- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.901
ben 1 yıllık evliyim 5 aydır deniyorum.
bütün tahliller yapıldı herşey normal çok umutlanmasammı
herşey normalse kendini sıkma streste hamileliği etkiliyor bi sorun yoksa uygun zamanda olacaktır inşallah
bütün tahliller yapıldı herşey normal çok umutlanmasammı
eşiniz için de gereklı muayene ve tetkıkler yapıldıysa
ve sorun yoksa
beklemktn baska bısey yapmanıza gerekyoktur
ben de 3 yıllık evlıyım
5-6 aydır denıyorum
herhangı br sorun yok
fakat henuz gebe kalamadım..
herşey kısmet:89:
peki sizin çocuğunuz varmı yada hamilemisiniz ?
hayır henüz çocuğum yok hamilede değilim bende 6 aydır deniyorum henüz sonuç alamadım inşallah bu ay olur
kızlar iyi akşamlar ben cıkıyorum
beklemedeciğim görüşürüzzzzzzzz kib.
hayır henüz çocuğum yok hamilede değilim bende 6 aydır deniyorum henüz sonuç alamadım inşallah bu ay olur
Kızlar tüp bebek yaptıracak olan Tansel'ede 313 Ayetel kürsü okuyalım lütfen.Okuyan olursa bana özelden msj atsın.Crafty için Yasin okuyanlar varsa yine aynı şekilde bana msj atsın.Tüp bebek süreçleri umarımm iyi geçer.Dualarımız kabul,sonucuda güzel olur inşallah.Tanselim Yasin suresi biraz zorluyor sanırım.Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olurmuş.CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
toplam=3 yasini şerif
(KIZLAR REGL DÖNEMİNDE bende inşallah yarın okuyacağım.Okuyacaklar çok yani desteklerinizi bekliyoruz
TANSEL İÇİN AYETEL KÜRSİ
Tgba87=10 ayetel kürsi
toplam=10 ayetel kürsi
hadi bakalım kızlar dualarımızı eksik etmeyelim
Kızlar tüp bebek yaptıracak olan Tansel'ede 313 Ayetel kürsü okuyalım lütfen.Okuyan olursa bana özelden msj atsın.Crafty için Yasin okuyanlar varsa yine aynı şekilde bana msj atsın.Tüp bebek süreçleri umarımm iyi geçer.Dualarımız kabul,sonucuda güzel olur inşallah.Tanselim Yasin suresi biraz zorluyor sanırım.Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olurmuş.CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
toplam=3 yasini şerif
(KIZLAR REGL DÖNEMİNDE bende inşallah yarın okuyacağım.Okuyacaklar çok yani desteklerinizi bekliyoruz
TANSEL İÇİN AYETEL KÜRSİ
Tgba87=10 ayetel kürsi
toplam=10 ayetel kürsi
hadi bakalım kızlar dualarımızı eksik etmeyelim
Gurbet güzelimmm tamam canımm bildirirsin bende ilave ederim :=)ben okuduktan sonra bildirecegim insallah sayiyiiiii
canım ne zamana kadar okunacak
Gurbet güzelimmm tamam canımm bildirirsin bende ilave ederim :=)
41 yasin ve 313 Ayetel kürsi bitene kadar canımmmm.
belli bi süresiok yani bende craft için 1 yasin tansel için 20 tane ayetel kürsi alayım o zman
tamam canımm sen okuyunca bana bildir özelden ben hemen eklerimm oraya okunanları yazıyorum çünküü.çok sağoll valla okundukçaa çok mutlu oluyorum.İnşallah duaları dilekleri kabul olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?