- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.661
Yeni yıLın büyük ikramiyesi oLarak ßebek istiyOrum :97:
SeLam kısLar ..
Geçmişi okudum da yasin okuMa fikri çOk iyiymiş..
Dün bende dinLedim Nihat HatipoğLu anLatiodu 41 yasin okunursa diLekLer ALLahın izniyLe kaßuL oLur diye..
Ama bu 41 yasin aynı anda okuNacak kısLAr..
NormaLde bu bazı yerLerde 10-15 tane hafız kıs topLanır bi saatte 41 yasini bitirirLer..öyLe oLur..
ßizim Liste MaşaLLah 70 kişi..41 kişi yeter bize herkes 1 yasin okusa yani..
KısLar bi gün ayarLayaLım ogün o saatte bütün yasinLer okunsun diye haber vereLim..
ßugün cRafty için yarın senin öbürgün benm için inş bu şekiLde duaLArda buLuşaLım..
biz daha önce birçok kişi için okuduk aynı okuncak diye bi şart yok bildiğim kadarıyla
SeLam kısLar ..
Geçmişi okudum da yasin okuMa fikri çOk iyiymiş..
Dün bende dinLedim Nihat HatipoğLu anLatiodu 41 yasin okunursa diLekLer ALLahın izniyLe kaßuL oLur diye..
Ama bu 41 yasin aynı anda okuNacak kısLAr..
NormaLde bu bazı yerLerde 10-15 tane hafız kıs topLanır bi saatte 41 yasini bitirirLer..öyLe oLur..
ßizim Liste MaşaLLah 70 kişi..41 kişi yeter bize herkes 1 yasin okusa yani..
KısLar bi gün ayarLayaLım ogün o saatte bütün yasinLer okunsun diye haber vereLim..
ßugün cRafty için yarın senin öbürgün benm için inş bu şekiLde duaLArda buLuşaLım..
ben 20 tane alıyım şimdilik okuyunca haber veririm sana burdaki kızlara söliyim yarın ona göre rakam veririm erken bitirelim bide ben daha önce tansel ve crafty için okumuştum oda geçerli olurmuki inş allah herkese bebiş nasip eder sanada teşekkürler canım organize ettiğin için
Eminmisin cNm ? Peki ne kadar zaMana kadar okuNcak süre belirLemeside mi yOk ?
ßende varım etti 24 ..kaLDı 17 : )inşallah canım aynen biz başladık okumaya sayı toplanıyor şuanda 3 yasinimiz var ve Eray 20 yasin alıyor :)eder 23
Eminmisin cNm ? Peki ne kadar zaMana kadar okuNcak süre belirLemeside mi yOk ?
inşallah canım aynen biz başladık okumaya sayı toplanıyor şuanda 3 yasinimiz var ve Eray 20 yasin alıyor :)eder 23
20Yasin valla süpersinn Allah razı olsun okuyan arkadaşlarımızdan.Canım okuyunca bana sayısıylaa haber et oldumu :)) çok ama çok teşekkürlerrr
iyi akşamlar kızlar.benim reglime 3 gün var ama hiç ümidim yok.çok moralim bozuk.sizlerle paylaşmak istedim.ben 1,5 yıllık evliyim.herkes sizlere olduğu gibi bana da bebek sorup duruyo.bu süreç okadar zorki daha nekadar dayanabilirim bilmiyorum.Rabbim nekadar yıprandığımı görecektir elbet.eşim bu konuyu açtırmıyor.ama her gün yeğenleriyle tlfda konuşuyor yeni doğan bir yeğeni var arayıp sesini dinliyor.bunlar beni kahrediyor.evet itiraf etmeliyimki eltilerimi kıskanmaya başladım.eşimin bütün arkadaşlarının çocukları var.en yakın arkadaşıyla aynı gün evlendik.4 aylık oğlu var şimdi.hergün facede arkadaşlarına bakıyor onlar da çocuklarının fotolarını profil resmi yapmış.kızlar her gün ölüp ölüp diriliyorum.bazen niye ben diyorum ama isyan olmasından korkuyorum.nolur bana yardım edin...
iyi akşamlar kızlar.benim reglime 3 gün var ama hiç ümidim yok.çok moralim bozuk.sizlerle paylaşmak istedim.ben 1,5 yıllık evliyim.herkes sizlere olduğu gibi bana da bebek sorup duruyo.bu süreç okadar zorki daha nekadar dayanabilirim bilmiyorum.Rabbim nekadar yıprandığımı görecektir elbet.eşim bu konuyu açtırmıyor.ama her gün yeğenleriyle tlfda konuşuyor yeni doğan bir yeğeni var arayıp sesini dinliyor.bunlar beni kahrediyor.evet itiraf etmeliyimki eltilerimi kıskanmaya başladım.eşimin bütün arkadaşlarının çocukları var.en yakın arkadaşıyla aynı gün evlendik.4 aylık oğlu var şimdi.hergün facede arkadaşlarına bakıyor onlar da çocuklarının fotolarını profil resmi yapmış.kızlar her gün ölüp ölüp diriliyorum.bazen niye ben diyorum ama isyan olmasından korkuyorum.nolur bana yardım edin...
Arkadaşlarımm canlarımm :)) Okunduktan sonraa bana özelden mesaj atarsanız ben o şekilde topiğe yazıcam okunan Yasinleri yazıyorum çünkü :)Şimdiden Allah razı olsun hepinizdenn hepiniz süper insanlarsınız
kızlar çok saolun.bende hep vardır bir hayır diyorum ama işte bi noktaya gelip tıkanıyrm.eşim bilerek yapmıyor tabi ama ben herşeye herkese alınıyorum.kimseyle görüşmek istemiyrm.doktora 5. ayda gittim tahlillerimi yaptı bişy yok dedi.ama devlet hast. gitmiştim.çok ilgilenmediler.3 ay önce üniv. özel olarak doç.dr a gittim.pko varmış dedi.2 aydır klomen yumurta geliştirici ilaç kullanıym.yumurtam gelişiyo ama yine olmuyo işte.eşimle ayrılmayı bile düşünüyrm.onu çocuksuz bırakmaya hakkım yok.belki yine evlenir çocukları olur.
hayır sakın öyle düşünme ayrılık felan eşinde aynı problem olsa sen bırakırmıydın biraz sabır lütfen canım olur inş bu kadar karamsar olma dünya imtihan yeri sabredelimki mükafatımızı alabilelim eşin böle düşündüğünü bilse ne kadar üzülür dimi ama yapma böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?