- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
- #10.921
iyi geceler kızlaar.. nasılsınız?!
*crafty ve tannsel için okuyunca sayı bilgisi veririm..
* mide şişkinliğine soda rahatlatır diyorlar.. gazı çıkarttırıyormuş.. denemedim hiç (sevmediğim için)
* hepinizi çok özlüyorum
Kızlar tüp bebek yaptıracak olan Tansel'ede 313 Ayetel kürsü okuyalım lütfen.Okuyan olursa bana özelden msj atsın.Crafty için Yasin okuyanlar varsa yine aynı şekilde bana msj atsın.Tüp bebek süreçleri umarımm iyi geçer.Dualarımız kabul,sonucuda güzel olur inşallah.Tanselim Yasin suresi biraz zorluyor sanırım.Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olurmuş.CRAFTY İÇİN YASİN-İ ŞERİF
Poti-1 yasin
katre-inur-1yasin
eylül-1 yasin
toplam=3 yasini şerif
(KIZLAR REGL DÖNEMİNDE bende inşallah yarın okuyacağım.Okuyacaklar çok yani desteklerinizi bekliyoruz
TANSEL İÇİN AYETEL KÜRSİ
Tgba87=10 ayetel kürsi
toplam=10 ayetel kürsi
hadi bakalım kızlar dualarımızı eksik etmeyelim
ay kız kıyamam... akşam yeğende öyle olmuştu .. dedim git biraz gaz sal rahatlarsınbi ton laf saydı.. odadan çıkar çıkmaz da zartttt.. :) tabi rahatladı da .. ben diyince tuhafına gitti çocuğun :) yengeyim ya..
tamam koprinamm.Allah kabul etsin inşallahiyi geceler kızlaar.. nasılsınız?!
*crafty ve tannsel için okuyunca sayı bilgisi veririm..
* mide şişkinliğine soda rahatlatır diyorlar.. gazı çıkarttırıyormuş.. denemedim hiç (sevmediğim için)
* hepinizi çok özlüyorum
tugbam sağol canım.dualarınıza bu ay çokk ihtiyacım var..bu yolada Allahın takdiri ile çıktık.İnşallah Allahım hayırlısı ile nasip etsin....
ayy gaz çıksa rahatlıcak ama gazda yok miem taş gibi resmen
çıkmayın geçmişi okuyup geliorum
canlarım hepinizin desteği için teşekkür ederim..Allah razı olsun....
Tüp bebek çok zor bir yol ama sizlerele kolayca geceçeğini ve İnşallah sonucun iyi olcağına inanaıyorum.Tüp bebek topiğine felan gitmek hiç içimden gelmiyor..ben yine inşallah sizlerleyim:)
canım mideyi süt rahatlatıyormuş eşimde aynı durumda ve şuanda süt içiyor.:) Dene bakalım varsaa
canım şimdi maden suyu içtim biraz zaman geçsin ılık bi sütde deneyeyim nasılsa bu durumda uyuyamam
ay benim çok ağlayasım geldi yaaaa
ay benim çok ağlayasım geldi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?