Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

kızlar herkese selamlarr( Yaw) bu dediğin çok saçma bişey kızlar sakın denemeyin böyle birşeyi.Böyle saçmalıkmı olur

yoo saçma degil.bunu deneyen hamile arakdaslarım oldu.ve hamile olmayanlarda denedi.belki kesin degil ama.dogru vçıkabiliyo

yoo saçma degil.bunu deneyen hamile arakdaslarım oldu.ve hamile olmayanlarda denedi.belki kesin degil ama.dogru vçıkabiliyo

öyledee sağlıksız şöyle düşünelim diyelimki hamilesin bunu yapan ya mikrop kaparsa.Oluşacak bebeğede zarar verebilir.sağlıklı bir olay değil.Sonuçta hızlı gebelik testleri var kandan 1 günlük dahi olsa çıkıyor bu gibi yöntemler varken sağlıksız koşulları denemeyelim diye söylüyorum

canım tebrik ederim hemen vücudundaki değişiklikleri bizimle paylaşırmısın adetin geçmişmiydi aydınlat bizi şekerim

teşekkür ederim...13. denemeden sonra elde ettik bebeşimi...belirtilerim şunlardı işkiden 3 gün sonra inanılmaz şekilde gögüs uçlarım acıdı..göğüs kenarlarında kahverengi ksımda lekeler oluştu...başka da belirtim olmadı...baby starın erkek gebelik testini yapmıştım perşembe günü silik çıktı..bu sabah evde yineledim..daha sonrada kan verdim.

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benimde her ay adetten 10 gün önce acıyan göğüslerde tık yok hala

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

nisancığım gündaşım
TEPRİK KOYARIM SANAAAAAAAA

ayrıca da kızlar parmaklamayın kendinizi töbe töbe
tırnak var hijyenik değil vs vs
test alın , ateş ölçün
deliliğin de bi sınırı var canım aaaaa :)
hamilelikte her yol mübah dediysek bu kadar da değil

hayırlı olsun allah sağlıkla kıcağınada nasip etsin inş amaaaaannn benim göğüsler her ay şişiyo şişiyo iniyo boşu boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…