- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.381
günaydın kızlarr
nasılsınızzzzzz
medicalcim hayırlı olsun sonuçların iyi çıkmış sanırsammmmm
enişteye ne garezi var kıs
ne güzel beraber tadını çıkarsınlar bu olayın
günaydın kızlarr
nasılsınızzzzzz
medicalcim hayırlı olsun sonuçların iyi çıkmış sanırsammmmm
günaydın nasılsın bakalım
İyiyim canım çok şükür
seni sormalıııııı
bulutum nasılsın?
seni merak ettik biz..gözükmedin ortalarda.iyisiniz demi?
ya ben manyak oldum galiba dün gece yataga uzandım gözümü kapattım kendimi pembe gecelik içinde başımda kırmızı kurdela ile gördüm çok tatlıydım bea
günaydın herkese geçmişi okuyacak takatim yok kızlar ne var ne yok durumlar nedir herkes ii değil mi????
sağol canım iyiyizzzzzzz
modem bozuldu evde girememiştim
sen nasılsınnnnnn
9 a kadar çalışığ sabah tekrar işe gelmek iğrenç bir şey olsa gerekkk
aynen öyle cnm..çom iğrenç hemde.
sen çalışıyosun değilmi? aman dikkat et kendine.iş stresine falan girme.ben geçen hamileliğimde işte bir stres vardı anlatamam artı geç çıkıyordum birde.eve geliyodum evdede stres o ara hamile kalmışım ve bebek gitti.ben bütün bebeğimi kaybetmemi işe bağlıyorum.istifa edicem zaten burdan.aman sen dikkat et.takma hiç bişeyi olurmu?
aynen öyle cnm..çom iğrenç hemde.
sen çalışıyosun değilmi? aman dikkat et kendine.iş stresine falan girme.ben geçen hamileliğimde işte bir stres vardı anlatamam artı geç çıkıyordum birde.eve geliyodum evdede stres o ara hamile kalmışım ve bebek gitti.ben bütün bebeğimi kaybetmemi işe bağlıyorum.istifa edicem zaten burdan.aman sen dikkat et.takma hiç bişeyi olurmu?
ah canım kıyamam başka iş aramıyomusun? kendini daha mutlu hissedebilecegin bir iş bulursun inş..
günaydın kızlar
günaydın..nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?