Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

bende 1.5 yıllık evliyi.yasım 28 bizde hiçbi sorun yokmuş.3 doktorda öyle dedi.ama benim inanasım gelmiyoo.1 defa aşılama yaptım tutmadı.martta 2.deniycem.sigara kullanıyoruz eşimle acaba diyorum ondanmı

evet canım sigara etkileyebiliyo.hem belki vesile olacaktır.bi an önce bırakmayı düşünün.

yani olmaması için bir sebep yoksa eğer daha zamanı var demekki.

herkes öyle diyo.benim korkum abiminkided tüp bebekkle oldu.benimde öyle olur diye.gerçi tüp beekte bisi yokta..nebilim ben basarmak istiyom okadar.sen kaç yıllık evlisin.bebiş varmi

kızlarrrrrrr ben bişi ögrendim.erken hamilelik belirtisi için.ama iraz ayıp: sölesemmii
,

yanlış anlamayın simdien özür diliyom okuyan arakdaslardan.orta parmagını vajinana sokuyorsun.hamile degilsen hemen döl yatagına elin degiyo.hamilkeysen sonsuz bi boşluk oluşuyo.ben simdi yaptım ve degdi.hamile degilim.bunu nenelerimiz yaparmıs eskidenn

kızlar herkese selamlarr( Yaw) bu dediğin çok saçma bişey kızlar sakın denemeyin böyle birşeyi.Böyle saçmalıkmı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…