Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

merhaba arkadaşlar ben de bekliyorum bakalım neler olacak çift mi tek mi... adetime daha yaklaşık 17 gün var... artık hamilelikle ilgili o kadara çok şey biliyorm ki sanki psikolojikmen yaşıyorum o belirtileri... sık idrar yorgunluk baş ağrısı bel ağrısı felan... oooooofffffffff rabbim hepimize sabır versin...

kızlar bugün markete giderken yol kenarındaki çöpler dağılmış yerlere anam ne görim hamilelik testi acaba bu bi işaretmi diye eğildim iyice aman tek çizgi sokakta bile raht yok herşey bebiş hatırlatıyo ya :1

NISANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canim tebriklerrrrrhadi gozun aydin darisi kizlarein basinaaaaaaa

aklumuzu kacirmasak eyudurrr

canim dedigin dogru eli hijyenik hakle getirdikten sonra yikayip sabunladiktan sonraa dedigin gibi orta barnak hop icerdeee eger elin degerse rahim agzina hamis degilsen yok degmesse rahim agzi yukari cukmussa hamissin biú kadder basittt

anam benmde bir iki gundur cok acioyr yaaaa ailiski esnasinda rahim agzi hayir olsunnnnnnnn:78:

selam millet
Gurbetgüzeli ablam nehaber
crafty adet oldumu?
bi habar vaaamı?
nisan hamıleymiş

nisaaan tebrıkler canım :)

ne olsun canimm kizimi susledim pusledim babayla nisan yolladim evde yusufcukla oturuyom ortanca oglandaaa komsuda oynuyorrr

pazartesi sunnet olacaklar yarin temizlik yapcam hazirlik yapcam yataklarini faln yapcam bakalim yaaa ceyiz ascam insallhhhh

aaaaa doğruya sünnet vardı söylemiştin cnm
ne tatlı telaşlar bunlar yaaa
Allah bizlere de nasip etsin
Allah oğullarının damatlıklarını da göstersin ablacım
kızın da çokkk guzel bı kızzzz cok suslemeseydın nazara gelmesınnnnn

sagol canim benim sizlere nasip olsun insallhhhhh
sorma hatta biz dalga gectik kizim dedim seni gelinle karistirip gelin kizim diye sap olilermis deim gulustukkk saclari falan kuaförden cikmis gibi guzel oldu resim koyarim insallhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…