Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bende hamile kaldım kalalı 1 kilo verdim sonra yine aldım aynı kilodayım
ama çok yiyorum bugünden itibaren tekrar rejime girdim doktoruma sordum peynirini ye yoğurdunu ye etini meyveni ye gerisinde ne yersen ye dedi yani grisiniler galetalar uçuşuyor şimdi benim evde

benim tahmin ettiğim kilo bu aslında
doktor 88 ölçtü 87 ile hamile kaldığımı söledi
ben kabul etmiyorum bebek henüz 6 haftalık
canım yüzmek için yakın bir yerde havuz yok
var da yok ben biraz titiz takılıyorum da şimdi daha bi hassas hani
mikrop falan kaparım diye gitmem kolay kolay
en iyisi tempolu yürüyüş bana

kızlar alttaki benim ticker kaç hafta kaç günlük görüyorsunuz ben de 7 hafat 1 günde takılmış kalmış görüyorum oysa 7 hafta 3 gün olması lazım

tempolu olmazzzzzzzzzzz
delirme Allah aşkına
yavaş yavaş

ben de içiyordumm
hamile kalınca bıraktım çok şükür
kurtuldummmmmmmmmmm

darısı başımaaaa..... ya şimdie bırakmak istesemde canım sıkılıyor zaten çocuk olmuyor diye dertlenip yakıyorum bi taneee ama ozaman bi sebebim olacak...

kızlar alttaki benim ticker kaç hafta kaç günlük görüyorsunuz ben de 7 hafat 1 günde takılmış kalmış görüyorum oysa 7 hafta 3 gün olması lazım

7hafta 3 gün yazıyor canımcımmm

spor yapma evet doum okuluna yazıl:82:

hehheheh bence de
haftada iki gün birer saat sanırım
bir gün spor yapılıyor
bir gün seminer veriliyormuş..işte bebek ateşlendi ne yapmalı bebek nasıl yıkanır gbi
benim gerçekten ihtiyacım var arkadaşlarımın yavrucuklarını 6 ay olana kadar kucağıma almadım
kendimin ki ne olcak :26:

ohooo
bi güç gelir ki şaşırır kalırsın. ablam da elleyemezdi bebek prof oldu :)
ben hiç korkmam alırım giydiririm banyo yaptırır tırnağını keserim yeni doğanın ama gel gmr ki kaka yapmasın asla değiştirmem o ne olacak bilmiorum :)

crafty gel beraber yaşayalım kardeş
altı temizlemek benden gerisi senden ya millet diyo ki kendi çocuğun olsun hiç iğrenmezsin ondan bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…