Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar ben bide birşey sorcam anlamadığım bi durum var biz çalışmalara başladık dün itibariyle belime yastıkda koydum yattım kalkmadım da ama acayip kask ağrım var ve sürekli bişey akıyomuş gibi geliyo ilk defa oldum böyle neden acaba başına böyle bişey gelen varmı?????????
birde ben adet olurken hep sağ kasığım ağrırı yumurtlama dönemimde de hiç bilmem ilk günden bu yana sol kasığımın ağrıdığını şimdide sağ kasığım ağrıyo bacağıma vuruyo ağrısı yaaa...

Son düzenleme:

bnde doktorun soledıgı gunlerde calısma yaptım ama yastık koyma işini 3 4 aydıryapıorum ama bu sefer bende de ıkı gun fılan kasık agrısı oldu ama sımdı gectı demekkı yumurtanın catlama agrısı fılan mı ki acaba öle dusundumben

bu arada gunaydın herkeseee kıslar erken kalktım cunku evımı bocekler bastı yaaa parkelerın altından cıkıoo bocekler ne yapma lazımm ilaç aldım sıkıorum ama ölü mölü yine cıkıolarr

Günaydın, Günaydın, Günaydın benim güzel arkadaşlarım
Öyle iyiyim ki şuan içim huzur dolu. Bugün tam 5 haftalık olduk teyzeleri, bi de tatlı kesemiz var ki sormayın
Rabbim meleğimi korusun

çok sevindimmmm...hadi bakalım aramızda tam 1 hafta var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

bu arada gunaydın herkeseee kıslar erken kalktım cunku evımı bocekler bastı yaaa parkelerın altından cıkıoo bocekler ne yapma lazımm ilaç aldım sıkıorum ama ölü mölü yine cıkıolarr

ayy canım ya çok zor işin:18:,kötü oldum düşününce.hamam böceği mi bunlar.bizdede bi kere olmştu kahverengi kare şeklinde ilaçlar var onların içindekini yedikten sonra ölüyorlardı ve ortalıktada gözükmüyordu ölüleri.yuvalarında ölüyolar sanırım

benimde başım mutfak tezgahımda biriken karıncalarla dertte.Sürekli temizliyorum kırıntı bırakmıyorum ama yine geliyorlar yine geliyorlar yemek yaparken kullandığım kaşığı bile tezgahıma koyamıyorum artık

anammm böceklerden nefret ederim nasıl tipleri var hamamböceği ise acil bir tavsiyem olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…