Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

yarin cok islerim var kizlar belki sabahtan gelemeyebilirim,camasirlar birikti,ütüler o bicim,halilarimi silmeyi düsünüyorum,uffff cok isim var cokkkkk:95::95::95:

yapmayın kıslar yemeyin stresten dicem ama stres olsamda olmasamda maşşallah bende ki iştah sizde yoktur... az giriyorum anca vaktşm oluyo eşim bıdıbıdı yapio ... eee hemde bu ay çoookkk çalışmam gere dimi

ıyı geceler kızlar

bende sızın gıbı cok bebegım olsun ısteyenlerdenım 2 kez dusuk yaptım suan cok sukur hamılelıgımın son evrelerını yasıyorum 15 gun sonra melegım kollarımda olcak kısmetse bu günlerın ıcın rabbıme sukurle olsun,,

neysesıze bırkac onerım var akıntınız varsa mutlaka doktora gıdın fıtıl verıo hamıle kalmayı etkılıyormus benım akıntım vardı 3 hafta vajınal fıtıl kullandım ve folıc asıd de kullandım bu arada

hmm... bende kullanıyorum uzun zamandır ama hergün içmiyorum gün aşırı.. ayrıca bebe asprini de içiliyomuş die duydum... ve laparoskopi oldum beklemedeyim bakalım kısmet allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…