Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bende 2.5 yıldır evliyim ama son 3 aydır deniyoruz. bu zamana kadar hiç düşünmediğimiz için pek önemsemiyordum ama topu topu 3 aydır deneyipte olmayınca stres yapmaya başladım. bakalım adetim gecikeli sadece 1 gün oldu .. bikaç gün önce reglim gecikmeden test yaptım negatifti. sizce pozitif olma ihtimali hala var mıdır????

cnm çok erken daha stres yapma bu seni olumsuz etkileyebilir bir kaç gün daha bekle idrarda hemen çıkmayabilir

cnm çok erken daha stres yapma bu seni olumsuz etkileyebilir bir kaç gün daha bekle idrarda hemen çıkmayabilir

vallaa mecburen rol yapmak zorundayım... deniyoruz olmuyoor desem benden önce her ay onlar bekler günümü, bide her ay olmadımı demelerinden daha iyidir diye düşünüyorum.

aynen cnm zaten bizim sıkıntımız bize yetiyor birde onlarlamı uğraşıcaz tabi o zamanda doktora gittinmi sorun neymiş demeler ay doktor tavsiyeleri falan bitmez en iyisi hiç söylememek

İnşallah sizlerin olur bayanlar. Dua edeceğim sizin için.
Benim bu ay olmasına imkan yok gibi. Bitmeyen adet günüm ve eşimle sorunlarımız yüzünden olmayacak Ne yazık ki. Bu sabah rüyamda bir kızım olmuş minicik daha...kucağıma alıyorum. Allah'ım ne kadar güzeldi.

cnm saol inş allah gönlüne göre versin hem hemen olacak diye birşey yok biz de baştan acaba mı hazır mıyız falan derken 1 yıldır olmayınca öyle bi hazır olduk ki sorma

ah bitaneem kafana fazla takmaa... eşinlede sakince konuşş tamam de zaten tutacağı kesin değil de , stres yapma canım... allahım inş. kucaklarımızı boş bırakmaz.

cnm saol inş allah gönlüne göre versin hem hemen olacak diye birşey yok biz de baştan acaba mı hazır mıyız falan derken 1 yıldır olmayınca öyle bi hazır olduk ki sorma
Doğru zaten biz de 4,5 ay oldu evleneli. Henüz çok erken fakat eşimle gün içinde bir paylaşımımız olmuyor. Ben hep evdeyim o da işte. Geldiğinde de yorgun oluyor. Bir bebek ikimize de iyi gelecek özellikle bana. Ama kısmet dediğiniz gibi...
ah bitaneem kafana fazla takmaa... eşinlede sakince konuşş tamam de zaten tutacağı kesin değil de , stres yapma canım... allahım inş. kucaklarımızı boş bırakmaz.
Bugün bir ara geldi eve. Bebek istiyorum dedim. Öyle suratıma baktı hiçbir şey demedi.
Belki çok aceleci davranıyorum ben de bilmiyorum... Eşime bıraksam 2 yılımız var bebek için.

Dilerim sizler hemencecik alırsınız sevimli melekleri kucaklarınıza...

aynen bizde hazırmıyız değilmiyiz derken 1 sene geçti... canım anemoncum 4 ,5 ay kısa bir süre evet birbirinize zaman tanıyın birlikte oturup konuşun, ne biliim bunu ikinizinde istemesi gerek hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…