Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bi kere daha diorum
siz nasıl insansınız anlamıyorum
Allah hepinizin dileğini gönlüne göre versin hepinizin
+ la benim regl gelio ben okuyamıcam mı yasin ühüüüüüüü

Ozaman önümüzdeki cuMaya kadar oLsun 1 hafta içinde herkes okusun..
ßu arada bende aLıOrum bi yasin..

MUCKKKKK
ne biçim insansın lafı sanada geçerliii

"onu çocuksuz bırakmaya hakkım yok" gibi türk filmi üzüntülerini çöpe atıyorsun şekerim! Hem ne biliosun dert senin kocan gitti mi doktora!
yok öle ümitsizlik onun bebeği olmasa sen onu bırakıp gidecek misin!
SAKIN SAKIN
gel sen takıl buraya, elalemi boşver onlarla görüşme bizle görüş sen cicim

anaaam herkes gitmiş
ben de okurum yasin, beni de yazın ne zamana kadar okunacak,
organizasyonu yapan arkadaş özel mesajla belirtse iyi olu geçmişi kaçırabiliyorum

kızlarrrr kızlarr kızlarrrrr bende okuyorummm yasınnn yazın benı dee kac tane oldu sındıkk bı yasın dımı haftaya cumaya kadar tamamdırr oldu bılın rabbım kabul eylesınn ınşş

arkadaşlar Yasini şerifi okuyanlar kaç tane okuduysa bana özelden mesaj atsınlarr.Hepinizi seviyorummmm duayla destek olmak çok güzelll:)))

kızlarrrr kızlarr kızlarrrrr bende okuyorummm yasınnn yazın benı dee kac tane oldu sındıkk bı yasın dımı haftaya cumaya kadar tamamdırr oldu bılın rabbım kabul eylesınn ınşş

Canımm yazmıyorum şimdi okuyunca kaç tane okuduysan bana özelden mesaj atarmısınn şimdiden Allah razı olsun.Hadii kızlar dualar Crafty içinnn bekliyoruz Yasin-i şerifleri

yarın benimde sınavım varr kızlar banada dua edinnn :=))inşallah iyi geçerr herkesee iyi geceler tatlı rüyalar bebişlii güzell güzell yıllar diliyorummm :=))):79::79::79: Yarın 3ten sonra görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
günaydınnnn bende burdayım kızlar kolay gelsin işlerinizz ben evhanımıyım yani tatilim hiiççç yok malesef

sağol canım sana da kolay gelsin,
senin de işin zor valla bi pazar günü evde oluyorum onda da haşatım çıkıyo
o iş bu iş derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum hiç farkı yok dışarda çalışmaktan

evet valla çamaşırlar makinede yıkanıyo nevresimleri dün değiştirmiştim gece koca bi bardak vişne suyunu yorganın üstüne döktük bugün tekrar yatak yorgan yıkancak kızım birazdan dersaneye gitcek aynı anda bi sürü işi organize etmek zorundayım siz nasıl hallediyosunuz ben çalışsam başedemem bibi geliyo :26:

çok basit cicim öyle herşeyi görmüyorum,
tozlanmışsa kafamı diğer tarafa çeviriveriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…