- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.801
sen hiç doktora gittinmi cnm?bir sorun yok demi?
bende 1.5 yıllık evliyi.yasım 28 bizde hiçbi sorun yokmuş.3 doktorda öyle dedi.ama benim inanasım gelmiyoo.1 defa aşılama yaptım tutmadı.martta 2.deniycem.sigara kullanıyoruz eşimle acaba diyorum ondanmı
evet canım sigara etkileyebiliyo.hem belki vesile olacaktır.bi an önce bırakmayı düşünün.
bırakırım fakagt.okdar içen arkadaslrım hamile kaldıki.artık bunada inanmaz oldum
seninkinin zamanı gelmemiş daha cnm..bekle sabret bakalım zaman ne gösterecek?
niye öle dedinki.
yani olmaması için bir sebep yoksa eğer daha zamanı var demekki.
bırakırım fakagt.okdar içen arkadaslrım hamile kaldıki.artık bunada inanmaz oldum
herkesin bünyesinde aynı etkiyi yapmıyordur bence
sende etkiliyordur onda etkilemiyordur:26:
kızlarrrrrrr ben bişi ögrendim.erken hamilelik belirtisi için.ama iraz ayıp: sölesemmii
,
deneyen varmııııı::::::?
arkadaşlar ben ilk testimde silik çizgi gördüm..bu sabah tekrarladım ve koyu çizgi kan v e sonuç 596..yani hamileyimmmmmm
arkadaşlar ben ilk testimde silik çizgi gördüm..bu sabah tekrarladım ve koyu çizgi kan v e sonuç 596..yani hamileyimmmmmm
yanlış anlamayın simdien özür diliyom okuyan arakdaslardan.orta parmagını vajinana sokuyorsun.hamile degilsen hemen döl yatagına elin degiyo.hamilkeysen sonsuz bi boşluk oluşuyo.ben simdi yaptım ve degdi.hamile degilim.bunu nenelerimiz yaparmıs eskidenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?