- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #1.081
Ya bence bi insan hamiLeyse iLLaki vücudu daha değişik oLur hani diosya adetLe aynı beLirtiLer gebeLik belirtiLEri diye..
Yani eğer hamiLeysek insan hissetMEz mi yaaa?
hiç olmadıgım içinn:))))))))))
ben yapamiyorum malesef,bu ay 3 tane test yaptim. ama malesef bugün adet oldum
ben 4 defa hamilelik yasadim hepsindede hissettim ,ya ilk hamileligimi bile hissetmistim,insanin icine doguyo,böyle garip bi duygu oluyo,
ay cNm yaa bu saNa ders oLsun işte bi daha test yapMa fikrini kafandan at..emin oL ozaMan daha az üzüLceksin..
Çünkü bi umutLa gidiOsun test aLiosun sOnra tek çizgiyse kafayı yiOsun ..daha çOk strese giriOs ozaMan..
heLe heLe o testLere veriLen paraLara yazık yaa..
benim henüz ikinci ayım ama öncesinde yasmin kullandım da içime kurt düşüyo(
valla her an aklımda bu ay olmasa bile inş. diger ay olur(
bende bu ay arami versem diyorum,beynimi dinlendirmek icin,cünkü bende büyük bir ihtimal pskolojik olarak hamile kalamiyorum,baska hic bir sorunum yok cünkü,bir nevi beyin aldatmacasi yapiyim diyorum
4 tane hamiLeLik geçirdiğine göre doğru demeKKi bi sOrun yOk sende..Ne mutLu sana ki hamiLe kaLabiLiosun..Demekki tek sOrun stres senin ki..
kızlar lh degerim 6.60 çıktı anlayan varmı??
kızlar lh degerim 6.60 çıktı anlayan varmı??
varmi yokmu bende anlamadim sekerim,ilk hamileligim her sey normal sorunsuz bir hamilelik dogumum normal bide nur topu gibi bir oglus,ama gerisi yokkk,3 defa düsük yaptim,tüpler asilamalar,en son bu sene rahim filmi cektirdim tüplerimde de sorun yokmus,esimdede bir sorun yok, geriye tek sey kaliyo pskolojik,3 senedirde hamile kalamadim,artik hamilede kalamiyorum
ya hani bu yumurtlama dönemlerinde felan tavan yapıyo lüteinleştirici hormon.beta hcg baktırırken onada bi baktırdım pek nlamadım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?