Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

teşekkür ederim canım,allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :26:

yaa bu sabah daha gözümü açtığım gibi aklıma ne geldi biliyormusunuz ben hamile kalsam nasıl doğururum acaba dereyi görmeden paçayı sıvamak diye ben buna derim

yaa bu sabah daha gözümü açtığım gibi aklıma ne geldi biliyormusunuz ben hamile kalsam nasıl doğururum acaba dereyi görmeden paçayı sıvamak diye ben buna derim

ayyy dün bende düşündüm ve bi kaç doğum izledim neredeyse içim dışıma çıktı bayılacaktım. sonra dedim epidural normal doğum izlerken böyle oluyorsam o doğurma anında hiç bişey yapamam anlaşıldı genel anestezi sezeryan kararı verdim ama ortada çocuk yok..

bişey sorcam kızlar bu alıntıları üçer beşer nasıl yapıyosunuz ya
topik kullanma özürlüyüm

biz bu gidişle psikolojikte doğururuz ben normal doğumdan yanayım ama allah bilir önce bi bebek nasip etsindeşu hale bak herşey hazır ama ortada bebek yok

biz bu gidişle psikolojikte doğururuz ben normal doğumdan yanayım ama allah bilir önce bi bebek nasip etsindeşu hale bak herşey hazır ama ortada bebek yok

ya allahım önce tabiki bebeği nasip etsin gerisi düşünülür diyorum ama düşününcede ben normal doğum yapamam diyorum yaa çocuk ya sıkışırsa ya ben ıkınamazsam ya bebeğe zarar verirsem die çok korkuyorum..

bi aksilik olmadığı sürece en iyisi normal doğummuş bütün hücrelerin yenileniyomuş amaannn herkes nasıl doğuruyo demekki doğurulabiliyor

oOoOo kızLar o da bişey mi ben daha hamiLe kaLmadan;nerde doğurCamı,doktoruMu,bebeğiMin ismi kız-erkek,beşik beşiğin rengi,aLacağım eşyaLar vs..herşey hazır bi o eksik
yavaş yavaş kafayı yioruz heraLDe

bi aksilik olmadığı sürece en iyisi normal doğummuş bütün hücrelerin yenileniyomuş amaannn herkes nasıl doğuruyo demekki doğurulabiliyor

bir anda olur biter onu hiççç düşünmeyin bazıları yolda yürürken doğuruyor nerdeyse..geçenlerde bir seminerde söylendi..doğum sancısı bitip çocuk doğduktan sonra sanki ne ağrı ne sancı çekilmemiş gibi oluyormuş..müthiş bir rahatlık
sanırım vücut esnekliği, kilo gibi etkenler de önemli
en önemlisi bana göre de nasibinde var mı normal doğum ? eğer oysa yazı onu da yaparsın canım
hiç düşünmeyin bunları

gız şimdiden niye bunları düşünmeye başladın ayrıca bebeginin ve senin sağlıgın için normal dogum daha iyi epidurel midir nedir ondan yaptırırsın olur biter hem içindeki pislik (o pislik ne diye sorma bende bilmiyom herkes öle diyo)gider hemde bebeginin dogdugu anı göreceksin bence mucizeye sahit olmak olaganüstü bişi

yaaaabademciklerim şişti ilaç alamıyorum adet belirtilerim var ama yinede emin olamıyorum napıcam ben yaaa çok ağrıyo

ya orası öylede ne bileyim önceden çok izledim normal doğumlar kadınlar tek başlarına nette pıtır pıtır doğuruyo bende yapabilirim die düşünüyorumdum ama şimdi kendimde bebek istedikten sonra korkuyorum yaaa.....

yavaş yavaşmı ben yedim bile

ya yeterki bebek gelsin gerisi teferruat

içindeki pislik denilen şey cnm senin farkında olduğun olmadığın kistler...

eskiler nasıl doğuruyomuş doktır yok bişey yok çatır çatır tarlada bahçede evde doğuruyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…