Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

öyle mi amanın ben baştan yanlış biliyorum o zaman
ben sanıyoum ki yumurtluyoruz belli bi büyüklüğe gelince çatlıyo sonraki 2 gün döllenme olursa oluyo olmazsa gidiyo:26::26:

mistrall sen 2.buçuk yıllık evlisin ama neden tickerın da 6 aylık evli gibi görünüyorsun başka bir amaç için mi yapmıştın o tickerı :26:

Son düzenleme:

hadi hayırlısı olsun..günün geçmedi değilmi senin daha?
umarım iyi haberler verirsin bize.

ben geldimmm:) başım agrıyooo.varya bunu bile hamilelige yoruyom.kafayı yidim sanırsam

ben geldimmm:) başım agrıyooo.varya bunu bile hamilelige yoruyom.kafayı yidim sanırsam

hmmm umutsuz vaka
artık hamile miyim diye düşünme olsa çıkacak zaten
hatta bikaç aya patlayacak karnından
o yüzden daha fazla düşünme derim ben
haaa sen yapabiliyo musun dersen

hmmm umutsuz vaka
artık hamile miyim diye düşünme olsa çıkacak zaten
hatta bikaç aya patlayacak karnından
o yüzden daha fazla düşünme derim ben
haaa sen yapabiliyo musun dersen

ama varya bizde çokn abartıyoruz dimi.yani bi unutabilsek olcakta.her saniye insanin kafasında olurmu ya.benim öle vallaaaa.

fal baktırmak istiyorummm.bilen varmı acabaaa.tek nezaman hamile oldugumu söylesin yeter bana:)

aynen canım çok mutsuzum.saniye aklımdan çıkmıyor

bide neye gıcık oluyorum biliyomusun.yapıp yapıpta ay sonunda kırmızıların gelmesine.yani bir anda haydaaaa diyesin geliyo.1.5 senedir hiç korunmadan yapıyoruz.nasıl tutmuyo hiç anlamış degilim

bide neye gıcık oluyorum biliyomusun.yapıp yapıpta ay sonunda kırmızıların gelmesine.yani bir anda haydaaaa diyesin geliyo.1.5 senedir hiç korunmadan yapıyoruz.nasıl tutmuyo hiç anlamış degilim

canım ya bende aynen öyleyim.sabır sabır tüketiyo bizi.ve bu yolda da hep yalnız olduğumuzu düşünüyrm.

1.5 yıllık evliyim.sorun bende pko var ilaçla büyüyor yumurtalar ama yine olmuyo.sende bi sorun var mı?yaş kaç?benim 26 bitiyo.yani yaşımda geçmeden olsun istiym.

bende 1.5 yıllık evliyi.yasım 28 bizde hiçbi sorun yokmuş.3 doktorda öyle dedi.ama benim inanasım gelmiyoo.1 defa aşılama yaptım tutmadı.martta 2.deniycem.sigara kullanıyoruz eşimle acaba diyorum ondanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…