Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

vardı ama son zamanlarda çok daha çirkin görünüyo.. hep siyah elbise giyiyorum allahdan onlar var.. yoksa halim harap

senin canın sağolsıun güzelim böyle beğensinler benim kocam da öyleydi canım şimdi hiççç laf edemiyo
kendi göbeciklerini görmezler bizden adriana lima olmamızı beklerler

ee o zaman ya Allah dicen eritçen onlarıı
ya da barışçan kendinle takmıcan kocanı :115::115:

tanıştırım işte ben
hiççç takmam ben kendimi seviyorum
biraz boyum var sanırım ondan dolayı artisleniyorum kısa boylu olsaydım yuvarlanırdım
1,73 boyum biraz iri kıyımım

doğururlar tabi canım ondan değil de
sen dikkat et bundan sonra biraz
yemeden içmeden olmaz artık ta
düzenli beslen en azından ve yürüyüş yap bol bol
tabii biraz geçsin ondan sonra

senin canın sağolsıun güzelim böyle beğensinler benim kocam da öyleydi canım şimdi hiççç laf edemiyo
kendi göbeciklerini görmezler bizden adriana lima olmamızı beklerler

işin kötü yanı kocam mankn gibi ben yanında varil gibi...

ee o zaman ya Allah dicen eritçen onlarıı
ya da barışçan kendinle takmıcan kocanı :115::115:

ama işin bi tuhaf yanıda hiç umurumda değil göbücüklerim popişlerimm...

kızlar folik plus kullananlar için bir bilgi paylaşayım ben kutunun arkasındaki yazıya daha önce dikkat etmemiştim.Hamilelilik hazırlığında günde bir veya iki kullanıyordum.Ama Folik plusın 3 adeti 400 mcg folik asit içeriyor o yüzden günde 3 den az alınmamalıdır.

canım hamilelik öncesi bir tane yeterli
zaten yediğin bazı yiyeceklerden de alıyorsun onu
hemilelikte folic asit daha çabuk tükeniyor vücutta ve bu yüzden daha fazla tüketmek gerekiyor
hamilelikte 3 olarak alınıyor o yüzden. zaten doktor söylüyor kime ne kadar alması gerektiğini

ben de polic plus ı günde 3 tane içiyorum dr öyle demişti ama bazıları 1 diyor:26:

kızlar vucutta fazla folic asid den dolayı bebeğini kaybeden birini biliorum
o nedenle mediye katılıorum ve test yapmadan kendi başınıza ilaç almayın diyorum

ssbulutum normalde doktorlar hamilelikten önce hep bir folik asit alınmasını öneriyor ancak onların 1 adeti 400 mcg den fazla.Ama folik plusda alacağın bir tane folik plus 130 mcg falan sağlar bu da cok az zaten kutuda yazılmış 3 folik plusın içerdiği miktar ancak 400 mcgye denk geliyormuş

o nedenle mediye katılıorum ve test yapmadan kendi başınıza ilaç almayın diyorum

Allah korusun Allah göstermesin
doktorun demesine göre başladım ama arada test yaparsak iyi olır yakın zamanda yaptırayım bari
daha bebiş yokken

doktorlar söylüyorsa vardır bildikleri. hem kişiden kişiye değişir zaten
kimin ne kadar ihtiyacı varsa ona göre kullanır

evet medinin başına gelen böyle bir olay da var bu konu için test yapılıp doktorla görüşülmeli ama az alınması da gereken faydayı sağlamayabilir.

naber kızlar serdar ortaç dinliyom kıpır kıpır valla seviyom bu adamın kıpırdak şarkılarını genelde herkes gıcık olur ona ama ben severim
mide faul yine benim akşama yemeğe gitcez birşeyde anlamıyom ya ağzımın tadı yok hiç

hoşşşşşgeldinizzzzzzz

bende severimmmmmmm
ay bende daha yok hiç bişey erken zaten de olmaz inşallahhhh
gerçi ben normalde her şeye midesi bulanan biriyim :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…