- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.821
kızlar herkese selamlarr( Yaw) bu dediğin çok saçma bişey kızlar sakın denemeyin böyle birşeyi.Böyle saçmalıkmı olur
arkadaşlar ben ilk testimde silik çizgi gördüm..bu sabah tekrarladım ve koyu çizgi kan v e sonuç 596..yani hamileyimmmmmm
o ne öyle be bi parmaklamadığımız kalmıştı hiçte yapamam öyle bişey beklerim daha iyi
yoo saçma degil.bunu deneyen hamile arakdaslarım oldu.ve hamile olmayanlarda denedi.belki kesin degil ama.dogru vçıkabiliyo
evet ilk duydugunda insan igreti gibi geliyo.ama dogru çıkıyo dennice acaaba dedim.ama yapıp yapmamak herkese özgü tabi
o ne öyle be bi parmaklamadığımız kalmıştı hiçte yapamam öyle bişey beklerim daha iyi
töbee töbee allah iyiliğini versin seninn
slm kızlarrrr nasılsınız geçmişi okuyayım dedim olmadıvarmı güzel haberler canlarrrrrrr
canım tebrik ederim hemen vücudundaki değişiklikleri bizimle paylaşırmısın adetin geçmişmiydi aydınlat bizi şekerim
teşekkür ederim...13. denemeden sonra elde ettik bebeşimi...belirtilerim şunlardı işkiden 3 gün sonra inanılmaz şekilde gögüs uçlarım acıdı..göğüs kenarlarında kahverengi ksımda lekeler oluştu...başka da belirtim olmadı...baby starın erkek gebelik testini yapmıştım perşembe günü silik çıktı..bu sabah evde yineledim..daha sonrada kan verdim.
Nisancımm çok sevindim canımmşükürler olsunn ne mutlu sanaa hadii hayırlısıı sağlıklaa gelsin inşallahhhh
teşekkür ederim...13. denemeden sonra elde ettik bebeşimi...belirtilerim şunlardı işkiden 3 gün sonra inanılmaz şekilde gögüs uçlarım acıdı..göğüs kenarlarında kahverengi ksımda lekeler oluştu...başka da belirtim olmadı...baby starın erkek gebelik testini yapmıştım perşembe günü silik çıktı..bu sabah evde yineledim..daha sonrada kan verdim.
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinteşekkür ederim..ben bebişimi 13. denemede elde ettim..dualarım sizinle en kısa zamanda mutlu haber alrsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?