- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.721
yok yaa sanmıyorum her ay değişik bi belirti sonuç hep hüsran allah hayırlısını versin ne diyelim
benimde bi kere 2 güb geçmişti koş koşa test almaya gittim eve bi geldim ki adet olmuşum buda çok moral bozucu bi durum en iyisi kan testi yaptır kesin sonuç
evet hakikaten sinir bozucu,halbuki oluruna bırakıp beklemsek hiç ne güzel olur,annem diyo ki bırak geçsin bi bir hafta,nerdeeeee zaten hiç geçmiyo daa
aaaahh ah böyle sıkıntı yapacağımı bilsem hiç korunur muydum 2.5 yıl
evet aslında o beilirtilerin olmasını istediğimiz için kendimizi şartlandırıyoruz sanırım
evet hakikaten sinir bozucu,halbuki oluruna bırakıp beklemsek hiç ne güzel olur,annem diyo ki bırak geçsin bi bir hafta,nerdeeeee zaten hiç geçmiyo daa
ben günümün gelmesini bekleyemiyorum 2 gün önceden yapıyorum test
1 hafta asla bekleyemem
ben günümün gelmesini bekleyemiyorum 2 gün önceden yapıyorum test
1 hafta asla bekleyemem
ne mümkün hayatım adet günümüz zor geliyo bide bir hafta geçmesinimi beklicez nerdeeeevet hakikaten sinir bozucu,halbuki oluruna bırakıp beklemsek hiç ne güzel olur,annem diyo ki bırak geçsin bi bir hafta,nerdeeeee zaten hiç geçmiyo daa
ah ah bir olsada..yaşasak bütün o belirtileri..
bazen ne diyorum biliyomusunuz..eğer ben bebek düşünmeseydim kazara hamile kalırdım..hep öyle olurya düşünmeyenler hep kazara hamile kalır..istiyorumya o yüzden zor olacak.
gerçi Rabbim yeterki ol desin hemencecik oluverir.yumurtlama döneminimi takiip ediyo sanki herkes.
ateş ölçersen test yapmana gerek kalmadan sabırla bekleyebilirsin son güne kadar çünkü ateş son gün düşüyor ve adetin geleceğinin sinyalini veriyor ha eğer düşmezse o zaman test yapıyorsun hemen anlıyorsun ama her halukarda sabırla son gün kadar beklemen gerekir
aman sen annelere bakma..benim annemde öyle..,
geçen hamile kaldığımda günüm 1 hafta geçti kan testi yaptırdım pozitif çıktı.annem diyoki yok o kadar erken kesin sonuç çıkmaz az daha bekleseydin.stresten geçmiştir günün diyo
ne mümkün hayatım adet günümüz zor geliyo bide bir hafta geçmesinimi beklicez nerdeee
o kazayla hamile kalmayıda anlamıyorum hiç nasıl oluyosa bizde yapalım bi kaza
tafçım selam bu arada çok geçmiş olsun canım,inşallah en kısa zamanda tekrar aynı güzel duyguyu yaşarsın..
selam:80: teşekkür ederim ne yapalım kısmet değilmiş Allah hayırlısını sağlıklısını versin bir dahakine inşallah
ay evet ya resmen teskere bekleyen asker gibiyiz takvimden işaretlediğimi biliyorum manyak gibii:))
ay evet ya resmen teskere bekleyen asker gibiyiz takvimden işaretlediğimi biliyorum manyak gibii:))
iremcim sen kaç yaşındaydın? ne kadarlık evlsin?
canım ben 83 lüyüm 27 bitiyo,2.5 senelik evliyim,temmuzdan beri korunmuyoruz,6 aydır yani..sen canım?
bende 84lüyüm :) 2,5 senelik evliyim. mayısdan beri korunmuyoruz ama yaklasık 3 aydır sistemli ve kurallı bir şekilde çalışıyoruz.bu foruma gelmeden önce çok yanlışlarım varmış.buradan öğrendiklerime göre 4.denememiz olacak.bir düşüğüm var..(sistemli çalıştım bir tane tutturdum yani)
yine annemden bir söz sana,belki seninki de söylemiştir..düşğün ayağı içerdedir der merak etme çok beklemzsin hamile kalırsın tekrar,içini rahat tut..hem bildiğim kadarıyla kürtaj bile olmadı,yani kimyasal gebelik gibi sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?