- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.761
su gibi de oldu
pelte pelte de oldu jöle gibi
ovulasyon dönemi akıntısının aynısı da oldu
böle sarı sümükümsü de oldu
iğrenç saçma bi 3 gündü yani cnm
amin cnm..
sende anlatsana kendini biraz..hep kısa ve öz konuşuyosun.
kaç yıllık evlisin,kaç yaşındasın,nerde oturuyosun... vb.
kızlar peki bişey sorucam size şimdi bugün benim reglim günüm yarın sabahı beklemeden 4 saat idrarı tutup test yapsam mı ne olur yani yapsam
kızlar peki bişey sorucam size şimdi bugün benim reglim günüm yarın sabahı beklemeden 4 saat idrarı tutup test yapsam mı ne olur yani yapsam
benim adet olmadan önce alnımda sivilceler çıkar şimdi aynaya baktımda maalesef yine çıkmış bu ayıda kapatmış olduk böylece
mistrall ve taf siz ne zaman test yapmıştınız geçmesini bekleyip mi reglinin?
canım öyle berlirtilere bakma hiç belli olmuyor böyle şeyler,pozitif düşün:)
ben ateşimle takip ettiğim için adet geleceği günü ateşimden anladım birşeyler olduğunu ve adetten önceki gece yaptım testi erken gebelik testiydi ve ikinci çizgi direk çıkmıştı:97:
eczacıların çoğu ergebelik testi de çok farketmiyo diyo anlamadım ki ben,bu arada yumurtlamanın ertesi gübü ölçtüm ben 36.7 idi ateş, sabah hiç ölçmedim ama dün her yerim ateş gibiydi akşam baktım dayanamyıp dil altından 37.4 çıktı..ama bu sabah korkudan bakamadım
aylardır aynı şey son ana kadar acaba diyorum sonu hep kırmızılar kendimi kandırmanın bi anlamı yok daha çok üzülüyorum sonra şimdeden alıştırıyorum kendimi
akşam ölçtüğünün pek bir değeri yok yani sabah ölçtüğünü dikkate almalısın bir de yumurtlamadan sonra ölçtüğün düzeylerde olmalı adet gününde ölçtüğün de o zaman hamilelikten şüphelenebilirsintabiki yumurtlamadan önceki ateş düzeyini de bilmen gerekir ki kesinyumurtladığın günü tespit edebilesin:97:
benim tablomu inceleyin isterseniz bu tablo 2. ateş ölçümü yaptığım aydı
akşam ölçtüğünün pek bir değeri yok yani sabah ölçtüğünü dikkate almalısın bir de yumurtlamadan sonra ölçtüğün düzeylerde olmalı adet gününde ölçtüğün de o zaman hamilelikten şüphelenebilirsintabiki yumurtlamadan önceki ateş düzeyini de bilmen gerekir ki kesinyumurtladığın günü tespit edebilesin:97:
benim tablomu inceleyin isterseniz bu tablo 2. ateş ölçümü yaptığım aydı
bu kadar hassas nasıl ölçüyosunuz dijital aletlerle mi
yumurtladığın zmaan düşüyo öyle mi ateş hmmmm
peki çatladığını da bilebiliyo muyuz bu yöntemle
bu kadar hassas nasıl ölçüyosunuz dijital aletlerle mi
yumurtladığın zmaan düşüyo öyle mi ateş hmmmm
peki çatladığını da bilebiliyo muyuz bu yöntemle
mistrall ve taf siz ne zaman test yapmıştınız geçmesini bekleyip mi reglinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?