Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Günaydın, Günaydın, Günaydın benim güzel arkadaşlarım
Öyle iyiyim ki şuan içim huzur dolu. Bugün tam 5 haftalık olduk teyzeleri, bi de tatlı kesemiz var ki sormayın
Rabbim meleğimi korusun

Öyle iyiyim ki şuan içim huzur dolu. Bugün tam 5 haftalık olduk teyzeleri, bi de tatlı kesemiz var ki sormayın
Rabbim meleğimi korusun

Canım ne zaman gördün keseyi? Tam olarak kaç haftalık hamilesin.
Ben bugün itibariyle 5+0 hamileyim, c.tesi gidicem doktora.Görürmüyüm acaba keseyi?

günaydın, günaydın, günaydın benim güzel arkadaşlarım
öyle iyiyim ki şuan içim huzur dolu. Bugün tam 5 haftalık olduk teyzeleri, bi de tatlı kesemiz var ki sormayın
Rabbim meleğimi korusun
amin canım inş. Hayırlısıyla doğmayı nasip etsin
bizlere de önce hamile kalmayı nasip etsin inş.

Ben bugün itibariyle 5+0 hamileyim, c.tesi gidicem doktora.Görürmüyüm acaba keseyi?

canım tam 5+1 hamileyim, kesemi dün gördüm binlerce kez şükürler olsun. Sen de görürsün emin ol 5 haftalıkken değerler 1800-2200 arası oluyor kese ancak bu değerlerdeyken görünüyormuş. içini ferah tut.

ayy kıyamammmm maşallah maşallah
inşallah bizim de olsun hayırlısıyla yaaa

İnşallah canım Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin.

amin canım inş. Hayırlısıyla doğmayı nasip etsin
bizlere de önce hamile kalmayı nasip etsin inş.

inşallah canım hepinize dua ediyorum merak etmeyin.

Rabbim meleğimi korusun

ah ne güzel maşallah sizlere
keseyi 5. haftadan sonra karından bakılan ultrasounla bile görebilirsiniz. ben 5+1 de kesemi görmüştüm 7+3 de kalp atışlarını duymuştum 10+0 da bebeğim alındı kürtajla kalbi 9+2 de durmuş malesef
İnnnşallah Allah sizinkileri sağlıkla bağışlar sizlere hayırlısıyla kavuşun yavrularınıza

Taf cığım,
şu ticker ı kaldırır mısın lütfen !
neden bu eziyet kendine

hadiii:18::18:
hayırlısı olur canım inşallah
bi yerden başlamak lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…