Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

evet hakikaten sinir bozucu,halbuki oluruna bırakıp beklemsek hiç ne güzel olur,annem diyo ki bırak geçsin bi bir hafta,nerdeeeee zaten hiç geçmiyo daa

evet aslında o beilirtilerin olmasını istediğimiz için kendimizi şartlandırıyoruz sanırım

ah ah bir olsada..yaşasak bütün o belirtileri..
bazen ne diyorum biliyomusunuz..eğer ben bebek düşünmeseydim kazara hamile kalırdım..hep öyle olurya düşünmeyenler hep kazara hamile kalır..istiyorumya o yüzden zor olacak.
gerçi Rabbim yeterki ol desin hemencecik oluverir.yumurtlama döneminimi takiip ediyo sanki herkes.

evet hakikaten sinir bozucu,halbuki oluruna bırakıp beklemsek hiç ne güzel olur,annem diyo ki bırak geçsin bi bir hafta,nerdeeeee zaten hiç geçmiyo daa

aman sen annelere bakma..benim annemde öyle..,
geçen hamile kaldığımda günüm 1 hafta geçti kan testi yaptırdım pozitif çıktı.annem diyoki yok o kadar erken kesin sonuç çıkmaz az daha bekleseydin.stresten geçmiştir günün diyo

ben günümün gelmesini bekleyemiyorum 2 gün önceden yapıyorum test
1 hafta asla bekleyemem

ateş ölçersen test yapmana gerek kalmadan sabırla bekleyebilirsin son güne kadar çünkü ateş son gün düşüyor ve adetin geleceğinin sinyalini veriyor ha eğer düşmezse o zaman test yapıyorsun hemen anlıyorsun ama her halukarda sabırla son gün kadar beklemen gerekir

ben günümün gelmesini bekleyemiyorum 2 gün önceden yapıyorum test
1 hafta asla bekleyemem

evet ben de zar zor günüme kadar bekliyorum işte genelde de gecikmeden geliyor,test yapmadan yiyorum kırmızıyı oturuyorum..ama şöyle de birşey var her zaman idrar testi herkeste aynı neticeyi vermiyor bazı kişilerde erkenden hamileliği gösteriyo ama bazı kişilerde de göstermiyor..benim annem 1 hafta sonra bile idrarda çıkmamış..

ne mümkün hayatım adet günümüz zor geliyo bide bir hafta geçmesinimi beklicez nerdeee

o kazayla hamile kalmayıda anlamıyorum hiç nasıl oluyosa bizde yapalım bi kaza

tafçım selam bu arada çok geçmiş olsun canım,inşallah en kısa zamanda tekrar aynı güzel duyguyu yaşarsın..

canım ben 83 lüyüm 27 bitiyo,2.5 senelik evliyim,temmuzdan beri korunmuyoruz,6 aydır yani..sen canım?

bende 84lüyüm :) 2,5 senelik evliyim. mayısdan beri korunmuyoruz ama yaklasık 3 aydır sistemli ve kurallı bir şekilde çalışıyoruz.bu foruma gelmeden önce çok yanlışlarım varmış.buradan öğrendiklerime göre 4.denememiz olacak.bir düşüğüm var..(sistemli çalıştım bir tane tutturdum yani )

yine annemden bir söz sana,belki seninki de söylemiştir..düşğün ayağı içerdedir der merak etme çok beklemzsin hamile kalırsın tekrar,içini rahat tut..hem bildiğim kadarıyla kürtaj bile olmadı,yani kimyasal gebelik gibi sanırım..

evet doğru annemde öle diyo
kimyasal gebelik değilde cnm benimkinin kalbi durmuş.çok küçüktü zaten kendiliğinden düştü kürtaja falan gerek kalmadı yani çok şükür.
ama sana şunu söyleyim ben hep korunmayı bırakmanın yeterli olacağını düşünüyordum öyle değilmiş.ben mesela hiç beklemez hemen duşa koşardım.eğer şu an bildiklerimi bir 6 ay önce bilseydim şu an doğuma gün sayacaktım neyse zamanı gelmemiş demekki daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…