- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.701
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın kızlar nasılsınız
bende iyiyim canım sizin buralarda iyi bol rüzgarlıoo günaydın benim toprağım gelmiş..günaydın..
iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
nasıl bizim oralar
günaydıınn iyiyiz sen nasılsın,
ne alemde senin çalışmalar
saol canım çalışmalar bitti şimdi bekliyorum adetimi 5 günüm var
ya kızlar bi kaç gündür yemeklerden sonra midemde akşime oluyo inşallah iyiye işarettir bide normalde adetten 10 gün önce falan göğüslerim şişer ve acırdı ama bu ay 5 gün var hala göğüslerde bişey yok
günaydın kızlarr,benim de bugün ya da yarın beklenmeyen gün,inşallah gelmezler..ama her ay rüyamda görüyorum regli olduğumu yine gördüm
ya kızlar bi kaç gündür yemeklerden sonra midemde akşime oluyo inşallah iyiye işarettir bide normalde adetten 10 gün önce falan göğüslerim şişer ve acırdı ama bu ay 5 gün var hala göğüslerde bişey yok
off be canım benim de akşamları yemekten sonra bulantım oluyodu ofiste öğlen bikaç kez başım dönmüştü kesin bekliyordum güzel bişey ama olmadı,
inşallah senin olur ama yine de çok takılma, sebep aramamaya çalış ki olursa çok mutlu etsin olmazsa fazla üzmesin
du bakalım gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmez
inşallah iyiyiye işarettir canım..ama bana sorarsan benim her ay değişik bişey oluyor..mesela bazı ay göğsüm yumurtlamadan itibaren acımaya başlıo ve regli gününe kadar acıyo..bazen hiç acımıyor..yani değişiyor..ona takılma derim..
doğru diyosun amaaannn hep psikolojik işte
amaaannnn salladım gittiiiiseninde test gününmüş varmı bişeyler yapıcamısın test
yok yaa sanmıyorum her ay değişik bi belirti sonuç hep hüsran allah hayırlısını versin ne diyelimöyle dime hemen kıs belki seninki farklıdır
yarına kadar olmazsa sabah yaparım canım heralde..ama hiç test yapmama gerek kalmadan geliyor mübarek..ben de 2 gün önce yaptım test,hevesten:)test bozuktu sanırım c çizgisinin yanından uzayan enine çizgi çıktı,t nin altında da hayalimsi gri bi çizgi ama baya 40 dakika sonra falan dikkate almıyorum bir enayilik vardı testte
benimde bu ay hiç sancım olmadı..ama adet olsum..hatta hiç beklemiyordum.
böşye detaylara takılmasak daha iyi olur aslında ama çok istediğimiz için takılıyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?