Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ablacım iyiyim şükür yaramaz bi durum yok..seni görünce daha iyi oldum..seni az görüyoruz topiğimizde...
valla ole pc yavas caliysiyorrr zar zor girip yaziyorum canimmm hamis haberleri ni aliyom seviniyom isteeeee
beklemede canim benim sagolasin insallh sizlerede hamislik nasip olsunnnnn

tannsel hayirola giii ne olduuu insallh sorun yoktur guzelimmm

yok bitanem..Tüp bebek tedavisine başladıkya vallahi tuhafım...Uzun protokol uygulanacakmış tedavide ..dün ilaçlara başladım...İnşallah sonu olumlu olur..maddi ve manevi zor bi süreç..
Allahi kolaylik nasip etsin canim benimmmmm insallh hersey yolunda gider sonunda sen debizde mutlu ve huzurlu oluruzzzz

yok bitanem..Tüp bebek tedavisine başladıkya vallahi tuhafım...Uzun protokol uygulanacakmış tedavide ..dün ilaçlara başladım...İnşallah sonu olumlu olur..maddi ve manevi zor bi süreç..

canım inşallah senin için hayırlısı olur.Allahım yardımcın olsun ve emeklerin boşa çıkmasın.

allah yardımcın olsun içini ferah tut her zorluğun ardından bi kolaylık vardır unutma allah yüzünü güldürsün inşallah

SeLam kısLar :82:
ßu ay kesin yumurtLadım kasık ağrısı, yumurta akı akıntım oLdu şimdi de sarı sarı akıntım oLuo..
İnşaLLah yumurtLama boşa gitMeMiştir..
İnşaLLAaaaaaaaaaaaahhhhhhh varDır

kızlar bende çarşamba doktora gittim alttan muayene etti çok şükür bir sorun yok.Eşim içinde spermiyogram testi istedi.Birde adetin 3.günü eşinin sonuçlarıyla gel bebek için tedaviye başlayalım dedi.Bakalım hayırlısı.spermiyogram için kaç gün cinsel perhiz gerekli doktorum 3 gün gibi bişey dedi ama.

anamherufu yakala aa yimirtan catlamussssss
acucuk acuk oldu emmeeee ne edelimmmmuuu

€wt şekerim 3 gün iLşkiye girMicek..
Hadi hayırLısı oLsun inş oLumsuz bişiy yOktur..

sakınnnnnnnnnn karamsar olma
hep iyi düşüneceğiz bu yolda canım
birbirimize destek olucaz tamammı
hersey süper olucak
crafty nın de işlemler baslıyo ınsalllahhhhhhhhhhhhıkınız de hepımız de bebişliolucaz tatlişşş

kız yumurtalı hatunnnnnnn
bende yumurtlama evremdeyimmmm
guunun ne zaman cnm
benım 10 ocakkkkkkk gene gundaşmıyız diye şeyttim de

hayırlı olsun canım
3 gun perhız 4. gunun sabahı sperm verilir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…