kalmaz hepimiz bir an önce kavuşuruz bebeklerimize kaç yıllık evlisin
2.5 yıllık evliyim canım.. artık çevremdeki herkes hani daha bebek yokmu yapında seveliim diyorlar, düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum rol yapmaktan sıkıldıım artıık
Umarım bir an önce sağlığınla hamile kalırsın ve bebeğine kavuşursun.
2.5 yıllık evliyim canım.. artık çevremdeki herkes hani daha bebek yokmu yapında seveliim diyorlar, düşünmüyoruz deyip geçiştiriyorum rol yapmaktan sıkıldıım artıık
bende 2.5 yıldır evliyim ama son 3 aydır deniyoruz. bu zamana kadar hiç düşünmediğimiz için pek önemsemiyordum ama topu topu 3 aydır deneyipte olmayınca stres yapmaya başladım. bakalım adetim gecikeli sadece 1 gün oldu .. bikaç gün önce reglim gecikmeden test yaptım negatifti. sizce pozitif olma ihtimali hala var mıdır????
bende 2.5 yıldır evliyim ama son 3 aydır deniyoruz. bu zamana kadar hiç düşünmediğimiz için pek önemsemiyordum ama topu topu 3 aydır deneyipte olmayınca stres yapmaya başladım. bakalım adetim gecikeli sadece 1 gün oldu .. bikaç gün önce reglim gecikmeden test yaptım negatifti. sizce pozitif olma ihtimali hala var mıdır????
bende 2.5 yıllık evliyim çok ii anlıyorum seni bende bıktım bu sorulardan nereye kadar rol yapıcaz bilmem
vallaa mecburen rol yapmak zorundayım... deniyoruz olmuyoor desem benden önce her ay onlar bekler günümü, bide her ay olmadımı demelerinden daha iyidir diye düşünüyorum.
İnşallah sizlerin olur bayanlar. Dua edeceğim sizin için.
Benim bu ay olmasına imkan yok gibi. Bitmeyen adet günüm ve eşimle sorunlarımız yüzünden olmayacakNe yazık ki. Bu sabah rüyamda bir kızım olmuş minicik daha...kucağıma alıyorum. Allah'ım ne kadar güzeldi.
İnşallah sizlerin olur bayanlar. Dua edeceğim sizin için.
Benim bu ay olmasına imkan yok gibi. Bitmeyen adet günüm ve eşimle sorunlarımız yüzünden olmayacakNe yazık ki. Bu sabah rüyamda bir kızım olmuş minicik daha...kucağıma alıyorum. Allah'ım ne kadar güzeldi.
kızlar bende 2.5 yıllık evliyim benimde yok bebiş.off ya olmuyo işte olmuyoooo:2:
Doğru zaten biz de 4,5 ay oldu evleneli. Henüz çok erken fakat eşimle gün içinde bir paylaşımımız olmuyor. Ben hep evdeyim o da işte. Geldiğinde de yorgun oluyor. Bir bebek ikimize de iyi gelecek özellikle bana. Ama kısmet dediğiniz gibi...cnm saol inş allah gönlüne göre versin hem hemen olacak diye birşey yok biz de baştan acaba mı hazır mıyız falan derken 1 yıldır olmayınca öyle bi hazır olduk ki sorma
Bugün bir ara geldi eve. Bebek istiyorum dedim. Öyle suratıma baktı hiçbir şey demedi.ah bitaneem kafana fazla takmaa... eşinlede sakince konuşş tamam de zaten tutacağı kesin değil de , stres yapma canım... allahım inş. kucaklarımızı boş bırakmaz.
selam kızlarrr nasılsınız ? dertli gibi gördümmm sizi .... HTML:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?