Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bence eşinin de haberi olsun neden bu sıkıntıyı tek başına yaşayasın ki en kısa bir zamanda doktora git bence en azından bir sorununuz varsa zaman kaybetmeden tedavi olursunuz.

iyi siz arayı yine soğutmamışsınız biz 25 ekimden 13 aralığa kadar girememiştik nedenler koşullar peşimizi bir türlü bırakmamıştı şimdi de adetim zavallı kocişim
ayy bu süre içinde çok yanaştı ama yapcak bişi yok
isteksiz = gerekli ıslaklığın sağlanamaması
regl sonrası da kuruo abi neticede kan geçen yer kurur bence düşünsene burnun kanıo sona iki gün yapışıo
düz mantık :)
bak böle hiç düşünmemiştim çok sağolll
he ya benımde regl 7 gun sürüyo
15gundur tık yoktu
bana kalsa gene tık olmıycaktı
adama içiriyoruz keçi boynuzunu
durduramıyoruz sonra

kızlar adetime 4 gün var, bazı belirtilerde hissediyorum hamilelikle ilgili, hayal kırıklığına uğramamak için psikolojiktir diye kendi kendimi teselli ediyorum:26:

kürtaj olduğun yer ii miydi. Korkutmak istemem ama bazen çok derin kazıyolar ve rahimde sorun yaşanabilio die duymuştum.
bi dr a git geçmişini anlat ve detaylı muayene ol derim ben

yok anam yok dünyanın çivisi çıkmış geçen haftaki bölümünü izledim valla caroline yanımda olsa yolardım saçını başını ee bu kız zorluk çekmiyodur oynarkenayyy hele o osmannn allahııııııııııımmmmm

kürtaj olduğun yer ii miydi. Korkutmak istemem ama bazen çok derin kazıyolar ve rahimde sorun yaşanabilio die duymuştum.
bi dr a git geçmişini anlat ve detaylı muayene ol derim ben

londrada oldum. öğrenciydim o zaman .
orada kürtaj için herhangi bir ücrete tabii tutmuyorlar, sadece testler yapılıyor ve bebeği istemediğinizi söylerseniz direk işlemi yapıyorlar.
kalitesini ölçemeyeceğim çünkü normal bir devlete bağlı sağlık kuruluşu idi.
sanıırm en iyisi daha fazla beklememk...

bencede
bekleme git, hatta reglin 3. günü git hormon testlerini de iste dr dan

evet çok da gıcık bir tipi var.metenin evi yakarkenki hali neydi öyle acayip bir şekil aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…