Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

amin cnm..
sende anlatsana kendini biraz..hep kısa ve öz konuşuyosun.
kaç yıllık evlisin,kaç yaşındasın,nerde oturuyosun... vb.

ankaradayım ben nisanda evliliğim 2. yılını dolduracak 83 lüyüm ben de
haziran 2010 dan beri korunmuyordum ama korunmayı bıraktığımdan beri hep sistemli çalııştım ve 5. denememde ekim ayında hamile kaldım. 10 aralıkta da bebeğim alındı kürtajla alındığı gün 10. haftaya giriyorduk sanırım şu günlerde yumurtluyorum çünkü kürtaj olalı 2 haftayı geçti ve kasıklarımda hafif ağrılar ara ara batmalar oluyor ve akıntım da çoğaldı tabi bu ay korunuyoruz yeni kürtajlı olduğum için ilk adetimi olmam lazımmış ondan sonra korunmam ben de

benim adet olmadan önce alnımda sivilceler çıkar şimdi aynaya baktımda maalesef yine çıkmış bu ayıda kapatmış olduk böylece

kızlar peki bişey sorucam size şimdi bugün benim reglim günüm yarın sabahı beklemeden 4 saat idrarı tutup test yapsam mı ne olur yani yapsam

mistrall ve taf siz ne zaman test yapmıştınız geçmesini bekleyip mi reglinin?

ben ateşimle takip ettiğim için adet geleceği günü ateşimden anladım birşeyler olduğunu ve adetten önceki gece yaptım testi erken gebelik testiydi ve ikinci çizgi direk çıkmıştı:97:

bu da benim hamile kaldığım ay ölçtüğüm ateş tablom orda pm am diye yazan benim ilişki günlerim OPK yazan yer de ovulasyon testinin pozitif olduğu yer. DPO dediği yumurtlamadan sonraki günlerim:97:

Eklentiler

• $FFgrafik.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 38
ben ateşimle takip ettiğim için adet geleceği günü ateşimden anladım birşeyler olduğunu ve adetten önceki gece yaptım testi erken gebelik testiydi ve ikinci çizgi direk çıkmıştı:97:

eczacıların çoğu ergebelik testi de çok farketmiyo diyo anlamadım ki ben,bu arada yumurtlamanın ertesi gübü ölçtüm ben 36.7 idi ateş, sabah hiç ölçmedim ama dün her yerim ateş gibiydi akşam baktım dayanamyıp dil altından 37.4 çıktı..ama bu sabah korkudan bakamadım

akşam ölçtüğünün pek bir değeri yok yani sabah ölçtüğünü dikkate almalısın bir de yumurtlamadan sonra ölçtüğün düzeylerde olmalı adet gününde ölçtüğün de o zaman hamilelikten şüphelenebilirsin tabiki yumurtlamadan önceki ateş düzeyini de bilmen gerekir ki kesinyumurtladığın günü tespit edebilesin:97:
benim tablomu inceleyin isterseniz bu tablo 2. ateş ölçümü yaptığım aydı

daha önce hem sabah hem akşam ölçüyodum ikisi arasında 3-4 dizyem fark oluyo sabah ölçemediğimde akşam ölçüp sabahı tahmin ediyordum,çok stres olmıyımıdiye hergün bakmıyorum ama tahmin edebiliyorum büyük ihtimal 37.1 falan sabah ateşi.. ama benim regli günü düşüyo,hep öyle oldu o yüzden ateşten çok anlayamam heralde..akşam 37.4 tü dedim ya şmdi ölçsem bu 36.9 ya da 37 ise büyük ihtimal regli gelmek üzeredir,ama korkuyorum bakmaya halbuki baksam testten farkı yok sanırım

Son düzenleme:

bu kadar hassas nasıl ölçüyosunuz dijital aletlerle mi
yumurtladığın zmaan düşüyo öyle mi ateş hmmmm
peki çatladığını da bilebiliyo muyuz bu yöntemle

digital de olur ama cıvalı derece de olur yumurtlama öncesinde düşüyor çatlamanın ardndan yükseliyor,aslında deneyince anlayabiliyosrsun,ama biraz gerdirici bir durumsıkıntıya girmeyeceksen deneyebilirsin ama en başından ölçüyosun çünkü yumurtlamadan önceki ısını da bilmesin ki düşüşü ve yükselişi görebilesin

dijital termometre ile ölçüyoruz o yüzden hassas oluyor bir de sabah yuyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçmek lazım:97: yumurtlamadan önce düşüyor diye bir şart olmasa bile yumurtladıktan sonra ateşinin ortalamanın üstüne çıkması gerekiyor. bu ateş yükselmesini progesteron hormonu yapıyor. çatlama ile yumurtlama aynı şey değil mi:26: çatlayan yumurta 24 saat tüplerde bekler sonra döllenmediyse atılmak üzere rahime gider.bu olaya yumurtlama diyoruz sanırım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…