- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.201
macun kıvamına getiriyorum bal küçük bir kavanozda içine 1 tatlı kaşığı tarçın 2 tatlı kaşığıda çörek otu atıyorumm bu şekilde yani umarım işe yarar ama ben bu ay ilk defaa ilaçsız yumurtladım.O kürden başka birşeyde kullanmadım millet onu diş ağrısına bile uyguluyor içeriği çok.İstersen bir araştır ama bunda çörek otunun etkisi daha çok
macun kıvamına getiriyorum bal küçük bir kavanozda içine 1 tatlı kaşığı tarçın 2 tatlı kaşığıda çörek otu atıyorumm bu şekilde yani umarım işe yarar ama ben bu ay ilk defaa ilaçsız yumurtladım.O kürden başka birşeyde kullanmadım millet onu diş ağrısına bile uyguluyor içeriği çok.İstersen bir araştır ama bunda çörek otunun etkisi daha çok
merhaba bu karışımı bana bidaha yazarmısın neyi macun kıvamına getiriyoruz anlayamadım
Bende yaptirmistim,yazda,rahim filmi ve laparoskopi,hic bi sorun cikmadi,dr dedi hamile kalman icin hic bi engel yok,hatta tüp bebek yaptirdik deyince sasirdi,normal yollarla hamile kalabilecek kapasitedesin yaptirmana gerek yoktu demisti,:44:
zararı olacak bişey değil bitkisel sonuçta denemekte fayda var her ögünden öncemi yiyorsun
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı gecelerr :)))Uyku vaktii yarın görüşmek dileğiylee:80::80:
evet ya bende üzüldüm valla
neyse ders olsun en azından bir daha yapmazsın erkenden
hem bakarsın gelmez kırmızılar
gerek kalmaz bir daha teste
sıkma canını yine de hayırlısı olsun
Gurbet ablacım sen nasılsınnn
günaydın arkadaşlar iyi günler
günaydın herkese..güzel bir gün olsun inşallah..hayırlı cumalar..
sizleredee günaydınnn gününüzün güzel geçmesi dileğiyleee
Aay havalarda iyice soğumaya başladı.sabah yataktan kalkasım gelmiyo valla
Aay havalarda iyice soğumaya başladı.sabah yataktan kalkasım gelmiyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?