Aralık ayında bebek isteyenler buradan devam

ademerve vardi biliyonuz dimiii kizi olacakmis hayirli kismetli olsun insallahhh 17 haftalik olmuslarrrr

ya bu midemdeki şişkinliğe ne iyi gelir bilen varsa söylesin yaa patlıcam nerdeyse sanki 5 aylık hamileyim öyle şiştim yaaa

iyi geceler kızlaar.. nasılsınız?!
*crafty ve tannsel için okuyunca sayı bilgisi veririm..
* mide şişkinliğine soda rahatlatır diyorlar.. gazı çıkarttırıyormuş.. denemedim hiç (sevmediğim için)
* hepinizi çok özlüyorum

iyi geceler canım hoşgeldin valla içtim soda ama tık yokkkkk ortadan çaaatttt diye ayrılcam şimdi

ay kız kıyamam... akşam yeğende öyle olmuştu .. dedim git biraz gaz sal rahatlarsın bi ton laf saydı.. odadan çıkar çıkmaz da zartttt.. :) tabi rahatladı da .. ben diyince tuhafına gitti çocuğun :) yengeyim ya..

tugbam sağol canım.dualarınıza bu ay çokk ihtiyacım var..bu yolada Allahın takdiri ile çıktık.İnşallah Allahım hayırlısı ile nasip etsin....

tamam koprinamm.Allah kabul etsin inşallah
tugbam sağol canım.dualarınıza bu ay çokk ihtiyacım var..bu yolada Allahın takdiri ile çıktık.İnşallah Allahım hayırlısı ile nasip etsin....

Rica ederim ne demek arkadaşlarımızın hepsinden Allah razı olsun.okuyacağımız dualar yardımcınız olur inşallahh...Rabbim bu yolda sizlere sabır versin.Bende ilk defa aşılamaya gidicem ama şimdi değil tabi 3ayım falan var daha.Herşeyin hayırlısı.Rabbim gönlümüze göre hayırlısını nasip etsin :)

canlarım hepinizin desteği için teşekkür ederim..Allah razı olsun....

Tüp bebek çok zor bir yol ama sizlerele kolayca geceçeğini ve İnşallah sonucun iyi olcağına inanaıyorum.Tüp bebek topiğine felan gitmek hiç içimden gelmiyor..ben yine inşallah sizlerleyim:)

sen gönlünü ferah tut allah diledikten sonra hiçbişey zor değil moralini hiçbizaman bozma biz dualarımızla yanınızdayız allahın izniyle herşey çok güzel olacak

Kuzum
reglim bitsin (bugün oldu bak Allah'ın işineeee sevio beni seviooo) ben 300 diil 3000 de okurum sana yavru kuşum
senin iyi niyetini sırtıma aldım cesaret verdin bana da SAOL
ve CAN arkadaşlarım
tanımadan karşılıksız yaptığınız her iyilik ışığınız olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…