- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.861
şaşkınlıgının sebebı nedır tatlım mahsıuru yoksa?
valla ole pc yavas caliysiyorrr zar zor girip yaziyorum canimmm hamis haberleri ni aliyom seviniyom isteeeeeablacım iyiyim şükür yaramaz bi durum yok..seni görünce daha iyi oldum..seni az görüyoruz topiğimizde...
Allahi kolaylik nasip etsin canim benimmmmm insallh hersey yolunda gider sonunda sen debizde mutlu ve huzurlu oluruzzzzyok bitanem..Tüp bebek tedavisine başladıkya vallahi tuhafım...Uzun protokol uygulanacakmış tedavide ..dün ilaçlara başladım...İnşallah sonu olumlu olur..maddi ve manevi zor bi süreç..
yok bitanem..Tüp bebek tedavisine başladıkya vallahi tuhafım...Uzun protokol uygulanacakmış tedavide ..dün ilaçlara başladım...İnşallah sonu olumlu olur..maddi ve manevi zor bi süreç..
yok bitanem..Tüp bebek tedavisine başladıkya vallahi tuhafım...Uzun protokol uygulanacakmış tedavide ..dün ilaçlara başladım...İnşallah sonu olumlu olur..maddi ve manevi zor bi süreç..
valla ole pc yavas caliysiyorrr zar zor girip yaziyorum canimmm hamis haberleri ni aliyom seviniyom isteeeee
beklemede canim benim sagolasin insallh sizlerede hamislik nasip olsunnnnn
tannsel hayirola giii ne olduuu insallh sorun yoktur guzelimmm
anamherufu yakala aa yimirtan catlamussssssSeLam kısLar :82:
ßu ay kesin yumurtLadım kasık ağrısı, yumurta akı akıntım oLdu şimdi de sarı sarı akıntım oLuo..
İnşaLLah yumurtLama boşa gitMeMiştir..
İnşaLLAaaaaaaaaaaaahhhhhhhvarDır
kızlar bende çarşamba doktora gittim alttan muayene etti çok şükür bir sorun yok.Eşim içinde spermiyogram testi istedi.Birde adetin 3.günü eşinin sonuçlarıyla gel bebek için tedaviye başlayalım dedi.Bakalım hayırlısı.spermiyogram için kaç gün cinsel perhiz gerekli doktorum 3 gün gibi bişey dedi ama.
sakınnnnnnnnnn karamsar olmayok bitanem..Tüp bebek tedavisine başladıkya vallahi tuhafım...Uzun protokol uygulanacakmış tedavide ..dün ilaçlara başladım...İnşallah sonu olumlu olur..maddi ve manevi zor bi süreç..
SeLam kısLar :82:
ßu ay kesin yumurtLadım kasık ağrısı, yumurta akı akıntım oLdu şimdi de sarı sarı akıntım oLuo..
İnşaLLah yumurtLama boşa gitMeMiştir..
İnşaLLAaaaaaaaaaaaahhhhhhhvarDır
niye gi ben ac geziyom yaaaaaaaaaoffff karnım acıktı yine yaaa
anamherufu yakala aa yimirtan catlamussssss acucuk acuk oldu emmeeee ne edelimmmmuuu
tutcek insallhh giiiiii hadi hayirlilsi bakemmmmmmm
Çok iyi anLadım aßLacıM thank yOu ..
çaLışıos çaLışıos da tutMuo inş bu ay beLki tutMuştur
kızlar bende çarşamba doktora gittim alttan muayene etti çok şükür bir sorun yok.Eşim içinde spermiyogram testi istedi.Birde adetin 3.günü eşinin sonuçlarıyla gel bebek için tedaviye başlayalım dedi.Bakalım hayırlısı.spermiyogram için kaç gün cinsel perhiz gerekli doktorum 3 gün gibi bişey dedi ama.
€wt şekerim 3 gün iLşkiye girMicek..
Hadi hayırLısı oLsun inş oLumsuz bişiy yOktur..
niye gi ben ac geziyom yaaaaaaaaa:18::18:
offff karnım acıktı yine yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?