- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #9.781
kızlar beni beğenmiyormusunuz günaydın dedim kimse bişey demedi üzülüyorum ama...:85:
kızlar beni beğenmiyormusunuz günaydın dedim kimse bişey demedi üzülüyorum ama...:85:
kızlar ben bide birşey sorcam anlamadığım bi durum var biz çalışmalara başladık dün itibariyle belime yastıkda koydum yattım kalkmadım da ama acayip kask ağrım var ve sürekli bişey akıyomuş gibi geliyo ilk defa oldum böyle neden acaba başına böyle bişey gelen varmı?????????
ben ne yaptımda yaaaa...
Günaydın, Günaydın, Günaydın benim güzel arkadaşlarım
Öyle iyiyim ki şuan içim huzur dolu. Bugün tam 5 haftalık olduk teyzeleri, bi de tatlı kesemiz var ki sormayın
Rabbim meleğimi korusun
bu arada gunaydın herkeseee kıslar erken kalktım cunku evımı bocekler bastı yaaa parkelerın altından cıkıoo bocekler ne yapma lazımm ilaç aldım sıkıorum ama ölü mölü yine cıkıolarr
ben yaklaşık 1,5 yıllık evliyimfunda sen ne kadarlık evlisin düşükmü yaşadın yoksa olmadımı hiç canım
bu arada gunaydın herkeseee kıslar erken kalktım cunku evımı bocekler bastı yaaa parkelerın altından cıkıoo bocekler ne yapma lazımm ilaç aldım sıkıorum ama ölü mölü yine cıkıolarr
- çıkmayacağına eminim çünkü bütün belirtiler var.fakat tutunacak mı inş tutunur bebiş:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?