Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

saol canım çalışmalar bitti şimdi bekliyorum adetimi 5 günüm var[/QUOTE]

cnm çalışma hiç bitermi
gerçi rabbim bitiresin,bitincede zor

saol canım çalışmalar bitti şimdi bekliyorum adetimi 5 günüm var

cnm çalışma hiç bitermi
gerçi rabbim bitiresin,bitincede zor [/QUOTE]

öyle ama yoruldum ya her yerim dökülüyo üşüttüm hasta oldum aaa bıraz dinleneyim napalım herşey allahtan o isterse 1 seferde bile olur kısmet artık

ya kızlar bi kaç gündür yemeklerden sonra midemde akşime oluyo inşallah iyiye işarettir bide normalde adetten 10 gün önce falan göğüslerim şişer ve acırdı ama bu ay 5 gün var hala göğüslerde bişey yok

günaydın kızlarr,benim de bugün ya da yarın beklenmeyen gün,inşallah gelmezler..ama her ay rüyamda görüyorum regli olduğumu yine gördüm

off be canım benim de akşamları yemekten sonra bulantım oluyodu ofiste öğlen bikaç kez başım dönmüştü kesin bekliyordum güzel bişey ama olmadı,
inşallah senin olur ama yine de çok takılma, sebep aramamaya çalış ki olursa çok mutlu etsin olmazsa fazla üzmesin

inşallah iyiyiye işarettir canım..ama bana sorarsan benim her ay değişik bişey oluyor..mesela bazı ay göğsüm yumurtlamadan itibaren acımaya başlıo ve regli gününe kadar acıyo..bazen hiç acımıyor..yani değişiyor..ona takılma derim..

doğru diyosun amaaannn hep psikolojik işte

amaaannnn salladım gittiiii seninde test gününmüş varmı bişeyler yapıcamısın test

amaaannnn salladım gittiiii seninde test gününmüş varmı bişeyler yapıcamısın test

yarına kadar olmazsa sabah yaparım canım heralde..ama hiç test yapmama gerek kalmadan geliyor mübarek..ben de 2 gün önce yaptım test,hevesten:)test bozuktu sanırım c çizgisinin yanından uzayan enine çizgi çıktı,t nin altında da hayalimsi gri bi çizgi ama baya 40 dakika sonra falan dikkate almıyorum bir enayilik vardı testte

bu arada ben dün soğan kürüne başladım, adet bitiminden 7 gün sonna diyordu ama ben adet bitiminde başladım,
15 gün içiliyo 7 gün sonra başlasam yumurtlama günümü hayli geçmiş oluyodu
ama ne bileyim böyle daha iyi gibime geldi, bismillah dedim başladım

soğan kürü bitincede incir + havuç katıp kaynatıp içicem 2 gün o da yımırtayı çatlatıyomuş
eşime de keçiboynuz kaynattım dün ooohhh ev buram buram soğan+keçiboynuzu koktu

benimde bu ay hiç sancım olmadı..ama adet olsum..hatta hiç beklemiyordum.
böşye detaylara takılmasak daha iyi olur aslında ama çok istediğimiz için takılıyoruz işte.

öyle dime hemen kıs belki seninki farklıdır
yok yaa sanmıyorum her ay değişik bi belirti sonuç hep hüsran allah hayırlısını versin ne diyelim

benimde bi kere 2 güb geçmişti koş koşa test almaya gittim eve bi geldim ki adet olmuşum buda çok moral bozucu bi durum en iyisi kan testi yaptır kesin sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…