Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

hamile olduğunuzu iş yerinde paylaşın erken de olsa en azından ona göre biraz da insaniyetli davranırlar.benim çalıştığım kurumda bir bayan hamile olduğunu öğrenir öğrenmez söylemiş bana herkes ona göre davransın demiş.

vay üçkağıtçı vayyy, tabi adamı bıktırdın
adam da bi daha hamile kalma diye dua ediyo olmasın

valla en iyisini yapmış.benim eşim ve annem hızlı yürümemi bile yasaklamıştı.işyerinde patronumuzun babası için kaç defa koştura koştura aşağı inip çıktım.tabi kimsenin haberi yok koşturduğumdan.ertesi günüde düşük yaptım zaten.buda etkilemiştir bence.bir daha olursa hemen söylüycem ayıp değilya.anası belli babası belli.yoksa bu tempoda ben gene hiç ederim bebeğimi.

ben tek bayanım burda. benim dışımda bir patron bir de müdür var.
(bir de patronun koca göbekli babası)

zaten ağzımı arıyorlar sanki. sigarayı da bırakınca şüphelendiler herhalde.
yerime bakacak kimse de yok
öğrenince çıkarırlar mı acaba diyorum :26::26:
zaten tahlil yaptırmaya gideceğim haftaya mecbur söyleyeceğim

yaa evet benim de akıntım geldiği gün merdivenden aşağı yukarı yavaşça koşturduğumu hatırladım.
tabii bir de sinirliydim o gün
başlarım onların işine bundan sonra
ne zorluklarla yaptık biz bu bebişleriiiiiii

vay üçkağıtçı vayyy, tabi adamı bıktırdın
adam da bi daha hamile kalma diye dua ediyo olmasın
yok gııı bıkarmı heçççççç

bak hamilesin diye vurmuyorummm sakın koşmak hızlı yürümek yokkkkk benim ilk melegim merdivenden yıkarı koşa adımla çıktıgımda gitti gerçi düşecegi varmış ama sen genede dikkat et

kızlaaar bana yardım edin fikirlerinize ve deneyimlerinizze ihtiyacım var geçen ay malum hüsranla bitti ama düzenli bi ilişkimizde olmamıştı tüm ay ama bu ay tamamen bebeğe odaklı çalışmalar olacak o yüzden bana bütün deneyimlerinizi söylerseniz sevinirim. geçi az çok biliyorum bele yastık koy işte yatakdan bi saat yat kalkma gibi ama daha neler var bilmiyorum yardım ediiinnn....

ilişkiden önce duş alma eşin de sen de
yanı alıyosan bile sıcak suyla almayın
cnm
bide yapmadan önce bismillah de
allahım bıze verecegın cocugu şeytandan ve onun serrınden koru de.

bak hamilesin diye vurmuyorummm sakın koşmak hızlı yürümek yokkkkk benim ilk melegim merdivenden yıkarı koşa adımla çıktıgımda gitti gerçi düşecegi varmış ama sen genede dikkat et

vurma sevv:127:
ne kadar olacağı olsa da yine de insan niye dikkat etmedim diye kendine kızmadan edemiyor işte

artık koşmayı bırak hızlı bile yürümüyorum

günaydınn craftyyyyyyyy

Evliliğin ilk sabahında koca erkenden kalkıp sabah kahvaltısı hazırlar. Kahvaltının zengin ve ihtişamlı olması için kolları sıvar.
İlk baharın güneşli bir gününde oturduğu dairenin balkonunda masayı çiçeklerle süsleyerek işe koyulur.

Ocakta çay demlenirken domatesleri salatalıkları itina ile doğrar. Peyniri zeytini yağı balı reçeli kaymağı ve daha bir sürü çeşidi masanın üstüne güzelce dizer.

Hanı derler ya bir tek kuş sütü eksik." Aynen öyle...
Sakin bir pazar sabahında itina ile hazırlanmış harika bir sabah kahvaltısı.

Karnı tok olanın bile iştahını kabartacak cinsten...
Yatmakta olan yeni gelin kocasının yaptıklarından habersiz mışıl mışıl uyumasına devam eder.

Koca gayet kibar bir vaziyette karısını uyandırır ve kahvaltının hazır olduğunu söyler.

Yeni gelin uykusundan kalkar lavaboya gidip elini yüzünü yıkadıktan sonra hava almak için balkona çıkar bir de ne görsün?.. İtina ile hazırlanmış muhteşem bir kahvaltı .

Gördüklerine inanamaz. Bir erkeğin bu kadar centilmen ve becerikli olmasına şaşırıp kalır. Kocasının bu davranışı karşısında nasıl teşekkür edeceğini bilemez.

Karı-koca birlikte kahvaltı masasına oturduktan sonra koca karısının gözlerinin içine bakarak; "Karıcığım bundan sonra sabah kahvaltılarını böyle istiyorum" der.

günaydın kızlarrrr
medicik hayırlı olsun geçmişi okudum birazcıkın senin sonuçların iyiymiş çok sevindim..bu arada erkan olmasına rağmen ofisteki herkese söyledim ben ona göre davransınlar

iste iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…