Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Günaydın kızlar
Nasılsınız bu gün
Bu ay çok verimsiz geçti inşallah
Yeni yılda herşey daha güzel olur

evet canım bu ay hrbi çok verimsiz geçtiii tabiii ayın sonundakilerde var inşallahh müjdeli haberleri bir an önce alırız..Ben kayınvalidemlere gidicemm ama kararsızım 2 saat yol çekiyor..Ufff 2 gün eşim yok evde yanlız kalmaktansa gidipte onları bir göreyimmm:97::97::97::97::97:

Günaydın
canlarım

üstüme işler yıkılmış
dağılmışım ben
dertler derya olmuş
bende bir sandal devrılıp batmışım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn

prof. ile konusmaya gittim

bu iş böyle yürümez baba dedim
birikmişleri bitirin
daha gelmicek dedi

hee bende yedim

Boşverin kızlar sıkmayın canınızı
Büyük ikramiye bizde çıkacak bir gün.
Bende işlerle boğuşuyorum burayada pek gelemiyorum
Hayırlısı ama sizlerle uzun uzun kaynatmayı çok özşedim

teşekkür ediyorum hepinize
yeni yıl güzel şeyler getirsin hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
moralleri yüksek tutalım
medicalciğim hani ateş tablonu göremiyorum ateş topiğinde?

ben de bizim error'u (patronun adı erol da biz ona kısaca error diyoruz) müşterinin birine saldım, adam ancak bu öğlen müsaitmiş dedim bi görüşme ayarladım
öğleye kadar missss, rahatım

17 aralıktı gunum.direkt doktora mı gitsem yoksa sağlık ocağına gidp kantestimi yaptırsam ilkönce.sağkasığımda da ağrı var bide kahverengi lekelenmeler var.burdada hastane yok ki

teşekkür ediyorum hepinize
yeni yıl güzel şeyler getirsin hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
moralleri yüksek tutalım
medicalciğim hani ateş tablonu göremiyorum ateş topiğinde?
aminn canımm ben şu ateş ölçme yöntemini bilmiyorum ne işe yarıyor ne yapmamız lazımm Tafcım yardımcı olurmusun banada

Boşverin kızlar sıkmayın canınızı
Büyük ikramiye bizde çıkacak bir gün.
Bende işlerle boğuşuyorum burayada pek gelemiyorum
Hayırlısı ama sizlerle uzun uzun kaynatmayı çok özşedim

ahh o büyük ikramiyee yahu amortidemi çıkmaz bir insana yokk çıkmazziştee valla burada kaynatmak çok güzel oluyor
şaiirime bak seenn vaavvv :=)) sepet sepet yumurta sakın beni unutma gibi bişi olmuşşş
GÜNAYDIN eylul.yn tgba87 Seda42 beyza01 akillibidik mistrall medicalsecreter+ beklemede

günaydın canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…