- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #8.781
ewet uzun süre olmayınca acıyo ama bu sefer yandım valla isteksiz değildim en son 14 kasımda birlikte olmuştuk
hahhahahahhahahhahahaCaroline'den şok eden itiraf GALERİ - Habertürk
kızlar size bi eğlencelik
haberi okuyun altındaki yorumu da okuyun
Caroline'den şok eden itiraf GALERİ - Habertürk
umarım... birkez hamileliğim oldu sonlandırmak zorunda kaldık,o zaman henüz nişanlıydık ve yurtdışındaydık.çok zor bir karardı ama mecburiyetler vardı.
o zaman bu kararı alırken,şimdi risk almaktansa acaba aileleri mi karşımıza alsak diye çok kafa patlattık.....şimdi üzerinden 3 yıl geçti. 7 aydır da korunmayı bıraktık.henüz hareket yok.çok korkuyorum,doktora gidemiyorum.eşime de korunmayı bırakalı az oldu diyorum ama o da endişeli,sadece açıkça bu konudan birbirimize bahsetmiyoruz.bu çok kötü bir duyguymuş.......
ayy bu süre içinde çok yanaştı ama yapcak bişi yokiyi siz arayı yine soğutmamışsınız biz 25 ekimden 13 aralığa kadar girememiştik nedenler koşullar peşimizi bir türlü bırakmamıştı şimdi de adetim zavallı kocişim
bak böle hiç düşünmemiştim çok sağolllisteksiz = gerekli ıslaklığın sağlanamaması
regl sonrası da kuruo abi neticede kan geçen yer kurur bence düşünsene burnun kanıo sona iki gün yapışıo
düz mantık :)
he ya benımde regl 7 gun sürüyo
15gundur tık yoktu
bana kalsa gene tık olmıycaktı
adama içiriyoruz keçi boynuzunu
durduramıyoruz sonra
Caroline'den şok eden itiraf GALERİ - Habertürk
kızlar adetime 4 gün var, bazı belirtilerde hissediyorum hamilelikle ilgili, hayal kırıklığına uğramamak için psikolojiktir diye kendi kendimi teselli ediyorum:26:
yok yok belirti aramaaaaaaaa
bekle
haftaya bugüne kadar bişi olmazsa test yap
7 gün çabuk geçecek gör bak
kürtaj olduğun yer ii miydi. Korkutmak istemem ama bazen çok derin kazıyolar ve rahimde sorun yaşanabilio die duymuştum.
bi dr a git geçmişini anlat ve detaylı muayene ol derim ben
inşallah canım ya,bu duygudan uzaklaşmak şart yoksa yıkılıyoruz her seferinde
yok anam vallaha hislerime tercuman olan biri yazmışmedi itiraf et sen yaptın dimi o yorumu
mediii senmi yazdın kız o yorumu:)))))))
yıkılmadım ayaktayım
reglimle başbaşayım der önümüzdeki maçlara bakarız yahuuuuuuuuu
londrada oldum. öğrenciydim o zaman .
orada kürtaj için herhangi bir ücrete tabii tutmuyorlar, sadece testler yapılıyor ve bebeği istemediğinizi söylerseniz direk işlemi yapıyorlar.
kalitesini ölçemeyeceğim çünkü normal bir devlete bağlı sağlık kuruluşu idi.
sanıırm en iyisi daha fazla beklememk...
yıkılmadım ayaktayım
reglimle başbaşayım der önümüzdeki maçlara bakarız yahuuuuuuuuu
yok anam yok dünyanın çivisi çıkmış geçen haftaki bölümünü izledim valla caroline yanımda olsa yolardım saçını başını ee bu kız zorluk çekmiyodur oynarkenayyy hele o osmannn allahııııııııııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?