Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

Ya bence bi insan hamiLeyse iLLaki vücudu daha değişik oLur hani diosya adetLe aynı beLirtiLer gebeLik belirtiLEri diye..
Yani eğer hamiLeysek insan hissetMEz mi yaaa?

ben 4 defa hamilelik yasadim hepsindede hissettim ,ya ilk hamileligimi bile hissetmistim,insanin icine doguyo,böyle garip bi duygu oluyo,

ben yapamiyorum malesef,bu ay 3 tane test yaptim. ama malesef bugün adet oldum

ay cNm yaa bu saNa ders oLsun işte bi daha test yapMa fikrini kafandan at..emin oL ozaMan daha az üzüLceksin..
Çünkü bi umutLa gidiOsun test aLiosun sOnra tek çizgiyse kafayı yiOsun ..daha çOk strese giriOs ozaMan..
heLe heLe o testLere veriLen paraLara yazık yaa..

ben 4 defa hamilelik yasadim hepsindede hissettim ,ya ilk hamileligimi bile hissetmistim,insanin icine doguyo,böyle garip bi duygu oluyo,

He bende buNdan behsediyoruM işte..Hiç hamiLeLik geçirMedim ama bende öyLe düşünüorum insan iLLaki hisseder farkLı bişey içinde bi canLı tutunuO bi farkLı oLur heraLDe..

bu ay arkadasim getirdi hastaneden testleri,bu ay kärdayim:1

bende bu ay arami versem diyorum,beynimi dinlendirmek icin,cünkü bende büyük bir ihtimal pskolojik olarak hamile kalamiyorum,baska hic bir sorunum yok cünkü,bir nevi beyin aldatmacasi yapiyim diyorum

bende bu ay arami versem diyorum,beynimi dinlendirmek icin,cünkü bende büyük bir ihtimal pskolojik olarak hamile kalamiyorum,baska hic bir sorunum yok cünkü,bir nevi beyin aldatmacasi yapiyim diyorum

4 tane hamiLeLik geçirdiğine göre doğru demeKKi bi sOrun yOk sende..Ne mutLu sana ki hamiLe kaLabiLiosun..Demekki tek sOrun stres senin ki..

4 tane hamiLeLik geçirdiğine göre doğru demeKKi bi sOrun yOk sende..Ne mutLu sana ki hamiLe kaLabiLiosun..Demekki tek sOrun stres senin ki..

varmi yokmu bende anlamadim sekerim,ilk hamileligim her sey normal sorunsuz bir hamilelik dogumum normal bide nur topu gibi bir oglus,ama gerisi yokkk,3 defa düsük yaptim,tüpler asilamalar,en son bu sene rahim filmi cektirdim tüplerimde de sorun yokmus,esimdede bir sorun yok, geriye tek sey kaliyo pskolojik,3 senedirde hamile kalamadim,artik hamilede kalamiyorum

ßak ALLah bağışLasın en azından bi tane sağLıkLı bi çocuğun var..Demekki ikinci çocuk için Raßßim biraz daha bekLe dio tam zaManı geLmemiş demekki..ßiraz saßır ..HamiLe kaLAbiLiosan oLacaktır eLbet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…