- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.681
ben 20 tane alıyım şimdilik okuyunca haber veririm sana burdaki kızlara söliyim yarın ona göre rakam veririm erken bitirelim bide ben daha önce tansel ve crafty için okumuştum oda geçerli olurmuki inş allah herkese bebiş nasip eder sanada teşekkürler canım organize ettiğin için
Ozaman önümüzdeki cuMaya kadar oLsun 1 hafta içinde herkes okusun..
ßu arada bende aLıOrum bi yasin..
iyi akşamlar kızlar.benim reglime 3 gün var ama hiç ümidim yok.çok moralim bozuk.sizlerle paylaşmak istedim.ben 1,5 yıllık evliyim.herkes sizlere olduğu gibi bana da bebek sorup duruyo.bu süreç okadar zorki daha nekadar dayanabilirim bilmiyorum.Rabbim nekadar yıprandığımı görecektir elbet.eşim bu konuyu açtırmıyor.ama her gün yeğenleriyle tlfda konuşuyor yeni doğan bir yeğeni var arayıp sesini dinliyor.bunlar beni kahrediyor.evet itiraf etmeliyimki eltilerimi kıskanmaya başladım.eşimin bütün arkadaşlarının çocukları var.en yakın arkadaşıyla aynı gün evlendik.4 aylık oğlu var şimdi.hergün facede arkadaşlarına bakıyor onlar da çocuklarının fotolarını profil resmi yapmış.kızlar her gün ölüp ölüp diriliyorum.bazen niye ben diyorum ama isyan olmasından korkuyorum.nolur bana yardım edin...
kızlar çok saolun.bende hep vardır bir hayır diyorum ama işte bi noktaya gelip tıkanıyrm.eşim bilerek yapmıyor tabi ama ben herşeye herkese alınıyorum.kimseyle görüşmek istemiyrm.doktora 5. ayda gittim tahlillerimi yaptı bişy yok dedi.ama devlet hast. gitmiştim.çok ilgilenmediler.3 ay önce üniv. özel olarak doç.dr a gittim.pko varmış dedi.2 aydır klomen yumurta geliştirici ilaç kullanıym.yumurtam gelişiyo ama yine olmuyo işte.eşimle ayrılmayı bile düşünüyrm.onu çocuksuz bırakmaya hakkım yok.belki yine evlenir çocukları olur.
kızlarrrr kızlarr kızlarrrrr bende okuyorummm yasınnn yazın benı dee kac tane oldu sındıkk bı yasın dımı haftaya cumaya kadar tamamdırr oldu bılın rabbım kabul eylesınn ınşş
günaydın sessiz ve kimsesiz topic
ben varken kimse yok, herkes varken ben yokum
bu ne yaman çelişki böyle:44:
günaydın cnm..bende varım burda..
cumartesi günleri bu saatlerde sakin oluyo burası.
günaydınnnn bende burdayım kızlar kolay gelsin işlerinizz ben evhanımıyım yani tatilim hiiççç yok malesef
sağol canım sana da kolay gelsin,
senin de işin zor valla bi pazar günü evde oluyorum onda da haşatım çıkıyo
o iş bu iş derken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum hiç farkı yok dışarda çalışmaktan
evet valla çamaşırlar makinede yıkanıyo nevresimleri dün değiştirmiştim gece koca bi bardak vişne suyunu yorganın üstüne döktük bugün tekrar yatak yorgan yıkancak kızım birazdan dersaneye gitcek aynı anda bi sürü işi organize etmek zorundayım siz nasıl hallediyosunuz ben çalışsam başedemem bibi geliyo :26:
çok basit cicim öyle herşeyi görmüyorum,
tozlanmışsa kafamı diğer tarafa çeviriveriyorum
evet cumartesi çalışan şanssız azınlıktanız desene
bir arkadaşımın ikizlerinin fotoğrafını gördüm bugün sabah, güne yine duygusal başladım,
hadi hayırlısı, bak istersen çok tatlular
Esperanto'nun Bahçesi / Bengisu YILDIZ ALUÇ - Milliyet - Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
güzelmiş bende denemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?