- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.361
ıyı geceler kızlar
bende sızın gıbı cok bebegım olsun ısteyenlerdenım 2 kez dusuk yaptım suan cok sukur hamılelıgımın son evrelerını yasıyorum 15 gun sonra melegım kollarımda olcak kısmetse bu günlerın ıcın rabbıme sukurle olsun,,
neysesıze bırkac onerım var akıntınız varsa mutlaka doktora gıdın fıtıl verıo hamıle kalmayı etkılıyormus benım akıntım vardı 3 hafta vajınal fıtıl kullandım ve folıc asıd de kullandım bu arada
yav kızlar hiç olmazken laporoskopi sonrası gaz sorunum var karnım davul gibi.... tuhaf bi karın ağrısı üfffffffffffffff....
günaydın arkadaşlar iyi günler
aynen :)
ama şunun farkına vardım.. geç kalkınca afedersin gün de boka gidiyor..
bir ara alıştım 11-12ye kadar uyumaya.. güya dinlenmiş olmam gerekirken baş ağrısıyla uyanırdım.. vücudum kendi ağırlığından da daha ağır gelirdi.. kolumu kımıldatasım gelmiyordu..
sonra bir kitap aldım.. Mümin Sekman - Kişisel Ataleti Yenmek :)
evet ben o adaım kıtaplarının serisini okudum
hersey senınle baslar
lımıt sızsınız
ınsan ısterse 1-2-3
super kıtaplar super
herkes okusun
şimdi de elif şafağa sardım siyah süt
ama yarım kaldı bu ara younluktan pek okuyamıyorum.
"Tanrı bize iki yuvarlak organ verdi:
biri oturmak, diğeri de düşünmek için. Başarımız hangisini daha çok kullanacağımıza bağlı" (Ann Landers)
ula dedim ben iyice yuvasında yaşayan bir solunacana dönüşmüşüm.. şimdi 8de en geç kalkmış oluyorum.. kahvaltı falan derken evimin işini de bitirmiş oluyorum.. sonra da yemeği yapıyorum akşama kalmasın diye.. sonra da dükkana gidiyorum.. acaip hantallaşmıştım.. çok şükür toparlandım.. :)
Gunaydın kızlar
günaydın cicim
geçmişi okudum da tonton güsel şeyler dimiş, çok sevindim
canım saolasın
hele sen kocişi görseydin uçuyo havalarda:)
hele bi hamile kal o zaman beraberce uçuşa geçeriz
inşallah cnm kısmet
herkese günaydınnnnnnnn
medi sonuçların güsel çıkmasına çok sevindim en kısa zamanda canın turşu erik çilek vs çekerde geceleri kocanı marketlere yollamaktan uyutmazsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
herkese günaydınnnnnnnn
medi sonuçların güsel çıkmasına çok sevindim en kısa zamanda canın turşu erik çilek vs çekerde geceleri kocanı marketlere yollamaktan uyutmazsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
enişteye ne garezi var kıs
ne güzel beraber tadını çıkarsınlar bu olayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?