- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.781
dijital termometre ile ölçüyoruz o yüzden hassas oluyor bir de sabah yuyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçmek lazım:97: yumurtlamadan önce düşüyor diye bir şart olmasa bile yumurtladıktan sonra ateşinin ortalamanın üstüne çıkması gerekiyor. bu ateş yükselmesini progesteron hormonu yapıyor. çatlama ile yumurtlama aynı şey değil mi:26: çatlayan yumurta 24 saat tüplerde bekler sonra döllenmediyse atılmak üzere rahime gider.bu olaya yumurtlama diyoruz sanırım:26:
mistrall sen 2.buçuk yıllık evlisin ama neden tickerın da 6 aylık evli gibi görünüyorsun başka bir amaç için mi yapmıştın o tickerı :26:
cnm ben adetim geçtikten 1 hafta sonra ilk testimi yapmıştım..çıkmıştı ikinci çizgi.
dinledim vallaistersen dinleme
:)))ben dinlemiycem yapıcam 2 saat sonra eheheheh:))neyse akşama da yemekli misafirim var ben burdayım gidiyim de iş yapıyım öptüm sizi kızlarrr...sonuç negatif çıkacak büyük ihtimal ama yapıcam heves işteeee...
hadi hayırlısı olsun..günün geçmedi değilmi senin daha?
umarım iyi haberler verirsin bize.
merhabaa benimde adetim gecen hafta bir gün geçmişti. hemen kan testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı :):):) umarım seninde öyle olur kan testinde genelde belli oluyor bu günlerdeinşallah canım ama sanmagünüm bugün canım,ama yarın da gelebilir 1 gün farkediyo bazen..
ben geldimmm:) başım agrıyooo.varya bunu bile hamilelige yoruyom.kafayı yidim sanırsam
hmmm umutsuz vaka
artık hamile miyim diye düşünme olsa çıkacak zaten
hatta bikaç aya patlayacak karnından
o yüzden daha fazla düşünme derim ben
haaa sen yapabiliyo musun dersen
ama varya bizde çokn abartıyoruz dimi.yani bi unutabilsek olcakta.her saniye insanin kafasında olurmu ya.benim öle vallaaaa.
aynen canım çok mutsuzum.saniye aklımdan çıkmıyor
bide neye gıcık oluyorum biliyomusun.yapıp yapıpta ay sonunda kırmızıların gelmesine.yani bir anda haydaaaa diyesin geliyo.1.5 senedir hiç korunmadan yapıyoruz.nasıl tutmuyo hiç anlamış degilim
canım ya bende aynen öyleyim.sabır sabır tüketiyo bizi.ve bu yolda da hep yalnız olduğumuzu düşünüyrm.
kaç yıllık evlisiniz.bide bi sorununuz varmı:?
1.5 yıllık evliyim.sorun bende pko var ilaçla büyüyor yumurtalar ama yine olmuyo.sende bi sorun var mı?yaş kaç?benim 26 bitiyo.yani yaşımda geçmeden olsun istiym.
bide neye gıcık oluyorum biliyomusun.yapıp yapıpta ay sonunda kırmızıların gelmesine.yani bir anda haydaaaa diyesin geliyo.1.5 senedir hiç korunmadan yapıyoruz.nasıl tutmuyo hiç anlamış degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?