Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

biz daha önce birçok kişi için okuduk aynı okuncak diye bi şart yok bildiğim kadarıyla

inşallah canım aynen biz başladık okumaya sayı toplanıyor şuanda 3 yasinimiz var ve Eray 20 yasin alıyor :)eder 23

20Yasin valla süpersinn Allah razı olsun okuyan arkadaşlarımızdan.Canım okuyunca bana sayısıylaa haber et oldumu :)) çok ama çok teşekkürlerrr

iyi akşamlar kızlar.benim reglime 3 gün var ama hiç ümidim yok.çok moralim bozuk.sizlerle paylaşmak istedim.ben 1,5 yıllık evliyim.herkes sizlere olduğu gibi bana da bebek sorup duruyo.bu süreç okadar zorki daha nekadar dayanabilirim bilmiyorum.Rabbim nekadar yıprandığımı görecektir elbet.eşim bu konuyu açtırmıyor.ama her gün yeğenleriyle tlfda konuşuyor yeni doğan bir yeğeni var arayıp sesini dinliyor.bunlar beni kahrediyor.evet itiraf etmeliyimki eltilerimi kıskanmaya başladım.eşimin bütün arkadaşlarının çocukları var.en yakın arkadaşıyla aynı gün evlendik.4 aylık oğlu var şimdi.hergün facede arkadaşlarına bakıyor onlar da çocuklarının fotolarını profil resmi yapmış.kızlar her gün ölüp ölüp diriliyorum.bazen niye ben diyorum ama isyan olmasından korkuyorum.nolur bana yardım edin...

valla burdaki herkes süper ne güzel arkadaşlık var burda 20 aldım daha fazlada olcak inş erkenden okuyalım allahın izniyle net rakamı sana özelden atarım canım

Arkadaşlarımm canlarımm :)) Okunduktan sonraa bana özelden mesaj atarsanız ben o şekilde topiğe yazıcam okunan Yasinleri yazıyorum çünkü :)Şimdiden Allah razı olsun hepinizdenn hepiniz süper insanlarsınız

Sakın böyLe şeyLer söLeme cNm anLamadan isyana gider ALLah kOrusun..
Seni çOk iyi anLıyorum..ßak bende 15 ayLık evLiyim..
Aynen anLattıkLarın bende de var..€şimin arkadaşLarıyLa bi-iki ay arayLa evLendik..
Şu anda hepsi hamiLe bazıLarı doğurdu bazıLarı doğurmak üzere..
Hatta bugün sohbete gittim o anLattığım arkadaşLarın hepsi ordaydı..ßüyükLerde hep bana dönüp ee sende yOk mu bişiLer faLAn ..
SıkıLıorum..SabrediOrum..Vardır Raßßimin bi biLdiği diOrum..
Raßßim de bizi böyLE imtihan edio diOrum..HaLbu ki eşimde bende deLi gißi çoCuk seviOruz ama oLmuo..
ALLahtan inançLı insanLarız..Dua et müminin siLahı duAdır..
ßak bi söz vardır :İstediğin şey oLmuyor diye üzüLme ,ßeLki oLmamasın da daha hayır vardır..
Raßßim hayırLı zaMAnda hayırLı sağLıkLı evLAtLar versin hepimize inş..

canım öncelikle allah sabr dayanma gücü versin ama ümitsizliğe kapılma ben herşeyin bi zamanı olduğuna inanırım vakti gelmemiştir bebişin bide doktora falan gitmedinmi sorun varmı acaba inş seninde bebişin olur rabbim çok bekletmez

sakın arkadaşımm olur böyle şeyler eşin onu bilerek yapmıyordur emin ol sen bu şekilde kendini üzersen çocuk falan olmaz stres hormonlarının en üst seviyeye çıkar sonra doğal olraka bebeğin olmasını engeller hormonlar.O yüzdenn kafana takmamayı öğreneceksin baştaa ben 4yıllık evliyim ve bunu yeni öğrendim stresi unuttuğum zaman yumurtalarım ilaçsız büyüyüp çatladı.Lütfen stres yapıp üzme kendini.İlk olarak doktora gitmekle başlayın.Herşey yoluna girer inan bana.Bu arada ne kadarlık evlisiniz??

1,5 yıllıkmış özürdilerim görmedim dur bakalım doktor ne diycek adetinin 2.günü doktora git bakalım hormonlarına falan baksınlarr( kırmızılarr gelsinn biz onun şarkısını söyler oldukk :=))

kızlar çok saolun.bende hep vardır bir hayır diyorum ama işte bi noktaya gelip tıkanıyrm.eşim bilerek yapmıyor tabi ama ben herşeye herkese alınıyorum.kimseyle görüşmek istemiyrm.doktora 5. ayda gittim tahlillerimi yaptı bişy yok dedi.ama devlet hast. gitmiştim.çok ilgilenmediler.3 ay önce üniv. özel olarak doç.dr a gittim.pko varmış dedi.2 aydır klomen yumurta geliştirici ilaç kullanıym.yumurtam gelişiyo ama yine olmuyo işte.eşimle ayrılmayı bile düşünüyrm.onu çocuksuz bırakmaya hakkım yok.belki yine evlenir çocukları olur.

hayır sakın öyle düşünme ayrılık felan eşinde aynı problem olsa sen bırakırmıydın biraz sabır lütfen canım olur inş bu kadar karamsar olma dünya imtihan yeri sabredelimki mükafatımızı alabilelim eşin böle düşündüğünü bilse ne kadar üzülür dimi ama yapma böle

kesinlikle haklısın ama elinden bişey gelmeyince çaresiz kalınca çözümü böyle olabilir diye düşünüyrm.eşimi de çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…