Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

durun siz gitmeyin bir sorum var..
Ben sanırım bugün yumurtladım.ağrım ve akıntım var.
Bugün ilişki şartmı?dün yapmıştıkda Sperm kalitesi açısından yani?

bugün yapma canım yarın yap
bugün yumurtluyorsan yarın falan çatlar
öyle daha iyiymiş
ben de öyle yapmıştım

Durun siz gitmeyin bir sorum var..
Ben sanırım bugün yumurtladım.ağrım ve akıntım var.
Bugün ilişki şartmı?dün yapmıştıkda Sperm kalitesi açısından yani?

ney yapmıştınızzz:84::84::84: şaka bir yana sen yumurtladığına inanıyorsan gününü kaçırma bence kalitesi iyi olucak diye gününü kaçırırsan ne olacak

yap kız bişicik olmazz
amma yarın sabah yapsan daha ii bence
sabah yapabilir misin bilmem ama
sabah yapamam cnm Işe gidiyorum ya..

ney yapmıştınızzz:84::84::84: şaka bir yana sen yumurtladığına inanıyorsan gününü kaçırma bence kalitesi iyi olucak diye gününü kaçırırsan ne olacak

yani bence yumurtluyorum..ağrım var ve akıntım var..
Ne yaptığımızı sölemeyim ayıp olar

ben gittim byeeeeeeeeeeeeeeeeee

güle güle

CANLARIM ACİL YARDIMM....
BENDEN DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİĞİM TARZDA Bİ AKINTI GELDİ ŞAFFAF KURUMUŞ JÖLE GİBİ PARÇA PARÇA OLAN Bİ AKINTI GELDİ ÇOK ŞAŞKINIM BU NE DEMEK YAAA NETTEDE BULAMADIM

ayyy heyecan yaptım yoksa hamilemiyimmm kızlarr ben çıkıcam şimdi ama evde açıcam neti mutlaka bilgisi olan varsa yazsın unutmayın zuzunuzu

bende de var ondan kız heyecan yapma test yaptım aldım kapı gibim tek çizgimi

bende okurum kızlar burda arkadaşlarımdanda rica ederim ne zaman başlarsanız banada mesaj atın hergün giremiyorum bazen geçmişide okuyamayınca kaçırıyorum gelişmeleri

başladık canım çok sevinirim okuyunca bana mesaj atarsın özelden.Okuyan olursa bana özelden bildirirsen çok sevinirim.İlgin için teşekkürler:)

SeLam kısLar ..
Geçmişi okudum da yasin okuMa fikri çOk iyiymiş..
Dün bende dinLedim Nihat HatipoğLu anLatiodu 41 yasin okunursa diLekLer ALLahın izniyLe kaßuL oLur diye..
Ama bu 41 yasin aynı anda okuNacak kısLAr..
NormaLde bu bazı yerLerde 10-15 tane hafız kıs topLanır bi saatte 41 yasini bitirirLer..öyLe oLur..
ßizim Liste MaşaLLah 70 kişi..41 kişi yeter bize herkes 1 yasin okusa yani..
KısLar bi gün ayarLayaLım ogün o saatte bütün yasinLer okunsun diye haber vereLim..
ßugün cRafty için yarın senin öbürgün benm için inş bu şekiLde duaLArda buLuşaLım..

başladık canım çok sevinirim okuyunca bana mesaj atarsın özelden.Okuyan olursa bana özelden bildirirsen çok sevinirim.İlgin için teşekkürler:)

ben 20 tane alıyım şimdilik okuyunca haber veririm sana burdaki kızlara söliyim yarın ona göre rakam veririm erken bitirelim bide ben daha önce tansel ve crafty için okumuştum oda geçerli olurmuki inş allah herkese bebiş nasip eder sanada teşekkürler canım organize ettiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…