Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

enişteye ne garezi var kıs
ne güzel beraber tadını çıkarsınlar bu olayın

bah bahhhh medinin sinirini bozmuştu enişte biz çocuk diye yırtınıyoz herüflerimizde naz yapıyo ben yollarım valla ama her akşam değül gerçi ilk hamileliğimde 3 gece üst üste mısır almaya yollamıştım

sağol canım iyiyizzzzzzz
modem bozuldu evde girememiştim

sen nasılsınnnnnn
9 a kadar çalışığ sabah tekrar işe gelmek iğrenç bir şey olsa gerekkk

aynen öyle cnm..çom iğrenç hemde.

sen çalışıyosun değilmi? aman dikkat et kendine.iş stresine falan girme.ben geçen hamileliğimde işte bir stres vardı anlatamam artı geç çıkıyordum birde.eve geliyodum evdede stres o ara hamile kalmışım ve bebek gitti.ben bütün bebeğimi kaybetmemi işe bağlıyorum.istifa edicem zaten burdan.aman sen dikkat et.takma hiç bişeyi olurmu?

doğru diyorsun canım. evet çalışıyorum bende.
benim burası da çok stresli gerçekten. biraz üşüttüm bide burda.dün işe gelmedim.
valla evde kaldığıma pişman ettiler. durmadan arayp gel diyorlar.
hasta bile olamıyorum yani.
hamile olduğumu nasıl söyleyeceğim onun stresini yaşıyorum şimdiden.

ah canım kıyamam başka iş aramıyomusun? kendini daha mutlu hissedebilecegin bir iş bulursun inş..

ah canım kıyamam başka iş aramıyomusun? kendini daha mutlu hissedebilecegin bir iş bulursun inş..

şu an aramıyorum cnm.
evde biraz dinlenmeye ihtiyacım var.evlendiğimden beri evimde doğru düzgün vakit geçiremedim.akşamları masamı hazırlayıp eşimi karşılayamadım içimde uhde kaldı hep bunlar.birde düşükten sonra sendede oldumu bilmiyorum ama hala kendimi toplayamadım.kendimi hep yorgun hissediyorum.annem psikolojik diyor ama bilmiyorum.evimde biraz dinleneyim sonra tekrar iş bulurum.

çalışmak zor
çalışmadan yaşamak ve hayat işkence
zorundayz malesef ah ortacağda doğsaydım keşke
telefon yok
ınternet yok
ne guze ldıyorum bazen
kabarık kabarık elbıseler

düşük konusunda stresden bahsetmişsiniz kesinlikle katılıyorum. Her zaman iş nedeniyle şehir dışına çıkmam.Ama ne şans ise ben hamile kalınca adanada seminerler toplantılar vs oldu bir hafta sıkıştırılmış programa uymak zorunda kaldım hamileliğimin ilk haftaları olduğu için kimseye de hamileyim diyemedim iş yerinde.Bide canım tek taş pırlantımı havaalanında kaybettim üstüne istanbula dönünce ertesi gün işden birisi sinirlerimi bozdu tartıştım bir iki gun sonra da kahverengi lekeler kendini gösterdi.Tabi stres sıkıntı tek neden değil ama o haftalarda sıkıntılarım çok oldu.

hamile kalmaya çalışıyoruz stres yapıyoruz
hamile kalınca ilk günleri haftaları sayıyoruz stres yapıyoruz
hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri görsekte
rahatlasak biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…