Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

dr kontrolünde yumurtlama takibi yaptırdım bu ay olur diye düşündüm ama dedğiniz gibi kısmet inş fazla beklemeyiz

Kızlar tüp bebek yaptıracak olan Tansel'ede 313 Ayetel kürsü okuyalım lütfen.Okuyan olursa bana özelden msj atsın.Crafty için Yasin okuyanlar varsa yine aynı şekilde bana msj atsın.Tüp bebek süreçleri umarımm iyi geçer.Dualarımız kabul,sonucuda güzel olur inşallah.Tanselim Yasin suresi biraz zorluyor sanırım.Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olurmuş.CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
toplam=3 yasini şerif
(KIZLAR REGL DÖNEMİNDE bende inşallah yarın okuyacağım.Okuyacaklar çok yani desteklerinizi bekliyoruz
TANSEL İÇİN AYETEL KÜRSİ
Tgba87=10 ayetel kürsi
toplam=10 ayetel kürsi

hadi bakalım kızlar dualarımızı eksik etmeyelim

enbuuu Rabbim aramatsin canim hosgeldinnn yumurtaladin annn et ete degecek bunu unutmaaaa
ulen esleemmm hadi gazan mubarek olaaaaa amuda gakmayi unutma emiiiii giii yat da kalkmaa spermle yimirtya pisir anacim sofya geturrr okimi dadlummmm

ben okuduktan sonra bildirecegim insallah sayiyiiiii

canım ne zamana kadar okunacak

tamam canımm sen okuyunca bana bildir özelden ben hemen eklerimm oraya okunanları yazıyorum çünküü.çok sağoll valla okundukçaa çok mutlu oluyorum.İnşallah duaları dilekleri kabul olur:)

inşallah canım ya çok yürekten isterim inşallah hepimizin muradını verir rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…